Προς το περιεχόμενο

[Μηχανικό Πληκτρολόγιο] Logitech G810 Orion Spectrum QWERTZ μεταχειρισμένο (Like New) με 41,8€ @ amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

mpokwsths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@lionheart75

Ωραία. Τώρα βγάζεις όλα τα κουμπιά του Γερμανικού, βάζεις τα αγγλικά, βάζεις τα κουμπιά του Γερμανικού στο κουτί της Logitech και τους στέλνεις ένα mail:

Τι 'ναι αυτά ρε παίδες; Γερμανικό Layout μου στείλατε; Αγγλικό ζήτησα. Πάρτε τα πίσω και refund

:P:P:P

αστειεύομαι προφανώς

Επεξ/σία από saxos55
Μπήκε το @lionheart75 γιατί μέχρι να το γράψω μεσολάβησε άλλη απάντηση
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, sintalkas είπε

Παιδιά να ρωτήσω τσιμπίδα για να βγάζεις τα πλήκτρα είχε σε σας το κουτί ?

Όχι στο δικό μου δεν έχει. 

Το παρατήρησα προσεκτικά και διαπίστωσα ότι στην glossy εξωτερική επιφάνεια που περιβάλει το keyboard υπάρχουν αχνές, ψιλές γρατζουνίτσες, σαν απο επαφή-τρίψιμο. Δεν είναι τίποτα μεμπτό για να δώσει βάση κανείς απλά είμαι ψείρας και το πρόσεξα, άλλος μπορεί να μην έδινε καμία σημασία. 

Κατά τα άλλα το πληκτρολόγιο είναι σε άψογη κατάσταση και τα πλήκτρα του το ίδιο. Επίσης ήταν καθαρό, δεν είχε σκουπιδάκια ή μπίχλα :P αν και έπεσε τρελό καθάρισμα. Τώρα ευελπιστώ να βρώ χρόνο να του αλλάξω τα keycaps, προς το παρόν την δουλειά μου την κάνω με το roccat isku+ μέχρι να το βαρεθώ και αυτό.  :P 

Επεξ/σία από lionheart75

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PACKAGE CONTENTS

Keyboard
User documentation

Δεν έχει μέσα.

Τραγικό βέβαια για ένα τόσο ακριβό πληκτρολόγιο.

Ευτυχώς που έχω από το προηγούμενο μηχανικό (Coolermaster σε αγαπώ).

Επεξ/σία από Questioner

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Questioner είπε

Εδώ ρε σύ έχει στη συσκευασία βγαλτήρι :P το genesis thor 300 που το πήραμε 30 ευρώ και το motospeed ck 104 επίσης που το πήρα στα ~35 ευρώ .  

Ρε τους τσίπηδες! :D 

Επεξ/σία από lionheart75

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και έχει γίνει hijack (κυρίως από εμένα) το θέμα ας βάλω και αυτά γιατί δεν έχω αλλού να τα ποστάρω.

Motorola Moto G5S Plus 3GB RAM/32 GB ROM στα 110€ παραδομένο σε Very Good κατάσταση

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B074SR2DVT/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Στον τίτλο λέει ότι είναι το απλό Moto G5 αλλά το ASIN και το Product code, όπως επίσης και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά δείχνουν στο Moto G5S Plus.

και για συμπλήρωμα από το ίδιο Amazon

Δίσκος Toshiba 3TB 2,5in 15mm 5400rpm στα 49€ + μεταφορικά (Very Good)

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B017O266UE/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 6

1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Μια και έχει γίνει hijack (κυρίως από εμένα) το θέμα ας βάλω και αυτά γιατί δεν έχω αλλού να τα ποστάρω.

Motorola Moto G5S Plus 3GB RAM/32 GB ROM στα 110€ παραδομένο σε Very Good κατάσταση

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B074SR2DVT/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Στον τίτλο λέει ότι είναι το απλό Moto G5 αλλά το ASIN και το Product code, όπως επίσης και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά δείχνουν στο Moto G5S Plus.

και για συμπλήρωμα από το ίδιο Amazon

Δίσκος Toshiba 3TB 2,5in 15mm 5400rpm στα 49€ + μεταφορικά (Very Good)

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B017O266UE/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Εαν κανετε πολυ καιρο να με δειτε θα με εχει σκοτωσει η γυναικα μου οταν δει το λογαριασμο απο τη πιστωτικη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Questioner είπε

Ο σκληρός υπάρχει και σε like new και βγαίνει τελική λίγο πάνω από 60€ με τα μεταφορικά.:rolleyes:

Δε νομίζω να χρειαστεί φίλε μου.

Είναι πολύ αχνές οι διαχωριστικές γραμμές Very Good και Like New. Σε δίσκο bulk, όπως αυτός, δε μπορώ να φανταστώ τι διαφορά θα υπάρχει.

Όπως έχω ξαναγράψει, δίσκος Maxtor M3 4TB (Very Good) μου ήρθε με 6 ώρες λειτουργίας όλες κι όλες και 30 μήνες εγγύηση ακόμα. ;)

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1

6 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Δε νομίζω να χρειαστεί φίλε μου.

Είναι πολύ αχνές οι διαχωριστικές γραμμές Very Good και Like New. Σε δίσκο bulk, όπως αυτός, δε μπορώ να φανταστώ τι διαφορά θα υπάρχει.

Όπως έχω ξαναγράψει, δίσκος Maxtor M3 4TB (Very Good) μου ήρθε με 6 ώρες λειτουργίας όλες κι όλες και 30 μήνες εγγύηση ακόμα. ;)

Τέτοια πες και θα σκοτώσω τον κάβουρα που έχω στην τσέπη και δεν με αφήνει να βάλω χέρι. :P

Σχετικα με το Motorola Moto G5S Plus 3GB στην περιγραφη αναφερει για μικρες φθορες...Mpokwsths οι φθορες αυτες που συνηθως αναφερουν στα very good υπαρχουν ή οπως ειχες αναφερει νομιζω σε παλαιοτερο σου ποστ ειναι κυριως για να ειναι καλυμμενοι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

Στο Xperia XZ (Very Good) που πήρα πάντως, αν και έλεγε κάτι βλακειούλες τέτοιες δεν είχε την παραμικρή γρατζουνιά ή ατέλεια.

Το εξέτασα από κάθε γωνία με προσοχή. Ήταν ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ.

edit: Αν ψάξεις με προσοχή έχει μια κατηγορία Very Good με την περιγραφή:

Défauts esthétiques mineurs sur les panneaux avant. L'article sera dans son emballage d'origine. L'emballage sera endommagé.

Αυτά φαίνονται τα πιο σίγουρα και έχει και πολλά κομμάτια.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...