Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω στα χερια μου ενα hp pavilion dv7 τουλαχιστον 10ετιας, το θεμα που αντιμετωπίζω ειναι οτι καθως σερφαρω στο ιντερνετ (π.χ βιντεακια) ξαφνικα πεταει μια μαυρη οθονη και κολαει το μηχανημα.

μου ειπε ενα παιδι απο εδω μεσα οτι μπορει να φταιει το τροφοδοτικο η να εχει κλαταρει η καρτα γραφικων.

το κανει ομως μονο οταν σερφαρω οταν το λαπτοπ κανει αλλες λειτουργιες δουλευει κανονικα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

εχω στα χερια μου ενα hp pavilion dv7 τουλαχιστον 10ετιας, το θεμα που αντιμετωπίζω ειναι οτι καθως σερφαρω στο ιντερνετ (π.χ βιντεακια) ξαφνικα πεταει μια μαυρη οθονη και κολαει το μηχανημα.

μου ειπε ενα παιδι απο εδω μεσα οτι μπορει να φταιει το τροφοδοτικο η να εχει κλαταρει η καρτα γραφικων.

το κανει ομως μονο οταν σερφαρω οταν το λαπτοπ κανει αλλες λειτουργιες δουλευει κανονικα.

Καλησπέρα, δοκίμασε άλλον browser. Τι υγεία έχει ο δίσκος; Πόση ραμ υπάρχει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε

στα 3.00 GB ειναι η μνημη.

ο σκληρος ειναι σε καλη κατασταση. δεν μου εχει "δείξει" κατι.

Δες υγεία με το hdsentinel.

Δοκίμασε με κανα firefox και όχι chrome γιατί η μνήμη είναι λίγη.

Δημοσ.

Μετά τον έλεγχο του σκληρού.

Τρέξε για κανένα 5λεπτο Cpu Burn in, και παρακολούθησε τις θερμοκρασίες. Όχι πάνω από 5 λεπτά, μη τον ζορίσεις, laptop είναι.

Αν όλα είναι καλά, δοκίμασε άλλο τούβλο aka power brick-φορτιστή.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Μετά τον έλεγχο του σκληρού.

Τρέξε για κανένα 5λεπτο Cpu Burn in, και παρακολούθησε τις θερμοκρασίες. Όχι πάνω από 5 λεπτά, μη τον ζορίσεις, laptop είναι.

Αν όλα είναι καλά, δοκίμασε άλλο τούβλο aka power brick-φορτιστή.

αν καταλαβα καλα να αλλαξω μου λες να αλλαξω φορτιση - τροφοδοτικο?

το θεμα ειναι οτι απο τοτε που το αλλαξα τα κανει αυτα,πριν κανα 2 εβδομαδες.

Δημοσ.

Ε τότε φταίει το τροφοδοτικό. Το ρεύμα που σου δίνει δεν είναι αρκετό. Χρησιμοποίησε το προηγούμενο ή αγόρασε κάποιο νέο, ίδιο ακριβώς με το παλιό. 

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikosB98 είπε

Ε τότε φταίει το τροφοδοτικό. Το ρεύμα που σου δίνει δεν είναι αρκετό. Χρησιμοποίησε το προηγούμενο ή αγόρασε κάποιο νέο, ίδιο ακριβώς με το παλιό. 

Μαρεσει που το λένε Καταλαθος μετα, λες και δεν έχει σημασία. Όχι από την αρχή σε στυλ "από τότε που άλλαξα τροφοδοτικό πριν δυο βδομαδες κάνει αυτά τα κουλά".

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Μαρεσει που το λένε Καταλαθος μετα, λες και δεν έχει σημασία. Όχι από την αρχή σε στυλ "από τότε που άλλαξα τροφοδοτικό πριν δυο βδομαδες κάνει αυτά τα κουλά".

Υπάρχει και η εκδίκηση του εξειδικευμένου τεχνικού-αντιπροσωπίας.

-Καλημέρα χάλασε το laptop μου.

- Καλημέρα σας, 100€.

Back to reality τώρα.

Power brick

Σύγκρινε τις τιμές των τροφοδοτικών που έχεις. Του παλιού/αυθεντικού με το νέο που δουλεύεις τώρα.

Και από εδώ θα δεις αν κάνει ή όχι.

Σε γενικές γραμμές:

α) απαραίτητα ίδια Volts

β) Amperes >= με τον εργοστασιακό.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...