Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα το πρώτο από τα 2 που είχα παραγγείλει. Η κατάσταση στο Amazon.fr έγραφε "D'occasion - Comme neuf ".

Το πληκτρολόγιο είναι καινούργιο, μόνο το κουτί του ήταν ταλαιπωρημένο. Δεν υπήρχε καθόλου πακετάρισμα, η ταχυδρόμος μου το έφερε στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται υπογραφή.

Ο σειριακός αριθμός που γράφει το κουτί, δεν είναι αυτός που γράφει το πληκτρολόγιο από κάτω. Καλού κακού, να καταχωρήσετε στο site της Logitech το προΪόν για να έχετε την εγγύηση των 2 ετών και εννοείται με τον σειριακό που γράφει πάνω το πληκτρολόγιο.

Ευχαριστώ τον TS για την ανακάλυψη. Είχα παραγγείλει στις 16/4 και παρέλαβα σήμερα. Την άλλη παραγγελία την έκανα στις 17 και παραλαμβάνω τη Δευτέρα. Δεν υπάρχει tracking και ενώ η αποστολή γίνεται με DHL, στο παραδίδουν τα ΕΛΤΑ.

Υ.Γ. Επειδή οι θέσεις των κουμπιών είναι ίδιες με το UK Layout, παρήγγειλα 2 σετ από UK Layout Key-caps απ'το επίσημο site της Logitech me 25 λίρες το κάθε σετ. Έχει δωρεάν μεταφορικά και λογικά σε καμιά δεκαριά μέρες θα έρθουν. Όταν έρθουν θα σας πω.

Καλοδούλευτα όσοι παραγγείλαμε και ελπίζω και άλλοι να προλάβουν να το τσιμπήσουν. Είναι πολύ καλή κατασκευή και αν φανταστείς ότι στην Ελλάδα το β΄ρισκεις 4-5 φορές πάνω στην τιμή απ'ότι το πήραμε, είναι ευκαιριάρα.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Υ.Γ. Επειδή οι θέσεις των κουμπιών είναι ίδιες με το UK Layout, παρήγγειλα 2 σετ από UK Layout Key-caps απ'το επίσημο site της Logitech me 25 λίρες το κάθε σετ. Έχει δωρεάν μεταφορικά και λογικά σε καμιά δεκαριά μέρες θα έρθουν. Όταν έρθουν θα σας πω.

Ωραίος! Βάλε link να παραγγείλω και για το δικό μου και σίγουρα όλο και κάποιος άλλος θα θέλει. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

4-5 φορές πάνω δεν το βρίσκεις. Έχει παίξει μερικές φορές στα 99€ και σε ένα Black Friday στα 89€

Προφανέστατα εννοεί στην Ελληνική αγορά όπου αγγίζει τα 150 ευρώ αυτή την στιγμή:

https://www.skroutz.gr/s/8481137/Logitech-G810-Orion-Spectrum.html

Στα BF όντως είχε παίξει χαμηλά και αυτό αλλά και το orion το οποίο είχα πάρει. Αν θυμάμαι καλά στα 79 ευρω. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Ο σειριακός αριθμός που γράφει το κουτί, δεν είναι αυτός που γράφει το πληκτρολόγιο από κάτω. Καλού κακού, να καταχωρήσετε στο site της Logitech το προΪόν για να έχετε την εγγύηση των 2 ετών και εννοείται με τον σειριακό που γράφει πάνω το πληκτρολόγιο.

πολυ σωστή παρατήρηση .

Λογικά ηταν ελλατωματικά και εγιναν αντικατάσταση με ολοκαίνουργια απο τη logitech . 

Ο σειριακός κ εμένα διαφέρει.

`

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Ευχαριστώ τον TS για την ανακάλυψη. Είχα παραγγείλει στις 16/4 και παρέλαβα σήμερα. Την άλλη παραγγελία την έκανα στις 17 και παραλαμβάνω τη Δευτέρα. Δεν υπάρχει tracking και ενώ η αποστολή γίνεται με DHL, στο παραδίδουν τα ΕΛΤΑ.

Χρόνια υπάρχει αυτή η λάθος συσχέτιση. Δεν είναι DHL αλλά Deutsche Post. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου έρθει πακέτο από DHL χωρίς  tracking.Ούτε και γίνεται να ξεκινήσει κάτι με DHL ή άλλη εταιρεία και να σου έρθει με ΕΛΤΑ εκτός και αν μιλάμε για εταιρεία που εδώ δεν υπάρχει και έχουν συμφωνία με κάποιον άλλο.

Μόλις τώρα, Prof_Chaos είπε

πολυ σωστή παρατήρηση .

Λογικά ηταν ελλατωματικά και εγιναν αντικατάσταση με ολοκαίνουργια απο τη logitech . 

Ο σειριακός κ εμένα διαφέρει.

`

Αυτό δεν είναι λίγο περίεργο ? H  Logitech αντικαθιστά όλο το προϊόν,οικονομία στα κουτιά θα έκανε ? :huh:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Χρόνια υπάρχει αυτή η λάθος συσχέτιση. Δεν είναι DHL αλλά Deutsche Post. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου έρθει πακέτο από DHL χωρίς  tracking.Ούτε και γίνεται να ξεκινήσει κάτι με DHL ή άλλη εταιρεία και να σου έρθει με ΕΛΤΑ εκτός και αν μιλάμε για εταιρεία που εδώ δεν υπάρχει και έχουν συμφωνία με κάποιον άλλο.

