Προς το περιεχόμενο

[Μηχανικό Πληκτρολόγιο] Logitech G810 Orion Spectrum QWERTZ μεταχειρισμένο (Like New) με 41,8€ @ amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

mpokwsths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, rofl είπε

αν δεν εισπραχθουν σε 15 μερες αποδεσμευονται νομιζω. δεν τα χουν εισπραξει απλα η τραπεζα σου κραταει το ποσο standby

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμένα πάντως το comme neuf μου ήρθε σήμερα με σπασμένο ένα keycap και κολλημένο δίπλα. Με διαφορετικό serial number μέσα και έξω από το κουτί, χωρίς manual ή cd. 

g810.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/27/2018 στις 11:35 ΠΜ, vagdesign είπε

Εδώ είσαι, έχει και άλλα εκτός από UK βέβαια...

http://support.logitech.com/en_gb/product/810-orion-spectrum-rgb-gaming-keyboard/spare-parts

Aπλά ενημερωτικά παρήγγειλα και εγώ ένα σετάκι keycaps με uk layout αλλά το αγόρασα απο Γερμανία και όχι Αγγλία. Στο online shop της Logi σε όλες τις χώρες της Ευρώπης εκτός της Αγγλίας (και της Ελλάδας που δεν έχει spare parts) τα keycaps κοστίζουν 25 ευρώ και για free μεταφορικά έπρεπε να συμπληρώσεις σύνολο αγορών 39 ευρώ ενώ στο αντίστοιχο online shop της Αγγλίας τα keycaps κοστίζουν 25 λίρες και για free μεταφορικά πρέπει να συμπληρώσεις σύνολο αγορών 39 λίρες (ήτοι χονδρικά ~46 ευρώ). Προκειμένου να γλυτώσω τα μεταφορικά που είναι 15,85€ απο όλες τις χώρες της Ευρώπης προτίμησα να βάλω ένα M171 στα 14,99 ωστε να βγεί το σύνολο 39,99€ και να μην τους χαρίζω τα μεταφορικά τσάμπα. Κάπου θα βρεθεί να το δώσω το ποντικάκι απο το να μην μου μείνει τίποτα και να δώσω συνολικά 40,85 ευρώ για τα keycaps. Συμφέρει μόνο στην περίπτωση που αποφασίσετε 2 άτομα να πάρετε μαζί keycaps και να σας στοιχίσουν 25 ευρώ έκαστο χωρίς μεταφορικά, αλλιώς συμπληρώστε και ένα M171 mouse για να μην τους τα χαρίσετε τσάμπα. Όχι αγορά των keycaps απο Αγγλία!!!  ;) 

Untitled.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το castor μολις παραγγελθηκε ! Αν και εχω το G502 τον περιμενα πολυ καιρο σε καλη τιμη να τον δοκιμασω.

Είχα/έχω και τα δύο. Το Castor είναι καλύτερο σε όλα εκτός από ποιότητα.

-------------------------------------------------------------

Και αυτά φαίνονται καλή περίπτωση:

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B0177V0H52/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B0171NKAR6/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B06XNMZ9B9/ref=olp_page_3?ie=UTF8&f_used=true&f_usedLikeNew=true&f_usedVeryGood=true&startIndex=20

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, mpokwsths είπε

Είχα/έχω και τα δύο. Το Castor είναι καλύτερο σε όλα εκτός από ποιότητα.

-------------------------------------------------------------

Και αυτά φαίνονται καλή περίπτωση:

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B0177V0H52/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B0171NKAR6/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B06XNMZ9B9/ref=olp_page_3?ie=UTF8&f_used=true&f_usedLikeNew=true&f_usedVeryGood=true&startIndex=20

Ποιοτητα εννοεις τα πλαστικα ?

Το 502 με εχει βολεψει αφανταστα, οταν το αγορασα ημουν αναμεσα σε αυτο και στο castor και τοτε εκατσε μια προσφορα απο amazon.de που εβγαινε το 502 στα 42Ε μαζι με τα μεταφορικα (46 με DHL εδωσα εγω) οποτε το αγορασα... αλλα μου εμεινε το παραπονο για το καστορα.

Το μονο που με χαλαει στο 502 ειναι οτι οποτε του θυμηθει το αριστερο πληκτρο κανει υπερβολικο θορυβο.

Ασχετο / σχετικο, επειδη παντα παραγγελνω με τον γρηγορο και ακριβο τροπο παραδοσης (παντα ερχονται Πατρα με DHL, αλλα ειναι συνηθως και ακριβες παραγγελεις, πανω απο 100Ε, συνηθως πανω απο 300-400Ε), αλλα αυτη τη φορα μου φαινεται γελοιο να δωσω 16Ε μεταφορικα για κατι που κοστιζει 23Ε, η απλη παραδοση με τι ερχετε Ελλαδα; με Ελτα?

Για φτηνά προϊόντα συνήθως με ΕΛΤΑ. Αλλά μου έχει τύχει κάποιες φορές μεταχειρισμένα να έρχονται με κούριερ.

