giopa62 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, billpao είπε Κι εγώ πήγα ΕΛΤΑ και παρέλαβα εμένα ήρθε σπίτι πάντως με ταχυδρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, giopa62 είπε εμένα ήρθε σπίτι πάντως με ταχυδρόμο. Ακόμα και τα μικρά πακέτα απο την Κίνα δεν μου τα στέλνουν. Πάω εγώ και τα παίρνω από τα ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) μαλλον τεμπελης ταχυδρομος, αλλοι τα φερνουν αλλοι οχι. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από iakoboss7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Το έλαβα και εγώ με απλό ΕΛΤΑ. Λίγο ταλαιπωρημένο κουτι, αλλά μέσα άψογο!! Δεν το έχω λειτουργήσει ακομα, αργοτερα. Λογικά θα μου αρέσει πολυ.. Φαίνεται πολύ ωραία κατασκευή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White Wolf Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, billpao είπε Ακόμα και τα μικρά πακέτα απο την Κίνα δεν μου τα στέλνουν. Πάω εγώ και τα παίρνω από τα ΕΛΤΑ Ακριβως ετσι και σε μενα...μου εχει ερθει μια ειδοποιηση και στην αρχη νομιζα οτι ειναι μια βλακεια που εχω παρει απο Κινα.Μπορει να ειναι αυτο τελικα... Θα παω αυριο να δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εμενα δεν μου εχει ερθει ουτε ειδοποιηση ακομα... Και το παρηγγειλα απο τους πρωτους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ πολύ τον TS @mpokwsths άψογο το πληκτρολόγιο. Έγινε αδελφάκι με το G502. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στις 4/30/2018 στις 6:17 ΜΜ, mpokwsths είπε Για το Castor μου κάνει εντύπωση ότι για καινούριο τα μεταφορικά είναι 8,5€ ενώ για μεταχ. είναι 10€. Οπότε μάλλον θα έρθει με κούριερ. Μέσα έπεσες. Χθες έφυγε, με UPS έρχεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, saxos55 είπε Μέσα έπεσες. Χθες έφυγε, με UPS έρχεται Εμενα ακομα δεν εχει φυγει, επρεπε να ειχε φυγει απο εχθες... στο tracking αναφερει Ordered April 30. Soon available for shipping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White Wolf Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Παρελαβα σημερα το πρωι...το πληκτρολογιο ειναι καινουριο πρακτικα.Μονο το κουτι ηταν ταλαιπωρημενο....ποιοτητα και αισθηση πληκτρων αιωνες καλυτερο απο το Τhor300 που ειχα με τους κοκκινους διακοπτες. Να ναι καλα ο φιλος @mpokwsths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White Wolf Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, panoc είπε Εμενα ακομα δεν εχει φυγει, επρεπε να ειχε φυγει απο εχθες... στο tracking αναφερει Ordered April 30. Soon available for shipping 20 παρηγγειλα εγω και 26 ηταν στο ταχυδρομειο...απλα το τεμπελοσκυλο ο ταχυδρομος θυμηθηκε να μου φερει την ειδοποιηση στις 27 Απριλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giopa62 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, White Wolf είπε 20 παρηγγειλα εγω και 26 ηταν στο ταχυδρομειο...απλα το τεμπελοσκυλο ο ταχυδρομος θυμηθηκε να μου φερει την ειδοποιηση στις 27 Απριλη. ΧΑΧΑ ρε φίλε νόμιζα αρχικά οτι πήρες 20 πληκτρολόγια και σου έφεραν 26 Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από giopa62 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, White Wolf είπε 20 παρηγγειλα εγω και 26 ηταν στο ταχυδρομειο...απλα το τεμπελοσκυλο ο ταχυδρομος θυμηθηκε να μου φερει την ειδοποιηση στις 27 Απριλη. Μην τα ριχνουμε ολα στον ταχυδρομο. Σε καποιες περιοχες δεν υπαρχει αρκετο προσωπικο για να κανει την ιδια διαδρομη καθε μερα ο ταχυδρομος Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από overpower 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, overpower είπε Μην τα ριχνουμε ολα στον ταχυδρομο. Σε καποιες περιοχες δεν υπαρχει αρκετο προσωπικο για να κανει την ιδια διαδρομη καθε μερα ο ταχυδρομος Το να ΜΗΝ περνάει κάθε μέρα είναι η νόρμα στην Αθήνα. 2-3 φορές την εβδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ ακόμα δεν έχω παραλάβει. Πολύ καθυστέρηση, πρώτη φορά στα χρονικά. edit: Τελικά βλέπω ότι αναμένεται για αύριο. Για να δούμε εύχομαι να μην πάμε για Δευτέρα. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από lionheart75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις