Προς το περιεχόμενο

[Μηχανικό Πληκτρολόγιο] Logitech G810 Orion Spectrum QWERTZ μεταχειρισμένο (Like New) με 41,8€ @ amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

mpokwsths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αυτο που λες δεν αναιρει το "ΤΕΛΟΣ" αφου το 57€ tres bon δεν εχει καμια σχεση με το 41.80€ like new

Όχι. Δεν το έγραψα για να αναιρέσω το "ΤΕΛΟΣ". Απλά να επιστήσω την προσοχή κάποιου που ενδιαφέρεται για το πληκτρολόγιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Οκ, συνεχως υπαρχουν "τρε μπον" στα 45 ευρω (57 με μεταφορικα) εδω και μερες. Πριν 3-4 μερες ειχε 3 τεμαχια, τωρα επεσε στο1. Οποιος θεωρει οτι αξιζει στα 60 ευρω μπορει να αγορασει. Απλα τονισα και εγω οτι η προσφορα του τιτλου εχει παψει εδω και ημερες να υπαρχει και οτι το θεμα μενει ανοικτο μονο για οσους περιμενουν ακομα παραλαβες απο την αρχη του θεματος, πχ για τον lionheart. ;) 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν όντως το υκ layout είναι το σωστό για να έρθει ποιο κοντά στο δικό μας που αν δεν κάνω λάθος έχει σαν να βάση το us ευχαριστώ 

(Εγώ το περιμένω για Δευτέρα και θα είναι το πρώτο μου μηχανικό)

Επεξ/σία από mg444

Κάντε ενα remap την μικρή μαλακιουλα διπλα στο αριστερό shift σε shift και σε 2 μερες δεν θα θυμάστε οτι ειναι γερμανικό. 

Δύσκολα κάποιος εδω μέσα να ειναι και άπειρος στην πληκτρολόγηση και να μην ειναι gamer (ποσο μαλλον να μπει να δει ενα θέμα με αυτον τον τιτλο). 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, mg444 είπε

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν όντως το υκ layout είναι το σωστό για να έρθει ποιο κοντά στο δικό μας που αν δεν κάνω λάθος έχει σαν να βάση το us ευχαριστώ 

Όταν παραλάβω το πληκτρολόγιο και τα keycaps uk layout που έχω παραγγήλει θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από lionheart75

2 ώρες πριν, mg444 είπε

Σωστά, το πιο κοντινό στο δικό μας είναι το US Layout.

Δε γίνεται να μετατραπεί το QWERTZ σε US γιατί το US έχει μεγάλο αριστερό Shift που καλύπτει δύο πλήκτρα των υπόλοιπων layouts. Το μικρό Shift και το διπλανό του. Το UK layout είναι ότι πιο κοντινό στο US με κύρια διαφορά την παραπάνω.

• Like 2

20 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Σωστά, το πιο κοντινό στο δικό μας είναι το US Layout.

Δε γίνεται να μετατραπεί το QWERTZ σε US γιατί το US έχει μεγάλο αριστερό Shift που καλύπτει δύο πλήκτρα των υπόλοιπων layouts. Το μικρό Shift και το διπλανό του. Το UK layout είναι ότι πιο κοντινό στο US με κύρια διαφορά την παραπάνω.

+ το Return κουμπί που στο US είναι πλατύ όπως το Swift ενώ σε DE/UK είναι κάθετο και πιάνει 2 σειρές.

Τα UK Caps μου έρχονται την Τρίτη όπως λέει η UPS, όταν έρθουν και τα βάλω θα σας πω εντυπώσεις και θα σας δείξω φωτογραφίες πρίν/μετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει τελείωσε, θα ζητήσω να μπαναριστώ διαπαντώς απο το insomnia δεν πάει άλλο!!! :P 

(Μπλέξαμε άσχημα :D ) 

Επεξ/σία από lionheart75

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν αριστερος θελω ambidextrous και ζηλευα,

αλλα Only 1 pair of buttons work at the time. By default, the mouse is set to right handed mode, so the left buttons work ane right ones are disabled. If you switch it to left handed mode, right will start working but left will get disabled.

πολυ καλο mouse αλλα πρακτικα 5κουμπο. αν καποιος δεν θελει παραπανω πληκτρα go for it XD

αμα δεις κανα avior η κανα taipan φθηνα σφυρα :P

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Ποιό απο τα 3 μοντέλα θεωρείται το καλύτερο; βαριέμαι να ψάχνω! :D 

edit: άστο το βρήκα! :P 

Για όποιον τον ενδιαφέρει εδώ οι διαφορές ανάμεσα στα FK1 και FK2  και ZA11-ZA12 (oυσιαστικά οι διαστάσεις)

https://rexflo.myshopify.com/blogs/news/25654785-heres-a-clear-height-comparison-between-za11-fk1-and-za12-fk2

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...