Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To είχε πρίν 2 βδομάδες στα crazys το e-shop και το ζαχάρωνα αλλά έχω την εντύπωση ότι το είχε λίγο πιο χαμηλά. Ίσως βέβαια να κάνω και λάθος.

Πάντως φαίνεται καλό πράγματι αλλά είναι λίγο γκουμούτσα και βαρύ σε σχέση με άλλα. Αυτό θα πρέπει να το λάβετε υπόψη αν το θέλετε για να το παίρνετε μαζί σας σε διάφορες εξορμήσεις.

Το θέμα φορητότητας είναι βασικά που με απέτρεψε να το πάρω και κατόπιν το γεγονός ότι έχω ήδη 3 bt ηχεία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ηχειο το πηρε φιλος μου απο τα seven στα 35EYR και μπορω να πω πως για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο και εχει πολυ καλυτερο μπασο απο οτι περιμενα, τωρα ειδικα στα 19EYR?
Για μενα αξιζει με τα 1000 η αγορα.Παραγγειλα και εγω 1 για παραλαβη απο το καταστημα μιας και δεν εχει μεταφορικα.
Το μονο που ειναι επιφοβο για μενα ειναι μηπως υπαρχει κατι καλυτερο απο την rebeltec σε παρομοια τιμη στο σκρουτζ απο οτι βλεπω, αλλα δεν ειμαι γνωστης του ηχου για να σας πω.

Επεξ/σία από Lesdal
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lionheart75 είπε

To είχε πρίν 2 βδομάδες στα crazys το e-shop και το ζαχάρωνα αλλά έχω την εντύπωση ότι το είχε λίγο πιο χαμηλά. Ίσως βέβαια να κάνω και λάθος.

Πάντως φαίνεται καλό πράγματι αλλά είναι λίγο γκουμούτσα και βαρύ σε σχέση με άλλα. Αυτό θα πρέπει να το λάβετε υπόψη αν το θέλετε για να το παίρνετε μαζί σας σε διάφορες εξορμήσεις.

Το θέμα φορητότητας είναι βασικά που με απέτρεψε να το πάρω και κατόπιν το γεγονός ότι έχω ήδη 3 bt ηχεία. 

Το eshop ειχε το 11Β, που εχει μεγαλυτερη μπαταρια, καπου στα 24 ευρω, μπορω να δω αυριο ακριβως την τιμη, γιατι το πηρα. Αξιζει τα λεφτα του.

Λινκς του στα 2 μοντελα:

https://www.e-shop.gr/akai-abts-11b-portable-21-bluetooth-speaker-10w-with-usb-fm-aux-sd-card-p-PER.771167

https://www.e-shop.gr/akai-abts-12c-portable-bluetooth-speaker-5w-with-usb-fm-aux-micro-sd-p-PER.771139

• Like 1
Δημοσ.

Αγορασμένο πριν 2 εβδομάδες από το eshop.Πολύ  ευχαριστημένος για την χρήση που το πήρα ( μπαλκόνι με το καφεδάκι), λουρί για μεταφορά αλλά λίγο άβολο.

Έχει μόνο ένα ηχείο αλλά είναι οκ. Αν είχε και ψηφιακές ενδείξεις θα ήταν άριστο.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

τελειωσε η προσφορα ? το αρχικο Link το βγαζει στα 39 ευρω του ΜΜ

Φαίνεται πως τέλειωσε...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα το ηχείο και παρατήρησα ότι δεν έχει ζελατίνα γύρω από το κουτί, να ανησυχησω?

Δημοσ.

Μαγκες αν το φορτισω με φορτιστη κινητου παιζει να παθει τιποτα η μπαταρια του?
Ρωταω γιατι απο κατω λεει 1Α ενω ο φορτιστης μου βγαζει 2Α.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...