Προς το περιεχόμενο

[Μηχανικό Πληκτρολόγιο] Logitech G810 Orion Spectrum QWERTZ μεταχειρισμένο (Like New) με 41,8€ @ amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

mpokwsths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2018 στις 6:34 ΠΜ, panoc είπε

Ρε παίδες τι στο καλό; πόσο φυσιολογικό είναι να είναι σε αναμονή αποστολής από τις 30/4? Πρώτη φορά έκανα παραγγελία μεταχειρισμένου τόσο γκαντέμης είμαι; 

21 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Δεν εχει να κανει με το οτι ειναι μεταχειρισμένο. Η έξτρα βδομάδα ειναι ψιλοσιγουρη σε παραγγελίες με την απλή μέθοδο αποστολής στο αμαζον πλεον. 

Καλημερα, τελικα εφυγε εχθες με UPS i-parcel, τωρα με τι θα ερθει εδω ενας Θεος ξερει :P

Πρωτη φορα παραγγελνω με απλη αποστολη, παντα επιλεγω την γρηγορη γιατι ειναι ακριβες παραγγελιες (φακοι φωτογραφικων μηχανων, ακριβα φιλτρα, ακριβα σωματα κλπ) και παντα ερχονται με DHL.

Επεξ/σία από panoc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις παρέλαβα ένα tres bon, σε άριστη κατάσταση! Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πρώτη φορά το amazon μου έστειλε αντικείμενο χωρίς να το βάλει σε κάποιο άλλο κουτάκι...πήγα το παρέλαβα από το ταχυδρομείο και είδα το μαύρο/γαλάζιο κουτάκι του πληκτρολογίου...!

31969821_10155622366657648_1585664001121976320_n.jpg

45 λεπτά πριν, dimis_pj είπε

Μόλις παρέλαβα ένα tres bon, σε άριστη κατάσταση! Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πρώτη φορά το amazon μου έστειλε αντικείμενο χωρίς να το βάλει σε κάποιο άλλο κουτάκι...πήγα το παρέλαβα από το ταχυδρομείο και είδα το μαύρο/γαλάζιο κουτάκι του πληκτρολογίου...!

31969821_10155622366657648_1585664001121976320_n.jpg

Τωρα τελευταια το κανει και σε κανουρια πραγματα μου ειχαν φερει μια 1080 ετσι :P

Μου εφεραν την 1080ti ετσι απο το γαλλικο amazon το προηγουμενο καλοκαιρι, ευτυχως ηταν sealed και την τσεκαρα πολλες φορες. :P 

1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Μου εφεραν την 1080ti ετσι απο το γαλλικο amazon το προηγουμενο καλοκαιρι, ευτυχως ηταν sealed και την τσεκαρα πολλες φορες. :P 

1000 euro προιον και το έφεραν ετσι ;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, giopa62 είπε

1000 euro προιον και το έφεραν ετσι ;;;;;

700 κατι ηταν τοτε δεν θυμάμαι ακριβως τιμη και δεν εχει και σημασια, αλλα ναι το εφεραν ακριβως ετσι με ενα label κολλημένο πανω απλα και φυσικά τη φυσιολογική φθορά στο κουτι απο τη μεταφορα. :P  Παιζει να το εχω ακομα το κουτι μπορει να βαλω pic οταν παω σπιτι. :P 

Επεξ/σία από ADHD

8 λεπτά πριν, ADHD είπε

700 κατι ηταν τοτε δεν θυμάμαι ακριβως τιμη και δεν εχει και σημασια, αλλα ναι το εφεραν ακριβως ετσι με ενα label κολλημένο πανω απλα και φυσικά τη φυσιολογική φθορά στο κουτι απο τη μεταφορα. :P  Παιζει να το εχω ακομα το κουτι μπορει να βαλω pic οταν παω σπιτι. :P 

Να σου πω κάτι: 1 φορά μου είχε αυτο απο το αμαζον και παραπονέθηκα στο chat. Άμεσα χωρίς πολλά πολλά μου είπαν 15% πίστωση ή δωρεάν επιστροφή. Βέβαια η αξία ήταν πολύ μικρότερη. 

Για future use αν τύχει και σε κανέναν άλλο.

08:24 PM BST Owais: Thank you for the order numbers
08:25 PM BST Owais: I've checked the details and due to the products packaging being damaged, You can send the items back for a refund or a replacement, or you can keep the items and I can issue a partial refund
Which one would you prefer?

08:26 PM BST Me      i would like to know the refund amount as i need the products. if the amount is not good enough i will send back the items
08:28 PM BST Owais: I've checked and I can refund 15% each. 

• Thanks 1

Δεν το ηξερα δυστυχως, 15% σε τετοια αγορα αν μου εκαναν θα ηταν μια χαρα. :P Θα το θυμαμαι για καμια μελλοντικη αγορα thnx παντως. :) 

10 λεπτά πριν, sintalkas είπε

Παιδιά να ρωτήσω τσιμπίδα για να βγάζεις τα πλήκτρα είχε σε σας το κουτί ?

Σε εμενα όχι, με 2 πένες έβγαλα τα κουμπια που ηθελα.

14 λεπτά πριν, billpao είπε

Σε εμενα όχι, με 2 πένες έβγαλα τα κουμπια που ηθελα.

Ούτε εμένα...και επισης δυστυχώς οσο κι αν εψαξα στο κουτι δεν βρηκα το invoice της αγοράς..

53 λεπτά πριν, ADHD είπε

Πες πως ήταν και απλό δέμα και το βρήκες στα σκαλιά να δέσει το γλυκό ? :lol:

Και σε μένα κανένα από τα 2 (σαν καινούργιο / πολύ καλό) είχε μέσα τσιμπίδα για τα πλήκτρα. Απ'όσα unboxings έχω δει για το πληκτρολόγιο, κανένα δεν ανέφερε/έδειχνε κάτι τέτοιο να συμπεριλαμβάνεται. Ελπίζω αύριο που παραλαμβάνω τα πλήκτρα με τα UK layouts να έχουν αυτά τουλάχιστον...

Με γειά και καλοδούλευτα!

Υ.Γ. Και τα 2 κουτιά μου ήρθαν έτσι και μένα, χωρίς καν ένα ναυλον φάκελο/σακούλα κάτι...

2 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Ούτε εμένα...και επισης δυστυχώς οσο κι αν εψαξα στο κουτι δεν βρηκα το invoice της αγοράς..

Της δική σου αγοράς εννοείς;

Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο Amazon --> My Orders και τον τυπώνεις από εκεί.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και εγώ σήμερα και μαζί μου ήρθαν με DHL τα keycaps με uk layout απο Logitech και το M171 mouse.

Το κουτί λίγο ταλαιπωρημένο αλλά το πληκτρολόγιο φαίνεται σε κατάσταση καινούργιου. 

Ευχαριστώ @mpokwsths για την ανακάλυψη και ενημέρωση! :)  

g810.jpg 

Επεξ/σία από lionheart75

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...