Προς το περιεχόμενο

[Μηχανικό Πληκτρολόγιο] Logitech G810 Orion Spectrum QWERTZ μεταχειρισμένο (Like New) με 41,8€ @ amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

mpokwsths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα ενα very good κριμα που δεν προλαβα το like a new αλλα και να εχει καμμια μικρη γραντζουνια κλαιν μαιν για τα λεφτα που εδωσα για αυτο το πληκτρολογιο...ευχαριστω το τσακαλι τον topic starter.

Επεξ/σία από White Wolf
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς συζητάμε :D

Προφανώς έχω επιλέξει την δεύτερη.

Tο θεμα εχει τιτλο με συγκεκριμενη τιμη. Αυτη η τιμη ειναι με απλη παραδοση, η οποια εκτελειται οπως ειδαμε με "dhl" το οποιο ειναι τα απλα Γερμανικα ταχυδρομεια και οχι εξπρες. Επισης δεν εχει τρακιν.

Τωρα τι λες εσυ, νομιζω οτι κανεις δεν εχει ακομα καταλαβει. Πως ειδες δηλαδη οτι ειναι απο Τσεχια η αποστολη του αμαζον αφου δεν εχεις τρακιν;

• Like 1

21 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Tο θεμα εχει τιτλο με συγκεκριμενη τιμη. Αυτη η τιμη ειναι με απλη παραδοση, η οποια εκτελειται οπως ειδαμε με "dhl" το οποιο ειναι τα απλα Γερμανικα ταχυδρομεια και οχι εξπρες. Επισης δεν εχει τρακιν.

Τωρα τι λες εσυ, νομιζω οτι κανεις δεν εχει ακομα καταλαβει. Πως ειδες δηλαδη οτι ειναι απο Τσεχια η αποστολη του αμαζον αφου δεν εχεις τρακιν;

Που ακριβώς είπα ότι δεν έχω tracking; Πιο πάνω αναφέρω ότι επέλεξα την ΔΕΥΤΕΡΗ επιλογή για αποστολή, η οποία έχει tracking και έφυγε απο Τσεχία. Κάτι δεν κατάλαβες εσύ μάλλον :)

• Moderators

Αρα δεν πληρωσες 41.80€. Και δεν επελεξες dhl οπως εγραψες, επελεξες express delivery. Ειναι διαφορετικα πραγματα, τα περισσοτερα (ολα οσα εχω παραλαβει  για παραδειγμα εγω προσωπικα) με express του αμαζον δουλευουν με ups και οχι με dhl. "Dhl" χωρις φυσικα τρακιν εχουν δωσει και στις απλες αποστολες και το μονο που καταφερνει καποιος που γραφει μονο 2 λεξεις ("εμενα με dhl εφυγε απο την Τσεχια") αντι να βαλει αλλες 2 για να πει οτι εβαλε express παραδοση, ειναι να μπερδευει ολους τους αλλους νομιζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους ανησυχούν για την κατάσταση των αντικειμένων.

Δεν έχει σχέση με την περιγραφή που μιλάει για γρατσουνιές, κτλ κτλ. Αυτοί καλύπτουν έτσι τον πισινό τους (δίνοντας τη χειρότερη δυνατή κατάσταση).

Όσα πράγματα Very Good έχω πάρει δεν είχαν ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ γρατζουνιά. Πριν από 10 ημέρες παρέλαβα ένα Xperia XZ στα 148€ + μεταφορικά (Very Good) το οποίο ήταν ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ.

Απλά είχε ανοιγμένη συσκευασία και δεν είχε τη ζελατίνα στην οθόνη. Εγγύηση, σύμφωνα με το λογισμικό της Sony, έχει μέχρι τον 1/2020.

Χτυπάτε άφοβα. Στο κάτω κάτω, αν δε σας αρέσει το επιστρέφετε.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 3

Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να ανοιχτεί ένα νήμα με περιπτώσεις πολύ καλών προσφορών σε προϊόντα very good και like new από amazon.

Εφόσον συμφωνήσει με αυτό και ο @matrixxx καλό θα ήταν όσο μπορείς να το υποστηρίζεις @mpokwsths που το ψάχνεις αρκετά αλλά και οι υπόλοιποι που συμμετέχουμε στο thread με τις προσφορές.

Ιδέα ρίχνω παιδιά και πιστεύω ότι θα πάει καλά. :)   

• Like 7

18 ώρες πριν, Metalman9 είπε

Επίσης βλέπω ότι στην φωτογραφία είναι κανονικά QWERTY, βλέπω κάτι λάθος?

Στον τιτλο λεει "Disposition QWERTY Allemande" = German QWERTY Layout

Μόλις τώρα, MiP είπε

Δεν έχουν κάνει και σε άλλους ακόμη αποστολή ή θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ?

Σε εμένα όχι ακόμα, οπότε μην ανησυχείς. 

• Thanks 1

• Moderators
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να ανοιχτεί ένα νήμα με περιπτώσεις πολύ καλών προσφορών σε προϊόντα very good και like new από amazon.

Εφόσον συμφωνήσει με αυτό και ο @matrixxx καλό θα ήταν όσο μπορείς να το υποστηρίζεις @mpokwsths που το ψάχνεις αρκετά αλλά και οι υπόλοιποι που συμμετέχουμε στο thread με τις προσφορές.

Ιδέα ρίχνω παιδιά και πιστεύω ότι θα πάει καλά. :)   

Συνηθως ειναι 1-2-3-4 κομματια, μην κοιτας τωρα που ηταν πολλα. Κατσε να δουμε τι θα παραλαβουμε. 

Επισης, δεν ξερω ποσο καλο ειναι να ποσταρεται σε ενα δημοσιο φορουμ κατι που ειναι σε πολυ καλη τιμη. Για να το βλεπουμε μετα στις αγγελιες σε διπλη τιμη; Εγω προσωπικα δεν θα το ποσταριζα, αλλα αυτο ειναι στην κριση και αποφαση του καθενος φυσικα, δεν θα το κρινω εγω ουτε κανεις αλλος.

Γενικο θεμα παντως, δεν εχει νοημα να υπαρξει γιατι μονο μπερδεμα θα εχουμε: Εχει διαπιστωθει σε ολα τα "MegaThreads". Καθε προσφορα σε νεο θεμα λενε οι οδηγιες και ετσι ειναι καλυτερα. Ετσι οποιος θελει μπορει να ποσταρει χωριστα αν βρει κατι.  Μαλιστα θεματα μπορουμε να εχουμε για προιοντα καινουργια και οχι μεταχειρισμενα. Φαντασου και εσυ και οι υπολοιποι, οτι για το παρον θεμα ειχε πεσει αναφορα γι' αυτον ακριβως το λογο (που εχει βαση) και ετσι το θεμα το ειχαν κλειδωσει χθες. Ειχε μεινει κλειδωμενο 2-3 ωρες μεχρι που το ανοιξα ξανα οταν το προσεξα (με την ελπιδα οτι αυτα θα ειναι καινουργια ή εστω οριακα μεταχειρισμενα). Θα στο επιβεβαιωσει και ο TS.

• Like 1

Πάντως επειδή υπάρχει και αυτή η κατηγορία (δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις matrixxx ) καλό θα ήταν να φτιαχτεί ένα topic σχετικά με τα του almost/like new του Amazon. Όποιος βλέπει κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτούν και άλλοι (όπως την συγκεκριμένη περίπτωση του G810) να μπορεί να το ποστάρει. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...