Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Heybro είπε

Η 1070 ειναι 8 9fps κατω απο 1070ti και η 1070ti OC 3 4 απο την 1080. Η 1080ti ειναι 20 25 πανω απο την 1080 παιζει σε αλλη κατηγορια.

Το θεμα ειναι αν αξιζει η αλλαγη απο 1070 σε 1070ti με 60ευρω γιατι μεχρι εκει ειμαι.

Επεξ/σία από Ευλογητός
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ευλογητός είπε

Το θεμα ειναι αν αξιζει η αλλαγη απο 1070 σε 1070ti με 60ευρω γιατι μεχρι εκει ειμαι.

Προφανως ειδικα για 60 ευρω μην το συζητας. Αν ηταν 100+ εκει το σκεφτεσαι. Αν πεσεις σε κανα κομματι που παει 2100+ στο core φτανεις 1080 OC στα 2000.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ευλογητός είπε

Το θεμα ειναι αν αξιζει η αλλαγη απο 1070 σε 1070ti με 60ευρω γιατι μεχρι εκει ειμαι

H αλλαγή; Την έχεις την κάρτα;

Η 1070ti αξίζει την διαφορά τιμής με την 1070 γιατί είναι στα κυβικά της 1080 περίπου. Και επειδή έχεις high refresh rate monitor θα χρειαστείς όση gpu power μπορείς να βρεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

H αλλαγή; Την έχεις την κάρτα;

Η 1070ti αξίζει την διαφορά τιμής με την 1070 γιατί είναι στα κυβικά της 1080 περίπου. Και επειδή έχεις high refresh rate monitor θα χρειαστείς όση gpu power μπορείς να βρεις.

Την εχω και μπορω να την στειλω πισω για αλλαγη.Ειναι ολα τα παρτς δωρο αλλα τα κρατησα σφραγισμενα και κανω ερευνα τωρα.Η διαφορα ειναι 60ευρω οποτε το κανω λογικα αφου λετε τετοια λογακια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ευλογητός είπε

Την εχω και μπορω να την στειλω πισω για αλλαγη.Ειναι ολα τα παρτς δωρο αλλα τα κρατησα σφραγισμενα και κανω ερευνα τωρα.Η διαφορα ειναι 60ευρω οποτε το κανω λογικα αφου λετε τετοια λογακια.

Προφανως μην το σκεφτεσαι ελπιζω να πεσεις και σε καλο κομματι να βαραει 2100 και θα την ευχαριστηθεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Προφανως μην το σκεφτεσαι ελπιζω να πεσεις και σε καλο κομματι να βαραει 2100 και θα την ευχαριστηθεις.

Ευχαριστω παρα πολύ φιλε μου και για τις πληροφοριες.Ειχα ενδοιασμους για το μονιτορ αλλα πρεπει να ειναι οκ.Οποτε κραταω τα παντα κ αλλαζω τον 7700κ με 8700κ,την 270e με 370ε και την 1070 με 1070ti

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ευλογητός είπε

Ευχαριστω παρα πολύ φιλε μου και για τις πληροφοριες.Ειχα ενδοιασμους για το μονιτορ αλλα πρεπει να ειναι οκ.Οποτε κραταω τα παντα κ αλλαζω τον 7700κ με 8700κ,την 270e με 370ε και την 1070 με 1070ti

Με το καλο να ευχαριστηθεις το συστημα σου.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Επανέρχομαι στο θέμα. Έφτασε στα χέρια του μια U2718Q.

Σκέφτεται τώρα μήπως στήσει ένα μηχάνημα λίγο πιο λαιτ, έστω για 1080p gaming, αλλά με προοπτικές σε κάνα χρόνο - δυο που ίσως έχουν ωριμάσει τα πράγματα και στο 4κ ή 2κ να κάνει αναβάθμιση.

Οπότε κοιτάει για κάτι με δυνατότητα αναβάθμισης. (Λεφτά ~ 800-1000)

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα την παρακάτω παραγγελία σε φάση AMD (αφαιρείς τα 53.10+191.11 ηχείων και οθόνης), συν αυτή την κάρτα γραφικών.

https://www.amazon.it/gp/product/B06ZXS3XBF/ref=ya_st_dp_summary?ie=UTF8&psc=1

Δεν θα τη βρεις φθηνοτερα πουθενα.

Και αυτη τη μνήμη

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43850410

Εφόσον όμως εσύ έχεις ήδη οθόνη, βάλε 16 GB RAM, ενδεχομένως έναν 1TB εσωτερικό μη SSD και δεν ξέρω αν αξίζει να πας στο Ryzen 5 2600x, δεν γνωρίζω προσωπικά τις διαφορές αλλά δεν νομίζω να είναι μεγάλες.

Θα είναι τουμπανάκι για 1080p, δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω και είναι και future proof/upgradable

Screen Shot 2018-05-03 at 13.21.10.png

Επεξ/σία από anthony_88
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελευταίο γιατί σας έχω τρελάνει.

Τελικα η αγορά θα γίνει από πλαίσιο λόγω δόσεων και κάποιου πιστωτικου.

Τιμή έως 1300 € όσοι πιστοί βοηθήστε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνώμη για αυτό;

Κουτί θα κρατήσει για αρχή ενα παλιό.

Κάρτα θα αγοραστεί σε λίγο καιρό (θα χρησιμοποιήσει για αρχή μια παλιά)

Σκληρός υπάρχει ήδη

Capture.PNG

Επεξ/σία από michkal91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Plaisio ειναι αυτο και εχει τετοιες τιμες ; Καλο ειναι σαν build αλλα δεν θα το επαιρνα απο εκει και θα αλλαζα την ψυκτρα

Οπα τωρα ειδα οτι εχεις πιστωτικο . τουλαχιστον τις ram δεν μπορεις να τις παρεις απο αλλου ; Σε αυτα τα χρηματα παιρνεις b die που ειναι πολυ καλυτερες

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα δεν εχει ιδροψυξη. 

https://www.skroutz.gr/s/4334627/Be-Quiet-Dark-Rock-Pro-3.html

Αν εισαι διαθετιμενος να δωσεις 110-120 ευρω το συζηταμε. 

Επισης μνημες https://www.skroutz.gr/s/11436424/G-Skill-Flare-X-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GFX.html?keyphrase=F4-3200C14D-16GFX ειναι ενα δεκαρικο παραπανω αλλα σιγουρα τα αξιζουν αν ειναι να δωσεις 209 για hynix

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε παλιό κουτί αυτή δύσκολα να χωράει και θα βρίσκει και στις flarex

Γράψε ποιο κουτί έχει.

Εγώ σου λέω μείνε με τη stock που έρχεται ο 2700 μια χαρά είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...