Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχουμε καταστραφεί εντελώς! :D 

Άλλο ένα like new και για μένα, βγήκε στα 41,65€ ακριβώς.

Καλορίζικα να είναι παιδιά και ένα ευχαριστώ στον TS! 

(Να δώ 4 μηχανικά τι θα τα κάνω! :P ) 

image.png.b48cb3ae8adab7817e6e5d26eeb5da89.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, estel92 είπε

Είναι σίγουρα QWERTZ και όχι QWERTY γιατί εμένα στην παραγγελία μου λέει QWERTY

Γαλλικά δεν ξέρω αλλά εδώ λέει μεν qwerty αλλα διάταξη γερμανική Disposition QWERTY Allemande

Δημοσ.

Λοιπόν για τα πλήκτρα είναι απλό το πράγμα, πάμε σε ένα κατάστημα mediamarkt που συνήθως έχουν εκθεσιακά G810 και αντικαθιστούμε τα πλήκτρα! :P

Δημοσ.

Eγώ που έχω και το G610 Orion δεν θα έχω θέμα, αν δεν με βολέψει θα κάνω τράμπα τα πλήκτρα! ;)

Να που βγήκε σε καλό να έχω και το G610! :P 

Δημοσ.

Είναι καταστροφή αυτό το φόρουμ το έχουμε πει! Πήρα ένα tres bon με 40,75 τελική. Τι να πω το ηθελα πολυ αυτό το ρημάδι, μου αρέσει πολυ το design του! Ευχαριστώ πολυ TS!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Eγώ που έχω και το G610 Orion δεν θα έχω θέμα, αν δεν με βολέψει θα κάνω τράμπα τα πλήκτρα! ;)

Να που βγήκε σε καλό να έχω και το G610! :P 

den exei chery to 610?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RellikEht είπε

den exei chery to 610?

cherry mx brown το συγκεκριμένο αλλά δεν έχει αυτό σχέση. Τα πλήκτρα είναι ίδια απλά ο φωτισμός αλλάζει. Τα πλήκτρα του 610 ταιριάζουν τέλεια στο 810 μιας και ουσιαστικά είναι το ίδιο πληκτρολόγιο απλά το 810 είναι RGB αντί λευκού που είναι το 610 και έχει romer-g διακόπτες αντί cherry mx του 610. 

Δημοσ.

2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

cherry mx brown το συγκεκριμένο αλλά δεν έχει αυτό σχέση. Τα πλήκτρα είναι ίδια απλά ο φωτισμός αλλάζει. Τα πλήκτρα του 610 ταιριάζουν τέλεια στο 810 μιας και ουσιαστικά είναι το ίδιο πληκτρολόγιο απλά το 810 είναι RGB αντί λευκού που είναι το 610 και έχει romer-g διακόπτες αντί cherry mx του 610. 

νομίζω ότι δεν γίνετε να αλλάξεις τα keycaps

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, RellikEht είπε

νομίζω ότι δεν γίνετε να αλλάξεις τα keycaps

Ναι ρε φίλε έχεις δίκιο. Δεν έχουν τον κλασσικό σταυρό που έχουν όλοι οι άλλοι μηχανικοί διακόπτες. Σωστός δεν αλλάζουν. 

(Την φάγαμε! :P )  

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν κρινω απο τα keycaps g610 γτπκ στο 6μηνο ειχαν ξεβαψει οικτρα τα πιο συνηθισμενα. θελω να το στειλω rma.. και εδω ουτε καν οι 3 σειρες ευκολη αλλαγη λογω romer. και romer διακοπτες .

για το 4th row που δεν ειναι standard, και τα οικτρα ποιοτικα caps ουτε το 610 δεν λεει tbh

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το g6 10 έχει cherry mx ενώ το 810 έχει τους Romer g της logitech οπότε σίγουρα δεν γίνεται τράμπα στα keycaps 

Aα και thanks TS! Τσιμπησαμε ένα tres bon! 

Επεξ/σία από Spitfire_13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Spitfire_13 είπε

Το g6 10 έχει cherry mx ενώ το 810 έχει τους Romer g της logitech οπότε σίγουρα δεν γίνεται τράμπα στα keycaps 

αυτο εγραψα κι εγω αν διαβασεις πιο προσεκτικα. αλλα ουτε στο 610 δεν γινονται αλλαγη ολα.

τα 2 ctrl ειναι non standard ( η βρισκονται αρκετα δυσκολα) το δε space δεν βρισκεται με τιποτα. και asdqwe με αρκετουτσικη χρηση στο 6μηνο θα ναι κατασπρα :P

Επεξ/σία από rofl
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...