Αυτό δεν είναι λίγο περίεργο ? H  Logitech αντικαθιστά όλο το προϊόν,οικονομία στα κουτιά θα έκανε ? :huh:

Σωστό κ αυτό αλλά δεν εχω αλλη εκδοχη 

Μπορεί να τους τα φέρνει χωρίς συσκευασία . 

Οπως κ να έχει ειναι ολοκαίνουργια οπότε το deal ειναι εξαιρετικό σε αυτη την τιμή

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Φίλε Βασίλη, διάβασα εδώ τι γράφει στο tracking page της Amazon.fr "Transporteur : Deutsche Post DHL"

Υπάρχουν 2 divisions της DHL όπως και αυτά των ΕΛΤΑ. Τα courier που είναι εδώ τα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές/Πόρτα Πόρτα και τα απλά που είναι τα κανονικά ΕΛΤΑ.

Έγινε αποστολή λοιπόν με DHL αλλά το απλό, αυτό που είναι αντίστοιχο με τα δικά μας ΕΛΤΑ (τα ταχυδρομεία τους).

Η τιμή που το αγόρασα είναι η εξής: "Montant total TTC :  EUR 36,00" Οπότε καλά είπα για 4-5 φορές πάνω από τη λιανική εδώ.

Αυτό ήταν σε κατάσταση καινούργιου, το άλλο που περιμένω που είναι "σαν καινούργιο" αγοράστηκε "Montant total TTC :  EUR 35,26".

40 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ωραίος! Βάλε link να παραγγείλω και για το δικό μου και σίγουρα όλο και κάποιος άλλος θα θέλει. :) 

Εδώ είσαι, έχει και άλλα εκτός από UK βέβαια...

http://support.logitech.com/en_gb/product/810-orion-spectrum-rgb-gaming-keyboard/spare-parts

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σημέρα με απλό ταχυδρομείο .

Συσκευασία σε μέτρια κατάσταση  , το πληκτρολόγιο σε καλή κατάσταση με κάτη ψίλογραντσουνιές περιφερειακά στο γυαλιστερό πλαίσιο αλλα μικρό το κακό .

Το δοκιμάζω   τώρα και περα απο κάτι μικροαλλαγές στα κουμπια σε σχέση με την αγγλική διάταξη δε βλέπω κάτι άλλο .

Έκανε και update το firmware και όλα καλά

Ευχαριστώ τον TS και πάλι !

Δημοσ.

Παρέλαβα και γω σήμερα, η εξωτερική συσκευασία όπως ήταν αναμενόμενο ήταν ταλαιπωρημένη αλλά εσωτερικά το πληκτρολόγιο ήταν μέσα στο μαύρο κουτι του και μεσα σε ζελατίνα !

υ.γ. Στην διεύθυνση για τα keys που έστειλε πιο πάνω  αν αλλάξετε location και το βαλετε Italy θα σας δείχνει τις τιμές σε ευρώ (ώστε να γλιτώσετε την μετατροπή τουυ νομίσματος  ;))

Επίσης εμένα αν βάλω στο καλάθι ένα ζευγάρι key caps μου βγάζει και 12 ευρώ μεταφορικά με αποτέλεσμα να έρχεται σε τιμή πιο ψηλά αποτι πήρα το πληκτρολόγιο!

και πάλι ευχαριστώ τον TS !

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Ούτε και γίνεται να ξεκινήσει κάτι με DHL ή άλλη εταιρεία και να σου έρθει με ΕΛΤΑ εκτός και αν μιλάμε για εταιρεία που εδώ δεν υπάρχει και έχουν συμφωνία με κάποιον άλλο.

Βασιλη κι ομως, πολλα πακετα της trackable DHL απο Γερμανια τυχαινει (ακριβως τυχαινει, μου το ειχαν πει οι ιδιοι απο την υποστηριξη, δεν βγαζω μονος μου την λεξη) να δωθουν στα ΕΛΤΑ για μεταφορα-παραδοση (ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ). Στα πρωτα σταδια γινεται αυτη η αλλαγη στην "χρεωση" των πακετων, μου εχει τυχει σε πακετα απο adidas.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Εσείς που λέτε για διαφορετικά νούμερα. Η συσκευασία ήταν η κανονική ή μόνο το εσωτερικό κουτί που είναι μονόχρωμο ?

Βασίλη το κουτί το Retail περιέχει το μαύρο κουτί που είναι μέσα το πληκτρολόγιο το οποίο ήταν μέσα σε σφραγισμένη ζελατίνα και εντελώς καινούργιο στη δική μου περίπτωση. Τώρα τη Δευτέρα που περιμένω το άλλο, θα σου πω σε τι κατάσταση θα είναι. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μπήκαν καν στον κόπο να το συσκευάσουν σε ένα φάκελο/σακούλα όπου θα κολούσαν εκεί τα στοιχεία μεταφοράς. Όλα είναι κολλημένα πάνω στο retail box όπου δείχνει το πληκτρολόγιο, λειτουργίες κτλ. Εκεί είναι κολλημένο και ένα serial number που ΔΕΝ είναι αυτό του πληκτρολογίου στη δική μου περίπτωση.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...