Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Aκουστικά BlueTooth αδιάβροχα (IPX4) με μικρόφωνο Meizu EP51 19.69 -19.91 € + 1.67 € μεταφορικά με Priority Line

A.jpg

B.jpg

C.jpg

https://www.meizu.com/en/accessory/ep51.html

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Ορματε οσοι ψαχνετε, τα εχω ενα εξαμηνο και δηλωνω υπερευχαριστημενος. Δεν ειναι καταλληλα πιστευω για εντονη γυμναστικη ωστοσο, π.χ. τρεξιμο. Κατα τα αλλα ειναι απλα τελεια. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, asemnos είπε

Ορματε οσοι ψαχνετε, τα εχω ενα εξαμηνο και δηλωνω υπερευχαριστημενος. Δεν ειναι καταλληλα πιστευω για εντονη γυμναστικη ωστοσο, π.χ. τρεξιμο. Κατα τα αλλα ειναι απλα τελεια. 

Η μπαταρία πόσο κρατάει με συνεχόμενη χρήση μουσικής? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, salmador είπε

Κανένα τετράωρο τα δικά μου. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, salmador είπε

Με εχει βγαλει 2 2ωρες προπονησεις, 2 συνεχομενες μερες, με μεσαια ενταση χωρις να μεινουν απο μπαταρια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Η ακτινοβόλια τους ποια είναι; ψάχνω για εγκυμονουσα 

Γυρω στα 10kilorad υπολογιζεις... δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IPX5 ειναι Splash Proof αλλα IPX4 ειναι αδιαβροχα; (ρητορικη ερωτηση, IPX4 σημαινει προστασια απο σταγονιδια νερου).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Πήρα και εγώ 2 τεμάχια, ευχαριστώ τον topic starter. Τα πήρα λευκά ελπίζω να μην το μετανιώσω ως προς το χρώμα

Δημοσ.
Στις 17/4/2018 στις 6:53 ΠΜ, asemnos είπε

Για τρέξιμο φεύγουν από τα αυτιά;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Για τρεξιμο το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ακουστικα με hooks που πανε πανω και πισω απο το αυτι.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Έχουν 5-6 ζευγάρια διαφορετικά earpads στο κουτί, αποκλείεται να μην ταιριάζει κάποιο στο δικό σου αυτί

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...