Salvation81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Τα like new παιζει να ειναι και απο διαφορα events οπως CeBIT (παλια το εκαναν συχνα πολλες εταιρειες αυτο, πλεον δεν ξερω)....Το οτι ειναι σφραγισμενα ειναι λογικο καθοτι η Logitech τα διαθετει στο Αμαζον και λογικο ειναι να τα κλεινουν παλι με αυτοκολλητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε Μόνο αν πας στην τελευταία σελίδα μένει πάντα ένα που είναι "Σαν καινούριο", τι παίζει με αυτό; Δεν είναι ένα. Είναι πολλά. Τα υπό-κατηγοριοποιούν και ανάλογα με την περιγραφή. Οπότε από Like New με (μεταφρασμένη) περιγραφή "The article is not flawed. Article will come in its original packaging. packaging is damaged." έχει πολλά ακόμα. Πάρτε ακόμα ένα άσχετο Like New που προορίζεται για άλλη αγορά. https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B0107N29T4/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used&f_usedLikeNew=true https://www.skroutz.gr/s/10816206/TP-LINK-Archer-VR900-v1.html Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από mpokwsths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ πολύ τον TS! Έχω αρκετά πληκτρολόγια τώρα, γύρω στα 6. Από αυτά 2 CK104, έχω κρατήσει αυτό με τα red switches. Με τους μπλε ήταν λίγο θορυβώδες για τα γούστα μου. Τώρα είμαι με το AJazz, αλλά πάντα ήθελα ένα Logitech! Θα φύγει 30 Απριλίου!! wow! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, renaxan είπε Ευχαριστώ πολύ τον TS! Έχω αρκετά πληκτρολόγια τώρα, γύρω στα 6. Από αυτά 2 CK104, έχω κρατήσει αυτό με τα red switches. Με τους μπλε ήταν λίγο θορυβώδες για τα γούστα μου. Τώρα είμαι με το AJazz, αλλά πάντα ήθελα ένα Logitech! Θα φύγει 30 Απριλίου!! wow! Date de livraison estimée = Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Ως τότε θα το έχεις παραλάβει. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από black66.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Το google translate τα έλεγε αλλιώς! Τα Γαλλικά μου... Σε ευχαριστώ! Η παραγγελία έφυγε για το "like new". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Χτυπησα το Masterkeys TKL RGB με Cherry Brown απο Κωτσο στα 60, θα ειναι υπερβολη να παρω και αυτο για full sized? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusdevelopers Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Λέτε να ρίσκαρω και να πάρω Very Good; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δε θα ρισκάρεις καθόλου. Χτύπα άνετα. Αλλά γιατί Very Good; Έχει 13 κομμάτια Like New ακόμα D'occasion, Comme neuf Il ne reste plus que 13 exemplaire(s) en stock. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Αλλο ενα και απο μένα , ευχαριστώ πολυ mpokwsths Super τιμή και ενα πολύ καλό πληκτρολόγιο , οσο για τα γερμανικα δε ξέρω και πολλα θα δείξει ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estel92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ευχαριστούμε!! Ειλικρινά τέλεια προσφορά το πήρα μ 28 ευρώ λόγο οικογένειας στην Γαλλία αλλά και να μην είχα οικογένεια εκεί πάλι θα το έπαιρνα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Θα ψάχνονται οι Γάλλοι Αμαζονιανοί να καταλάβουν τι tsunami grecque τους "χτύπησε"... Αυτοί οι Romer-G που τοποθετούνται στο φάσμα σε σχέση με red, blue, brown κλπ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ερώτηση! Το amazon επειδή δεν δέχεται paypal πως αγοράζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Θα ψάχνονται οι Γάλλοι Αμαζονιανοί να καταλάβουν τι tsunami grecque τους "χτύπησε"... Αυτοί οι Romer-G που τοποθετούνται στο φάσμα σε σχέση με red, blue, brown κλπ; Με τους brown συγκρίνονται υπάρχουν και sound test στο youtube 1 λεπτό πριν, dimitris1090t είπε Ερώτηση! Το amazon επειδή δεν δέχεται paypal πως αγοράζουμε? Με Χρεωστική - Πιστωτική 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Επίσης εδώ βλέπω για 2 εκδόσεις: https://www.logitechg.com/en-gb/articles/romer-g tactile και linear. Πώς βλέπουμε ποιά είναι το συγκεκριμένο; ΥΓ: Από εγγύηση τί να έχουν; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RellikEht Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δεν γίνετε να αλλάξεις τα πλήκτρα έχω αυτό το πληκτρολόγιο ακριβός.(γίνετε αλλά έχουν διαφορετική κλήση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις