Questioner Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, vagdesign είπε Βασίλη το κουτί το Retail περιέχει το μαύρο κουτί που είναι μέσα το πληκτρολόγιο το οποίο ήταν μέσα σε σφραγισμένη ζελατίνα και εντελώς καινούργιο στη δική μου περίπτωση. Τώρα τη Δευτέρα που περιμένω το άλλο, θα σου πω σε τι κατάσταση θα είναι. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μπήκαν καν στον κόπο να το συσκευάσουν σε ένα φάκελο/σακούλα όπου θα κολούσαν εκεί τα στοιχεία μεταφοράς. Όλα είναι κολλημένα πάνω στο retail box όπου δείχνει το πληκτρολόγιο, λειτουργίες κτλ. Εκεί είναι κολλημένο και ένα serial number που ΔΕΝ είναι αυτό του πληκτρολογίου στη δική μου περίπτωση. Παρέλαβα κι εγώ ένα comme neuf. Δεν ήρθε σε σφραγισμένη ζελατίνα αλλά φαίνεται να είναι καινούργιο. Τώρα μένει να συνηθίσω το γερμανικό layout και τους λιγότερο κλίκι διακόπτες από τους κόκκινους cherry mx που είχα. Ευχαριστώ τον TS! ΥΓ: Τολμώ να πω πως το CoolerMaster Quickfire Ultimate που έχω είναι αρκετά πιο ποιοτικό από τούτο εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 59 λεπτά πριν, Questioner είπε ΥΓ: Τολμώ να πω πως το CoolerMaster Quickfire Ultimate που έχω είναι αρκετά πιο ποιοτικό από τούτο εδώ. Και εγώ είχα το Cm quickfire tk με brown cherry mx και διαπίστωσα κατόπιν εορτής πόσο ποιοτικό ήταν όταν δοκίμασα και άλλα μηχανικά. Eγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα και αφού δεν ήρθε σήμερα πάμε δυστυχώς απο βδομάδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Και εγώ είχα το Cm quickfire tk με brown cherry mx και διαπίστωσα κατόπιν εορτής πόσο ποιοτικό ήταν όταν δοκίμασα και άλλα μηχανικά. Eγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα και αφού δεν ήρθε σήμερα πάμε δυστυχώς απο βδομάδα... Ακόμα και τα keycaps να συγκρίνεις, θα καταλάβεις πόσο μεγάλη διαφορά έχουν. Είχα σκοπό να το πουλήσω το quickfire αλλά απ' ότι φαίνεται το κρατάω αφού είναι διαμάντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Questioner είπε Ακόμα και τα keycaps να συγκρίνεις, θα καταλάβεις πόσο μεγάλη διαφορά έχουν. Είχα σκοπό να το πουλήσω το quickfire αλλά απ' ότι φαίνεται το κρατάω αφού είναι διαμάντι. Eγώ πάλι έκανα την χαζομάρα και το έδωσα γιαυτό γράφω κατόπιν εορτής. Μην κάνεις καμιά βλακεία το quickfire είναι πράγματι διαμάντι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OTTIPE Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Σήμερα παρέλαβα κ εγώ. Άψογη κατάσταση, like new πραγματικά. Ευχαριστώ τον mpokostis που το ανακάλυψε και το μοιράστηκε μαζί μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estel92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Παιδιά το UK key caps ειναι 100% συμβατά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagdesign Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, estel92 είπε Παιδιά το UK key caps ειναι 100% συμβατά ; Αν συγκρίνεις σε εικόνα τα 2 layout, έχουν τα ίδια πλήκτρα στις ίδιες θέσεις με άλλη "ετικέτα". Δες τις επισυναπτόμενες εικόνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estel92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, vagdesign είπε Αν συγκρίνεις σε εικόνα τα 2 layout, έχουν τα ίδια πλήκτρα στις ίδιες θέσεις με άλλη "ετικέτα". Δες τις επισυναπτόμενες εικόνες. Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν νομιζω οτι ειναι uk layout με το παπι στο 2 και το tilde εκει. αυτο ειναι το uk αλλα σε γενικες γραμμες απ αυτα που βλεπω στα parts της logitech ειναι το πιο κοντινο στο δικο μας. θα ρωτουσα το support αν υπαρχει αλλο part number για το layout που στελνουν ελλαδα και απλά δεν περιλαμβανεται στο site τους. η πρωτη φωτογραφια που ποσταρε ο vagdesign ειναι αυτο που στελνουν ελλαδα παντως το αγλλικο μικροδιαφορες τις λες αλλα δεν ειναι ακριβως. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 ήρθαν και έμενα το λάπτοπ και φυσικά το g810 ,έιχα πάρει σε κατάσταση tres bonne και όλα ήταν φυσικά σε άριστη κατάσταση ,μάλιστα το λάπτοπ φαίνεται και σφραγισμένο ,μόνο τα κουτιά ήταν σε μέτρια κατάσταση αλλά τα ίδια τα μηχανήματα όπως είναι φυσικό σε άριστη κατάσταση.Ενα θερμό ευχαριστώ στα παιδιά του φόρουμ και ειδικά στον ts . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Πολύ περίεργο. Όλοι το λάβατε. Ήταν "to be delivered at 26..." Να δω πως θα ξεμπερδέψω.. Με το Amazon de & com δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, sintalkas είπε ήρθαν και έμενα το λάπτοπ και φυσικά το g810 ,έιχα πάρει σε κατάσταση tres bonne και όλα ήταν φυσικά σε άριστη κατάσταση ,μάλιστα το λάπτοπ φαίνεται και σφραγισμένο ,μόνο τα κουτιά ήταν σε μέτρια κατάσταση αλλά τα ίδια τα μηχανήματα όπως είναι φυσικό σε άριστη κατάσταση.Ενα θερμό ευχαριστώ στα παιδιά του φόρουμ και ειδικά στον ts . Ποιο laptop; Πήρες και μεταχ. laptop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Αυτές τις προσφορές "σαν καινούργιο" υπάρχει κάποιο φίλτρο που βάζεις στην αναζήτηση ή απλά είναι αν πετύχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Ποιο laptop; Πήρες και μεταχ. laptop; αυτό που έιχε προτείνει ο matrixx , ήθελα ένα απλό αλλά με αυτόνομη κάρτα γραφικών και αυτό ήταν φθηνό. από ότι είδα έσυ τελικά το είχες προτείνει mpokwsths ,αυτό εδώ είναι μάλλον. https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01LWXF4ZM/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used&m=A2CVHYRTWLQO9T Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από sintalkas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εσύ ρε θηρίο το χτύπησες τελικά; Καλή επιλογή! ------------------------ Μαζευτείτε μερικοί και κάντε ομαδική παραγγελία για να γλυτώσετε μεταφορικά. Πολλά κομμάτια Mionix Castor σε Like New και Very Good στα 23€ και 22€ (+μεταφορικά) αντίστοιχα: https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B00XJZ59Y0/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used Από τα καλύτερα ποντίκια που έχω πιάσει. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από mpokwsths 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις