Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γραφω ξεκαθαρα με ποιο κριτηριο....με κριτηριο τιμη αγορας.Και πως θα ξερουν ποσο το αγορασανε;Να ζητανε φωτογραφια ειτε της αποδειξης ειτε της online συναλλαγης.Ετσι θα λακιζανε τουλαχιστον απο εδω μεσα οσοι θελουν να αισχροκερδισουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Κανείς;

Εγγύηση νομίζω το άμαζον δίνει 1 μήνα από την αγορά και μετά Logitech. Τώρα σε τέτοιου είδους προϊόντα δηλ, ανοιχτά δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι.

Επεξ/σία από Vasilis 07
  • Thanks 1
Δημοσ.

και το αμαζον ειναι υποχρεωμενο απο τον ευρωπαικο νομο να δινει ελαχιστη εγγυηση 2 χρονια σε καινουρια ΚΑΙ μεταχειρισμενα...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

και το αμαζον ειναι υποχρεωμενο απο τον ευρωπαικο νομο να δινει ελαχιστη εγγυηση 2 χρονια σε καινουρια ΚΑΙ μεταχειρισμενα...

Εδώ και μια 2ετία έχει αλλάξει πολιτική εγγυήσεων. Σου λένε να μιλήσεις με την εταιρεία για πρόβλημα. Αν αρχίσεις όμως τα μπλα μπλα δέχονται και αναλαμβάνουν αυτοί. Αλλά σου λένε κάνουν εξαίρεση για εσένα.

Δημοσ.

Πάντως τώρα που μου έστειλαν μήνυμα ότι έφυγε , βλέπω ότι έφυγε απο Τσεχία με UPS (UPS Standard) και με tracking number.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jobous είπε

Πάντως τώρα που μου έστειλαν μήνυμα ότι έφυγε , βλέπω ότι έφυγε απο Τσεχία με UPS (UPS Standard) και με tracking number.

Τι μέθοδο αποστολής επέλεξες;

• Moderators
Δημοσ.

Questioner, σε μενα, ενω του θεματος εφυγε Τριτη πρωι σαν το δικο σου χωρις τρακιν με την Γερμανικη dhl,  εφυγε χθες η υπολοιπη παραγγελια  (Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000)  με UPS standard απο Ιταλια και παραλαμβανω την Δευτερα 23-4.

2018-04-19_1606.png.ccacae6c93383c779fd5f00a919a297d.png

Ισως για το απο πού φευγει το καθε κομματι εχει να κανει με την κατασταση του (διαφορετικες αποθηκες-αποθεματα).

@jobous παρηγγειλες τις πρωτες ωρες και πηρες κομματι "like new" ή μηπως αργοτερα "Tres Bon";

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε email και μένα οτι έφυγε η παραγγελία με UPS  και με tracking number και λέει οτι θα παραλάβω 30 του μηνός!

υ.γ. παρήγγειλα τις πρώτες ώρες και γω και πήρα κατάσταση like new.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρήγγειλα σχετικά γρήγορα (16/04) και το κομμάτι ήταν "Like new". Απλά απο τότε το σύστημα  είχε βγάλει ημερομηνία αποστολής 19/04 και άφιξη 30/04 - 02/05. Τελικά με πήγε στις 02/05.

Επεξ/σία από jobous
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...