Denkserwtinavalw Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας, Έχω ένα S7 Edge το οποίο πριν περίπου 1 χρόνο μου είχε πέσει και όπως είναι λογικό έσπασε το πάνω "τζαμάκι" το κινητό συνολικά το έχω 1.5 χρόνο (Σύντομα δυστυχώς μου έσπασε...), πλέον έχω συνηθίσει σε αυτό, το πρόβλημα μου πλέον είναι ότι εδώ και λίγο καιρό μου έχει βγάλει την λεγόμενη Pink Line (Το κινητό έχει υπόλοιπο εγγύησης μέχρι Νοέμβριο, root δεν έχω κάνει, το μόνο που είχα κάνει είναι να αλλάξω την Rom σε Βρετανική γιατί εμένα Αγγλία για κάποιο διάστημα, με εφαρμογές root checker κτλπ το κινητό είναι καθαρό). Τώρα θέλω να σας ρωτήσω το εξής μήπως γνωρίζεται ή έχετε προσωπικές εμπειρίες για να πάω στο Service της Samsung προετοιμασμένος, 1)Αφού είμαι εντός εγγύησης υπάρχει περίπτωση επισκευής της οθόνης λόγου Pink line? 2)Επηρεάζει κάτι στο παραπάνω ότι το πάνω "γυαλί" έχει ραγίσει από την τότε πτώση; και 3) Αν λόγου αλλαγής ROM χάνω την εγγύηση και πως μπορώ να το τσεκάρω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων θα εκτιμούσα την βοήθεια σας. !!
ZauZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αλλά κατά 90% θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης και θα σου πουν ότι φταίει το σπάσιμο.
Denkserwtinavalw Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα κάνουν, σκέφτηκα να πουλήσω λίγο παπά ότι η γραμμή προϋπήρχε και ότι μετά μου έσπασε ή ότι το σπάσιμο δεν πειράζεται το Pink line γιατί συμβαίνει και σε τέλεια κινητά, αλλά άντε να βγάλεις άκρη τώρα..
saruman123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Denkserwtinavalw είπε Καλησπέρα σας, Έχω ένα S7 Edge το οποίο πριν περίπου 1 χρόνο μου είχε πέσει και όπως είναι λογικό έσπασε το πάνω "τζαμάκι" το κινητό συνολικά το έχω 1.5 χρόνο (Σύντομα δυστυχώς μου έσπασε...), πλέον έχω συνηθίσει σε αυτό, το πρόβλημα μου πλέον είναι ότι εδώ και λίγο καιρό μου έχει βγάλει την λεγόμενη Pink Line (Το κινητό έχει υπόλοιπο εγγύησης μέχρι Νοέμβριο, root δεν έχω κάνει, το μόνο που είχα κάνει είναι να αλλάξω την Rom σε Βρετανική γιατί εμένα Αγγλία για κάποιο διάστημα, με εφαρμογές root checker κτλπ το κινητό είναι καθαρό). Τώρα θέλω να σας ρωτήσω το εξής μήπως γνωρίζεται ή έχετε προσωπικές εμπειρίες για να πάω στο Service της Samsung προετοιμασμένος, 1)Αφού είμαι εντός εγγύησης υπάρχει περίπτωση επισκευής της οθόνης λόγου Pink line? 2)Επηρεάζει κάτι στο παραπάνω ότι το πάνω "γυαλί" έχει ραγίσει από την τότε πτώση; και 3) Αν λόγου αλλαγής ROM χάνω την εγγύηση και πως μπορώ να το τσεκάρω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων θα εκτιμούσα την βοήθεια σας. !! Δεν επηρεάζεται η εγγύηση από αυτό ,μόνο αν γράψει το Knox. Οπότε για καλό και για κακό τσεκαρε το με το Knox status Samsung.
Denkserwtinavalw Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις λίγο πως μπορώ να δω το Knox status και ποια είναι η σωστή ένδειξη; , ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Denkserwtinavalw είπε Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις λίγο πως μπορώ να δω το Knox status και ποια είναι η σωστή ένδειξη; , ευχαριστώ. Όταν τρέξεις την εφαρμογή και σου βγάλει 0x0 σημαίνει ότι δεν έχει τίποτα. Αν σου βγάλει 0x1 ή 0x2 σημαίνει ότι έχει γίνει root μία ή δύο φορές ανάλογα το νούμερο που θα σου γράψει. Αυτό θα έχει αποτέλεσμα να γράψει το Knox το οποίο βέβαια δεν σβήνετε.
SeNNinhA Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Το ξέρετε φυσικα ότι εχει κριθει ΠΑΡΑΝΟΜΟ για τις εταιρειες να μην δεχονται να καλυψουν με εγγυση συσκευες που εχουν προβλημα στο hardware τους με την δικαιολογια οτι εχει τροποποιηθεί το software τους!!! Το εαν συνεχιζουν να το κανουν ειναι αλλο θεμα. ΩΦΕΙΛΟΥΝ να καλύψουν την εγγυση τους εκτός και αν ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ξεκαθαρα (και οχι εικασουν) οτι η βλαβη προηλθε απο την αλλαγη λειτουργικου. Ειναι δεδομενο. Απλα θελει για αλλη μια φορα να μαλώσεις και να παιδευτεις...
Denkserwtinavalw Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Αφού είναι καθαρό το Knox δεν νομίζω στην περίπτωση μου να υπάρχει θέμα, το θέμα είναι αν μου χρεώσουν το Pink Line ότι προέρχεται από την πτώση κτλπ, γιατί αν δεν ήταν ραγισμένο το τζαμάκι δεν νομίζω να μην το κάλυπτε μιας που είναι καθαρά δικό τους θέμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα