dimis_pj Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Είχε...κρατήθηκα αρκετές ημέρες αλλά σήμερα δεν αντεξα αλλο... Ευχαριστώ και εγώ τον TS
dimitris1090t Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μου ήρθε χτες αυτο μήνυμα "Κάποια εργασιακή κινητ/ση εκτός UPS καθυστέρησε παράδ. Εργαζόμαστε για να παραδώσουμε το δέμα σας το ταχύτερο δυνατό. / Η παράδοση θα επαναπρογραμματιστεί." Και ειχα αρχίσει να το πιστεύω οτι θα παραλάβω την Πέμπτη όπως ήταν και το χρονοδιαγραμμα αλλά όπως φαίνεται παμε για την άλλη βδομάδα τώρα!
jobous Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Από ότι καταλαβαίνω όσοι ήταν για τέλος βδομάδας μάλλον πάνε για την άλλη. Το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι ....
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jobous είπε Από ότι καταλαβαίνω όσοι ήταν για τέλος βδομάδας μάλλον πάνε για την άλλη. Το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι .... Δεν το έχεις καταλάβει γιατι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Απλά παραθέτει τα γεγονότα και μας ενημερώνει. Εμένα προσωπικά δεν μου ήρθε κάποιο τέτοιο μήνυμα αλλά ουτε εχω παραλαβει κιόλας. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Prof_Chaos
jobous Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Και όμως υπάρχει κάτι !!! Παραθέτω το status από UPS : " A non-UPS labour dispute has delayed delivery. We're working to deliver your package as quickly as possible. / Delivery will be rescheduled. " Το θέμα είναι που υπάρχει το "εργασιακό θέμα !!!!!" (απεργία πιστεύω ότι εννοεί....)
thodoris5321 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ούτε εμένα μου ήρθε άλλο email, αλλά το αρχικό που νομίζω αρχικά ανέφερε 26 του μηνός τώρα αναφέρει 30.
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εντάξει όλοι θα παραλάβουμε υπομονή.. Παρέλαβα σήμερα το άφησε ο ταχυδρόμος. Like new φαίνεται με τις ζελατίνες του και δεν βλέπω κανένα σημάδι χρήσης. Η συσκευασία ελαφρώς σκισμένη απο εκει που ανοίγει . Πιθανόν να ανοιχτηκε και να ξαναμπήκε στο κουτι του πίσω. Ευχαριστώ και πάλι τον TS. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Prof_Chaos
jobous Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά ήρθε σήμερα αντί για αύριο (φοβερή η UPS !!! στις ημερομηνίες παράδοσης) . Να τονίσω ότι η συσκευασία ήταν ελαφρώς σκισμένη στις γωνίες και ήρθε έτσι χωρίς κάποια επιπρόσθετη συσκευασία αλλά μόνο με την original συσκευασία !!!! Γερμανικό layout. Σε λίγο θα το συνδέσω να δούμε !!!! Ενα ευχαριστώ και πάλι στον TS. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από jobous
giopa62 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, jobous είπε Τελικά ήρθε σήμερα αντί για αύριο (φοβερή η UPS !!! στις ημερομηνίες παράδοσης) . Να τονίσω ότι η συσκευασία ήταν ελαφρώς σκισμένη στις γωνίες και ήρθε έτσι χωρίς κάποια επιπρόσθετη συσκευασία αλλά μόνο με την original συσκευασία !!!! Γερμανικό layout. Σε λίγο θα το συνδέσω να δούμε !!!! Ενα ευχαριστώ και πάλι στον TS. Ακριβώς τα ίδια και γω. Ελπίζω να βρω άκρη με το qwertz
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) η κατάσταση στην περιιγραφή που παραγγείλατε και η κατάσταση που παραλάβατε; Ετσι για να έχουμε μια εικόνα για μελλοντικές αγορές απο το warehouse.. Κι εγώ πάντως παρέλαβα στην Original συσκευασία χωρίς κανένα αλλο κουτι απ έξω. Επίσης σε εμένα το έφερε το ταχυδρομείο όχι η UPS., Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές για το πληκτρολόγιο . Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Prof_Chaos 1
dimitris1090t Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Όντως επαγγελματίες αυτοί στην UPS κρατάνε το χρονοδιάγραμμα παρόλου που παρουσιάστηκε και μια καθυστέρηση! Αναμένω και γω να παραλάβω αύριο μιας και ακόμα δεν μου χτύπησε κανείς την πόρτα 😜! Υ. Γ. Με το tracking number που κοίταξα πάντως λέει ότι εχει έρθει εντός ελληνικού εδάφους.
jobous Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Σχετικά με την περιγραφη , πάνω κάτω ότι έγραφε.
renaxan Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Καλησπέρα! Σε εμένα έγινε κάποιο λάθος. Δεν έχω καν tracking number. Μου ζήτησαν "συγνώμη" ενώ παράλληλα μου έδωσαν μια δωροεπιταγή, αξίας 5 ευρώ για την επόμενη αγορά μου στο Amazon.fr Ήταν να το παραλάβω σήμερα αλλά δεν.. Ίδωμεν..
giopa62 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Like New όπως λέει ο τιλτος. Πέρα από την ταλαιπωρία του κουτιού όλα τα άλλα άψογα.
takinio Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Καλησπερα, Σε οσες αγορες εχω κανει απο Amazon ,δεν εχω παρει τρακινγκ, στο σαιτ ,μου βγαζει μονο την εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης. Φαινεται καπου αλλου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις