lionheart75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε Outmemu. Το πήρα δεν άντεξα Kαλορίζικο να είναι! Εγώ δίνω τεράστια μάχη μέσα μου! 6 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Μήπως είναι refurbrished ; Το μόνο που έχω πάρει σε condition very good ηταν ενα βιβλίο 2τομο μεγάλο και μου έστειλαν καινούργιο. Θα αναφερόταν πιστεύω, σε αυτά το amazon είναι τυπικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 ΤωΓα θα γΓαφεις γαλλικα ;-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Μήπως είναι refurbrished ; Refurbished δεν είναι σίγουρα. Όταν είναι το λέει στην περιγραφή της κατάστασης του προϊόντος. 6 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Το πήρα δεν άντεξα Έτσι απο περιεργια @mpokwsths πως την ανακαλυψες την προσφορα; newsletter ή κοιτουσες το keyboard; Καλορίζικο! Το είχα βάλει παλιότερα στα "Saved for later" γιατί ξέρω ότι το Amazon κάνει κάτι τέτοια κουλά. Προϊόντα που προορίζονται για άλλες αγορές συχνά τα δίνει σε αστείες τιμές ως μεταχειρισμένα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Damachi είπε ΤωΓα θα γΓαφεις γαλλικα ;-P Αν εννοείς το layout είναι Γερμανικό οχι Γαλλικό για μην μπερδευτεί κανείς .. Αυτη τι στιγμή 3 μείνανε που είναι Like new.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 2 πες καλύτερα. Χτύπησα και εγώ ένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 -1 και από μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 τελειωσαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, GnG είπε τελειωσαν? Φαίνεται να μένει 1 like new αλλά αρκετά very good (amazon είναι μη το φοβάστε το very good). Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από Μακιαβέλλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 τελευταίο like new αξίζει και το very good . Εντάξει μόνο Ελλάδα θα στείλει .. ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Σήμερα παρέλαβα το ck104, να πάρω και άλλο λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μου ήρθε μόλις ένα email ότι αγόρασα ένα G810 από το amazon.fr. Λέτε να μου έχουν κλέψει το λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) δυστυχως οι αλλαγες δεν ειναι μονο στο Ζ και το Υ .Δεν ξερω ποιος μπορει να παιξει με μικρο shift και το αλλο διπλα.Εγω οχι.Επισης και καποια αλλα περιεργα κουμπακια. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από Aias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Εδωσα 52€ και πηρα ενα like new και ενα τετοιο https://www.amazon.fr/dp/B005GR0PYS/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me= https://www.amazon.it/Microsoft-B2M-00026-Ergonomic-Keyboard-Internationale/dp/B005GR0PYS (μονο ενα ειχε, QWERTY, tres bon) που ηταν στα 6.99€ (η κριτικη ειναι γιατι του εστειλαν QWERTY του Γαλλου, προφανως την επιστροφη του θα παραλαβω. ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Τσίμπησα ενα like a new, πιστευώ το οτι το μικρό σιφτ και το έξτρα κουμπί δεν θα σας ενοχλήσει (με παρόμοιο layout είμαι τόσο καιρό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris5321 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μόνο αν πας στην τελευταία σελίδα μένει πάντα ένα που είναι "Σαν καινούριο", τι παίζει με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις