DimitrisKTM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Αν και θα γινουν καποιες βελτιωσεις ειπα να μοιραστω την χαρα μου μιας και ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Λοιπον: Αντλια: Eheim 1048 600l/h 50 euro Ψυγειο: Opel Corsa χαλκινο κυψελωτο 45 euro Σωληνες: JBL πρασινοι 3 euro (1.5 euro το μετρο) Ανεμιστηρες: 2x120mm Τitan 19 euro Cpu block: Το καλυτερο που κυκλοφορει φυσικα hand made by Eleven 48 ευρο. CPU: P4 3.00@3600 (προς το παρον) με ρευμα 1.575 Θερμοκρασιες: idle 35, full load 41 με Artic Silver 3, αστρωτη ακομα αν και θα αλλαχτει με Ceramique (2 βαθμοι κατω). Επισεις θα γινει και κατασκευη Shroud για τους ανεμιστηρες για καλυτερη ψυξη. Μερικες photos εδω: http://www.geocities.com/madogktm/Pictures.html
apocalypse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Τα σφικτιράκια στην αντλία δεν μοιάζουν ασφαλή. Έχω την Eheim 1250 και προτίμησα να βάλω μεταλλικά σφικτιράκια για σιγουριά. Επίσης γιατί έχεις τους ανεμιστήρες τόσο μακριά από το ψυγείο; Έτσι φαντάζομαι οτι όλος ο αέρας περνά γύρω από το ψυγείο , αντί από μέσα του. Αυτό βέβαια μέχρι να φτιάξεις shroud. Πάντως καλή αρχή , enjoy the sound of silence
DimitrisKTM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Τα πλαστικα σφικτιρακια θα φυγουν και θα μπουν μεταλικα αμεσα. :wink: Οι ανεμιστηρες ειναι σε αυτην την αποσταση γιατι υστερα απο ..μελετη.. διαπιστωσα οτι εκει διασκορπιζεται ο αερας και αγκαλιαζει ολο το ψυγειο αλλα σιγουρα εχει απωλεις, (το shroud ετοιμαζεται). Ευχαριστω για την ευχη. :wink:
georgeadams Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Ψυγειο: Opel Corsa χαλκινο κυψελωτο Βρε βρε, τέτοιο ωραίο ψυγείο έχει το Corsaκι μου και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?!
DimitrisKTM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Ψυγειο: Opel Corsa χαλκινο κυψελωτο Βρε βρε, τέτοιο ωραίο ψυγείο έχει το Corsaκι μου και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?! Ωχ ωχ, ξηλωματα μυριζομαι. Τhanx piero! :wink:
LL_NEO Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Αν και φοβάμαι μη σε γκαντεμιάσω (επουλώνω ακόμα τις πληγές μου απο το στήσιμο του δικού μου watercooling) σου εύχομαι καλοστέριωτο αδερφέ και να πας ακόμα χαμηλότερα (που λέμε εμείς οι νερουλάδες χοχοχο)
DimitrisKTM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Ευχαριστω πολυ LL_NEO Δεν ανησυχω για γκαντεμιες και ειδικα απο ατομα με το δικο σου humor :wink: Το συστημα φυσικα ειναι υπο παρακολουθηση και για σιγουρια ηδη προστεθηκαν 2 μεταλικοι σφιγκτηρες στην αντλια. Δοξα τον θεο μεχρι στιγμης παει πολυ καλα και ειναι σταθερο στα 3600 αν και τα test συνεχιζονται. Επισεις να συμπληρωσω οτι η μητρικη επεζησε μετα απο mod που χρειαστηκε να κανω με τρυπανι!! για να ανοιξω περισοτερο τις 4 τρυπες της μητρικης κατω απο την πλαστικη βαση της ψυκτρας, αφου αφαιροντας τις πλαστικες σφηνες οι τρυπες δεν ηταν αρκετα μεγαλες για να περασουν οι βιδες στηριξης του block.(χιλιοστα διπλα περναγαν κυκλωματα). Στο mod δεξι μου χερι ειχα την γιαγια μου!! η οποια μου κραταγε σταθερα την μητρικη για να μπορεσω να την τρυπησω.
georgeadams Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Ωχ ωχ, ξηλωματα μυριζομαι. Μπα, εκτός του ότι έχω ήδη στήσει wc, με τέτοιο κρύο δε λέει να μείνει το αυτοκίνητο χωρίς καλοριφέρ!! Στο mod δεξι μου χερι ειχα την γιαγια μου!! η οποια μου κραταγε σταθερα την μητρικη για να μπορεσω να την τρυπησω Αν έβαζα εγώ τη δική μου γιαγιά να την κρατάει, η μητρική θα γινόταν σουρωτήρι
DimitrisKTM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Η αληθεια ειναι οτι εχω SuperΓιαγια
Linos80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μητσαρα καλοδουλευτο και ελπιζω την επομενη φορα που θα ερθω απο εκει να μην ξανακουσω φασαρια!!!Αντε και μεγαλυτερα FSB συντομα!!!
sharky.gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Αν και θα γινουν καποιες βελτιωσεις ειπα να μοιραστω την χαρα μου μιας και ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Λοιπον: Αντλια: Eheim 1048 600l/h 50 euro Ψυγειο: Opel Corsa χαλκινο κυψελωτο 45 euro Σωληνες: JBL πρασινοι 3 euro (1.5 euro το μετρο) Ανεμιστηρες: 2x120mm Τitan 19 euro Cpu block: Το καλυτερο που κυκλοφορει φυσικα hand made by Eleven 48 ευρο. CPU: P4 3.00@3600 (προς το παρον) με ρευμα 1.575 Θερμοκρασιες: idle 35' date=' full load [b']41[/b] με Artic Silver 3, αστρωτη ακομα αν και θα αλλαχτει με Ceramique (2 βαθμοι κατω). Επισεις θα γινει και κατασκευη Shroud για τους ανεμιστηρες για καλυτερη ψυξη. Μερικες photos εδω: http://www.geocities.com/madogktm/Pictures.html Καλή δουλειά! Μεγείες!
Dark_son20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 den mas xe re mitso... evales dsl 512...evales w/c...emeis ti???? eftixos simera paragila ton A64 mou :P ante re kaloriziko (akous linoooo etimasou na ton liosoume )
Linos80 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Κι εγω εστησα το νερακι. Dark_son θα τον παμε οσο παει και τον δικο σου. Αντε και υδροψυκτος!!!
Dark_son20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 se tsakosa remalomitse.... re den ipes oti ekopses to kapnisma??? ta prince ti kanoun eki??? kai mi mou pis oti einai tis giagia sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.