Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Γειά σας παίδες...θέλω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ βοήθεια.Λοιπόν έχουμε και λέμε:Πριν από περίπου 1 μήνα έκανα τη μεγάλη μαλ**ία.Είχα τα πολύ ωραία Windows xp pro gb και ήθελα να βάλω τα Xp pro gr!σιγά τη διαφορά δηλαδή! Τέλοσπάντων, με βρίζετε αργότερα, τώρα προέχουν άλλα.Επειδή ήθελα να κρατήσω τα πράγματα του C: (έχω 4 partitons,ένα το δικό μου F:/, ένα του αδερφού μου Η:/, ένα μικρό για back-ups και τον C:/ από όπου bootάρει το σύστημα), δεν έκανα format αλλά πέρασα τα xp από πάνω.Και το αποτέλεσμα ήταν:Δεν παίζουν ΚΑΝΕΝΑ από τα παιχνίδια μου, είτε ήταν στον C:/ είτε στον F:/ είτε στον Η:/.Και άντε αυτό πάει και έρχεται.Η απόλυτη καταστροφή ήρθε μετά...ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ MY MUSΙc του Η:/ και του του F:/!!Λέει οτι η πρόσβαση απαγορεύεται!!Δε μπορώ ούτε να τον μετακινήσω ούτε να τον διαγράψω.Υποψιάζομαι κάτι με τους λογαριασμούς;;; Αφού έβαλα "χρήστης ΧΩΡΙΣ περιορισμούς, ή αλλιώς ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ" του υπολογιστη!Γιατί δε μ' αφήνει να μπώ;;;Δοκίμασα ότι ήξερα...Από ότι είδα, στο C:\Documents and Settings έχουν δημιουργηθεί φάκελοι, ο καθένας με το λογαριασμό που υπήρχε ΠΡΙΝ από το "πέρασμα" των windows.Όμως δε μ'αφήνει να μπώ στους παλιούς φακέλους!Τι πρέπει να κάνω;;;;;;;;;;Please help, έχω γύρω στα 3 GB music!!!!!HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!
lallasgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Afou ekanes egkatastasi apo panw(an katalaba kala update windows) an den kanw lathos sto add-remove prepei na yparxoun ta nea windows ws programma egkatestimena...An isxyei ayto nomizw oti an to kaneis apegkatastasi tha epistrepseis sta palia sou windows kanonika xwris na exeis meta ta idia problimata...Ola ayta ta lew epifilaktika...To eixa pathei kai egw paliotera(poly paliotera) pou eixa balei xp panw apo 98 kai an enthymoume eixan mpei ws programma kai epeidi eixa kapoia problimata ekana apegkatastasi kai eixa meta pali ta 98 kai douleuan ola kala... Elpizw na lythei to problima sou kai na min xathoun ta arxeia sou...
Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 θα το δοκιμάσω φίλε!Πάντως ό,τι και να γίνει thnx για το ενδιαφέρον
or1onas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Nomizw pws afou allaxes proion leitourgikou (apo pro se home), h registry einai pleon kainourgia k ta progs 8eloun ek neou egatastash... Oso gia to folder pou den anoigei, dokimase na mpeis san administrator se safe mode na deis mhpws apo ekei sou dinetai prosbash (den exw doulepsi me home k den xerw an yparxei kati pou isws agnow apo texnikhs apopsews...)
imidazole Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 katarxas ena partition manager 8a voi8ouse (px partition magic). alliws san telikh lysh mporeis na swseis ta arxeia sou me ena recovery tool (px easy recovery professional)- kai ta dyo mporeis na vreis sto kazaa...
Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Αφού δοκίμασα σχεδόν όλα όσα είπατε δε βρήκα λύση.Λοιπόν έχουμε και λέμε: Σήμερα το πρωί μπήκα σε safe Mode στο account του administrator.Και πάλι, ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ πρόσβαση στους φακέλους που ήθελα. Είμαι απελπισμένος και τώρα αυτό που μου μένει να κάνω είναι format Στο c:/, μπάς και σώσω τους φακέλους από τα άλλα partitions.Επειδή όμως το format το βλέπω σαν μια έσχατη λύση, μήπως έχει κανένας καμιά άλλη ιδέα;;
Joykiller Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 koita min trelenesai...egw exw kamia 60ara gb mousiki kai alla tosa video kai tainies....se katalavainw...kai yparxoun polloi pou exoun perissotera...an ontws exeis partition mi fovasai to format sto c...einai enas tropos na mathaineis (an den kaneis kai kana format pws tha matheis ;-) ))
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Για δοκίμασε αυτό (αν και δεν είναι απολυτα σαφές αν εκεί είναι το πρόβλημά σου...): Μέσα στον Explorer, επέλεξε πάνω Tools -> Folder Options -> View και κάτω-κατω απενεργοποίησε το Use simple file sharing. Κατόπιν, δεξι κλικ πάνω στον φάκελο που σε ενδιαφέρει -> Properties -> Sharing -> Permissions -> και στο tab Ownership θα σου πετάξει ένα μήνυμα πως τα αρχεία δεν σου ανήκουν, αλλά μπορείς να πάρεις το ownership. Απάντησε θετικά στην προσφορά αυτή και πρέπει να είσαι εντάξει. Όλα αυτά από account με administrative privileges.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.