Για το Castor μου κάνει εντύπωση ότι για καινούριο τα μεταφορικά είναι 8,5€ ενώ για μεταχ. είναι 10€. Οπότε μάλλον θα έρθει με κούριερ.

• Like 1

Πριν από λίγο παρέλαβα και εγώ ένα "Tres Bon" 810.

Το κουτί σε σχεδόν άριστη κατάσταση με λίγες φθορές στις γωνίες που πιστεύω ότι είναι από τη μεταφορά αφού δεν ήταν συσκευασμένο.

Το πληκτρολόγιο το κοίταξα αρκετή ώρα και δεν είχε ούτε αμυχή.

Ένα ευχαριστώ στον ts.

• Like 1

2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Aπλά ενημερωτικά παρήγγειλα και εγώ ένα σετάκι keycaps με uk layout αλλά το αγόρασα απο Γερμανία και όχι Αγγλία. Στο online shop της Logi σε όλες τις χώρες της Ευρώπης εκτός της Αγγλίας (και της Ελλάδας που δεν έχει spare parts) τα keycaps κοστίζουν 25 ευρώ και για free μεταφορικά έπρεπε να συμπληρώσεις σύνολο αγορών 39 ευρώ ενώ στο αντίστοιχο online shop της Αγγλίας τα keycaps κοστίζουν 25 λίρες και για free μεταφορικά πρέπει να συμπληρώσεις σύνολο αγορών 39 λίρες (ήτοι χονδρικά ~46 ευρώ). Προκειμένου να γλυτώσω τα μεταφορικά που είναι 15,85€ απο όλες τις χώρες της Ευρώπης προτίμησα να βάλω ένα M171 στα 14,99 ωστε να βγεί το σύνολο 39,99€ και να μην τους χαρίζω τα μεταφορικά τσάμπα. Κάπου θα βρεθεί να το δώσω το ποντικάκι απο το να μην μου μείνει τίποτα και να δώσω συνολικά 40,85 ευρώ για τα keycaps. Συμφέρει μόνο στην περίπτωση που αποφασίσετε 2 άτομα να πάρετε μαζί keycaps και να σας στοιχίσουν 25 ευρώ έκαστο χωρίς μεταφορικά, αλλιώς συμπληρώστε και ένα M171 mouse για να μην τους τα χαρίσετε τσάμπα. Όχι αγορά των keycaps απο Αγγλία!!!  ;) 

Untitled.jpg

Εγω τα αγόρασα απο το γαλλικό με δωρεάν μεταφορικά. Τα είχα βάλει στο καλάθι αλλα δεν ειχα κάνει την αγορά ακόμη και την επόμενη μέρα μου ήρθε μαιλ με έναν κωδικό για δωρεάν μεταφορικά. 

• Like 3

Μόλις τώρα, estel92 είπε

Εγω τα αγόρασα απο το γαλλικό με δωρεάν μεταφορικά. Τα είχα βάλει στο καλάθι αλλα δεν ειχα κάνει την αγορά ακόμη και την επόμενη μέρα μου ήρθε μαιλ με έναν κωδικό για δωρεάν μεταφορικά. 

Ωραίος!! Να το δοκιμάσετε και άλλοι λοιπόν παιδιά μήπως αποφύγετε μεταφορικά. :) 

4 ώρες πριν, estel92 είπε

Τρε μπον!

Πως είμαι όταν βλέπω νέο θέμα στις Προσφορές :

https://www.youtube.com/watch?v=nim8DBup2nE

7 ώρες πριν, dimitris.ch είπε

Εμένα πάντως το comme neuf μου ήρθε σήμερα με σπασμένο ένα keycap και κολλημένο δίπλα. Με διαφορετικό serial number μέσα και έξω από το κουτί, χωρίς manual ή cd. 

g810.jpg

παρα είναι περίεργη η περίπτωση σου . Δεν συνηθίζει σε τέτοια λάθη το amazon

Eπικοινωνησες μαζι΄τους; αν ναι τι σου είπαν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, παρέλαβα και εγώ σήμερα. Όλα καλά μόνο η συσκευασία ήταν λίγο ταλαιπωρημένη (τα s/n ταιριαζαν). Όντως τα κουμπιά Z Y έχουν διαφορετική κλίση.

Επεξ/σία από billpao

• Moderators
8 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

παρα είναι περίεργη η περίπτωση σου . Δεν συνηθίζει σε τέτοια λάθη το amazon

Μην το συζητας, αυτο δεν ειναι τιποτα! Μου εχουν στειλει προσφατα σε αγορα καινουργιου HDD 4ΤΒ , μεταχειρισμενο, DOA, σε σακουλακι αλλης μαρκας δισκου! 

Ενδιαφερον ,  ουτε πρεπει να ασχολουνται με το πως επρεπε να μοιαζει . Αν οι συνθηκες στις αποθηκες ειναι να τους χρονομετρανε σε καθε κινηση  αρπανε το code σα ρομποτακια και χ"στηκανε τι στελνουν :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...