Προς το περιεχόμενο

HHD or CPU ????

Nomedor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέτω 120€ για αγορά πάνω στον υπολογιστή.

Το θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος τι να πάρω.

Εχω AMD 2000+

768 ram

Ati 9600 pro

40x2 GB HDD

DVD rec

κλπ

Λέω CPU AMD 2800+ ή HDD 160αρι.

Δεν έχω κατασταλάξει μέχρι αύριο το πρωί πρέπει να έχω αποφασίσει.

Έχει κανένας καμία ιδέα στο τι να πάρω από τα αυτά τα δυο, η κάτι άλλο τέλος πάντων.

Thanx

:D

Δημοσ.

esi xsereis...analoga me to poso gematoi einai oi skliroi sou kai poso grigoro einai to pc...an exoun gemisei oi 2 skliroi tote anagastika perneis ton kainourgio kai poulas ton 1 apo tous dio pou exeis idi....etsi nomizw filika :)

Δημοσ.

Τελικά δεν πήγα Αθήνα λόγο χιονιού. Η Μ/Β που έχω είναι Gigabyte 7VA Κ400 και παίρνει μέχρι 2800, αν και έχω ακούσει ότι ανεπίσημα το Κ400 μπορεί να πάρει 3200+

Δυστυχώς raid δεν έχω, υπάρχει κάποια φτηνή κάρτα raid που να μην κάνει 80 € για να έβαζα τους 40 πάνω. Υπάρχουν όντως αισθητές διαφορές στην ταχύτητα ?

Να πάρω δηλαδή raid για να βάλω τους 40αριδες για να βάλω τα windows και ένας 120GB μόνο του

Δημοσ.

Afou to paidi eipe pws exei DVD rec DimitriKTM!

Egw pantws sou proteinw na allakseis CPU.Efoson exeis DVDwriter logika den exeis provlhma xwrou...opote mporeis na aykshseis apla thn taxythta tou...Gnwmh mou etsi?Twra an esy xreiazesai megalytero sklhro pare...

Δημοσ.

Den peirazei DimitriKTM...

Epeishs giati den mas anafereis kai gia poia ergasia xrhshmopoieis to pc sou...An einai gia Video editing h kati paromoio tote sou xreiazetai sklhros.Apla zygise monos sou ti xreiazesai.Xwro h taxythta!(An sou perisseyane kai merika eyrwpoula pare kai kammia mnhmoula!)

Δημοσ.

Υπάρχουν όντως αισθητές διαφορές στην ταχύτητα ?

Να πάρω δηλαδή raid για να βάλω τους 40αριδες για να βάλω τα windows και ένας 120GB μόνο του

Ναι στο raid0 φαίνεται η διαφορά της ταχύτητας και αξίζει τον κόπο, το μόνο ΚΑΚΟ είναι ότι αν χτυπήσει ο ένας δίσκος χάνεις όλα σου τα data... :(

Δημοσ.

Τελικά πήρα έναν seagate 120 και περιμένω να φέρουν κάρτα raid για να βάλω πάνω τους δυο 40αριδες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...