Προς το περιεχόμενο

[Μηχανικό Πληκτρολόγιο] Logitech G810 Orion Spectrum QWERTZ μεταχειρισμένο (Like New) με 41,8€ @ amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

mpokwsths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Βασίλη το κουτί το Retail περιέχει το μαύρο κουτί που είναι μέσα το πληκτρολόγιο το οποίο ήταν μέσα σε σφραγισμένη ζελατίνα και εντελώς καινούργιο στη δική μου περίπτωση. Τώρα τη Δευτέρα που περιμένω το άλλο, θα σου πω σε τι κατάσταση θα είναι. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μπήκαν καν στον κόπο να το συσκευάσουν σε ένα φάκελο/σακούλα όπου θα κολούσαν εκεί τα στοιχεία μεταφοράς. Όλα είναι κολλημένα πάνω στο retail box όπου δείχνει το πληκτρολόγιο, λειτουργίες κτλ. Εκεί είναι κολλημένο και ένα serial number που ΔΕΝ είναι αυτό του πληκτρολογίου στη δική μου περίπτωση.

Παρέλαβα κι εγώ ένα comme neuf. Δεν ήρθε σε σφραγισμένη ζελατίνα αλλά φαίνεται να είναι καινούργιο.

Τώρα μένει να συνηθίσω το γερμανικό layout και τους λιγότερο κλίκι διακόπτες από τους κόκκινους cherry mx που είχα. Ευχαριστώ τον TS!

ΥΓ: Τολμώ να πω πως το CoolerMaster Quickfire Ultimate που έχω είναι αρκετά πιο ποιοτικό από τούτο εδώ. -_-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

59 λεπτά πριν, Questioner είπε

ΥΓ: Τολμώ να πω πως το CoolerMaster Quickfire Ultimate που έχω είναι αρκετά πιο ποιοτικό από τούτο εδώ. -_-

Και εγώ είχα το Cm quickfire tk με brown cherry mx και διαπίστωσα κατόπιν εορτής πόσο ποιοτικό ήταν όταν δοκίμασα και άλλα μηχανικά. 

Eγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα και αφού δεν ήρθε σήμερα πάμε δυστυχώς απο βδομάδα... 

• Like 1

26 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Και εγώ είχα το Cm quickfire tk με brown cherry mx και διαπίστωσα κατόπιν εορτής πόσο ποιοτικό ήταν όταν δοκίμασα και άλλα μηχανικά. 

Eγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα και αφού δεν ήρθε σήμερα πάμε δυστυχώς απο βδομάδα... 

Ακόμα και τα keycaps να συγκρίνεις, θα καταλάβεις πόσο μεγάλη διαφορά έχουν. Είχα σκοπό να το πουλήσω το quickfire αλλά απ' ότι φαίνεται το κρατάω αφού είναι διαμάντι.

Μόλις τώρα, Questioner είπε

Ακόμα και τα keycaps να συγκρίνεις, θα καταλάβεις πόσο μεγάλη διαφορά έχουν. Είχα σκοπό να το πουλήσω το quickfire αλλά απ' ότι φαίνεται το κρατάω αφού είναι διαμάντι.

Eγώ πάλι έκανα την χαζομάρα και το έδωσα γιαυτό γράφω κατόπιν εορτής. Μην κάνεις καμιά βλακεία το quickfire είναι πράγματι διαμάντι! :) 

• Like 1

2 ώρες πριν, estel92 είπε

Παιδιά το UK key caps ειναι 100% συμβατά ; 

Αν συγκρίνεις σε εικόνα τα 2 layout, έχουν τα ίδια πλήκτρα στις ίδιες θέσεις με άλλη "ετικέτα".

Δες τις επισυναπτόμενες εικόνες.

maxresdefault.jpg

eng_pl_Logitech-Orion-Spectrum-mechanical-keyboard-battlefield-1-LTD-German-layout-2123_1.jpg

• Like 1

9 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Αν συγκρίνεις σε εικόνα τα 2 layout, έχουν τα ίδια πλήκτρα στις ίδιες θέσεις με άλλη "ετικέτα".

Δες τις επισυναπτόμενες εικόνες.

maxresdefault.jpg

eng_pl_Logitech-Orion-Spectrum-mechanical-keyboard-battlefield-1-LTD-German-layout-2123_1.jpg

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν νομιζω οτι ειναι uk layout με το παπι στο 2 και το tilde εκει. αυτο ειναι το uk

b61ffb8ccd00a8e4ad06832261e804bb44554d2d

αλλα σε γενικες γραμμες απ αυτα που βλεπω στα parts της logitech ειναι το πιο κοντινο στο δικο μας. 

θα ρωτουσα το support αν υπαρχει αλλο part number  για το layout που  στελνουν ελλαδα και απλά δεν περιλαμβανεται στο site τους.

η πρωτη φωτογραφια που ποσταρε ο vagdesign ειναι αυτο που στελνουν ελλαδα

παντως το αγλλικο μικροδιαφορες τις λες αλλα δεν ειναι ακριβως.

Επεξ/σία από rofl

ήρθαν και έμενα το λάπτοπ και φυσικά το g810 ,έιχα πάρει σε κατάσταση tres bonne και όλα ήταν φυσικά σε άριστη κατάσταση ,μάλιστα το λάπτοπ φαίνεται και σφραγισμένο ,μόνο τα κουτιά ήταν σε μέτρια κατάσταση αλλά τα ίδια τα μηχανήματα όπως είναι φυσικό σε άριστη κατάσταση.Ενα θερμό ευχαριστώ στα παιδιά του φόρουμ και ειδικά στον ts .

8 λεπτά πριν, sintalkas είπε

ήρθαν και έμενα το λάπτοπ και φυσικά το g810 ,έιχα πάρει σε κατάσταση tres bonne και όλα ήταν φυσικά σε άριστη κατάσταση ,μάλιστα το λάπτοπ φαίνεται και σφραγισμένο ,μόνο τα κουτιά ήταν σε μέτρια κατάσταση αλλά τα ίδια τα μηχανήματα όπως είναι φυσικό σε άριστη κατάσταση.Ενα θερμό ευχαριστώ στα παιδιά του φόρουμ και ειδικά στον ts .

Ποιο laptop; Πήρες και μεταχ. laptop;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Ποιο laptop; Πήρες και μεταχ. laptop;

αυτό που έιχε προτείνει ο matrixx , ήθελα ένα απλό αλλά με αυτόνομη κάρτα γραφικών και αυτό ήταν φθηνό.

από ότι είδα έσυ τελικά το είχες προτείνει mpokwsths ,αυτό εδώ είναι μάλλον.

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01LWXF4ZM/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used&m=A2CVHYRTWLQO9T

Επεξ/σία από sintalkas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ ρε θηρίο το χτύπησες τελικά;  :) Καλή επιλογή!

------------------------

Μαζευτείτε μερικοί και κάντε ομαδική παραγγελία για να γλυτώσετε μεταφορικά.

Πολλά κομμάτια Mionix Castor σε Like New και Very Good στα 23€ και 22€ (+μεταφορικά) αντίστοιχα: https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B00XJZ59Y0/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Από τα καλύτερα ποντίκια που έχω πιάσει.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...