Προς το περιεχόμενο

[Μηχανικό Πληκτρολόγιο] Logitech G810 Orion Spectrum QWERTZ μεταχειρισμένο (Like New) με 41,8€ @ amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

mpokwsths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα! Άστα να πάνε.. 4 ευρώ το πλήκτρο τα βρίσκω ebay από κίνα (χωρίς να ξέρω και τι λένε από ποιότητα).

Έχει και η logitech ΕΔΩ το us layout και λέει ότι περιέχει όλα τα regular keys (τι να σημαίνει αυτό άραγε; τα γράμματα μόνο;) αλλά πάει 36€ με τα μεταφορικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά -παρά την φοβερή τιμή- το ακύρωσα. Οι αλλαγές στα πλήκτρα είναι αρκετές και με τον μικρό να μαθαίνει υπολογιστή, το πληκτρολόγιο αυτό δεν θα βοηθούσε. Νομίζω ότι οι υπόλοιποι θα το χαρείτε!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αποστολές ξεκίνησαν αλλά χωρις tracking number στην βασική αποστολή. 

Deutsche Post DHL ..

Επεξ/σία από Prof_Chaos

1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε

Οι αποστολές ξεκίνησαν αλλά χωρις tracking number στην βασική αποστολή. 

Deutsche Post DHL ..

Που φαίνεται οτι οι αποστολές ξεκίνησαν? Γιατί σε μένα στο amazon στην παρακολούθηση παραγγελίας δείχνει την πράσινη μπάρα μόνο και λέει οτι θα αποσταλθεί 19 του μηνός!

10 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

Που φαίνεται οτι οι αποστολές ξεκίνησαν? Γιατί σε μένα στο amazon στην παρακολούθηση παραγγελίας δείχνει την πράσινη μπάρα μόνο και λέει οτι θα αποσταλθεί 19 του μηνός!

Αν πας στις παραγγελίες σου και πατήσεις στο "Suivre votre colis" (track your package) θα δεις αν έχει αποσταλεί ή όχι. Εξάλλου σου έρχεται και email όταν αποστέλλεται.

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

Αν γράφει 19 τότε 19 θα σου έρθει email οτι το προιον απεστάλει.

Μεχρις στιγμής 2 άτομα εχουμε γράψει οτι εχει αποσταλει με Γερμανικό Ταχυδρομείο αρα εχει ξεκινήσει να στέλνει.

Το κακό είναι οτι στέλνει χωρίς αριθμό αποστολής στην απλή μέθοδο.

Δεν ξέρω αν δίνουν στο chat γιατι μου κάνει εντύπωση το Γερμανικό ταχυδομείο να μην δίνει tracking.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...