newlynx Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Πάντως δεν τα βρίσκω και φτηνά τα key caps στο δίκτυο. Έκανε κανείς σας καμιά αναζήτηση με καλή τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Καλημέρα! Άστα να πάνε.. 4 ευρώ το πλήκτρο τα βρίσκω ebay από κίνα (χωρίς να ξέρω και τι λένε από ποιότητα). Έχει και η logitech ΕΔΩ το us layout και λέει ότι περιέχει όλα τα regular keys (τι να σημαίνει αυτό άραγε; τα γράμματα μόνο;) αλλά πάει 36€ με τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Τελικά -παρά την φοβερή τιμή- το ακύρωσα. Οι αλλαγές στα πλήκτρα είναι αρκετές και με τον μικρό να μαθαίνει υπολογιστή, το πληκτρολόγιο αυτό δεν θα βοηθούσε. Νομίζω ότι οι υπόλοιποι θα το χαρείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μου το έστειλαν με Deutsche Post και εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 26/04. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, dimitris1090t είπε Ερώτηση! Το amazon επειδή δεν δέχεται paypal πως αγοράζουμε? Με κλειστά τα μάτια!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 μολις πηρα ενα like new, μαλλον απο ακυρωση. Thanks TS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Εγώ ακύρωσα... χαχαχαχα... Με το καλό να σου έρθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 χαχα. ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι αποστολές ξεκίνησαν αλλά χωρις tracking number στην βασική αποστολή. Deutsche Post DHL .. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε Οι αποστολές ξεκίνησαν αλλά χωρις tracking number στην βασική αποστολή. Deutsche Post DHL .. Που φαίνεται οτι οι αποστολές ξεκίνησαν? Γιατί σε μένα στο amazon στην παρακολούθηση παραγγελίας δείχνει την πράσινη μπάρα μόνο και λέει οτι θα αποσταλθεί 19 του μηνός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Που φαίνεται οτι οι αποστολές ξεκίνησαν? Γιατί σε μένα στο amazon στην παρακολούθηση παραγγελίας δείχνει την πράσινη μπάρα μόνο και λέει οτι θα αποσταλθεί 19 του μηνός! Αν πας στις παραγγελίες σου και πατήσεις στο "Suivre votre colis" (track your package) θα δεις αν έχει αποσταλεί ή όχι. Εξάλλου σου έρχεται και email όταν αποστέλλεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Που φαίνεται οτι οι αποστολές ξεκίνησαν? Γιατί σε μένα στο amazon στην παρακολούθηση παραγγελίας δείχνει την πράσινη μπάρα μόνο και λέει οτι θα αποσταλθεί 19 του μηνός! Αν γράφει 19 τότε 19 θα σου έρθει email οτι το προιον απεστάλει. Μεχρις στιγμής 2 άτομα εχουμε γράψει οτι εχει αποσταλει με Γερμανικό Ταχυδρομείο αρα εχει ξεκινήσει να στέλνει. Το κακό είναι οτι στέλνει χωρίς αριθμό αποστολής στην απλή μέθοδο. Δεν ξέρω αν δίνουν στο chat γιατι μου κάνει εντύπωση το Γερμανικό ταχυδομείο να μην δίνει tracking. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metalman9 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Παιδιά υπάρχει ακόμα? Γιατί βλέπω στοκ στα 32,14ε used. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δεν είχα ποτέ μηχανικό πληκτρολόγιο. Αυτό θεωρείται καλύτερο από τα genesis που βγάζει κατά καιρούς το eshop στα 30-35€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusdevelopers Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 41 λεπτά πριν, Metalman9 είπε Παιδιά υπάρχει ακόμα? Γιατί βλέπω στοκ στα 32,14ε used. Ναι κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις