Προς το περιεχόμενο

[Μηχανικό Πληκτρολόγιο] Logitech G810 Orion Spectrum QWERTZ μεταχειρισμένο (Like New) με 41,8€ @ amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

mpokwsths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

Και πάλι παλεύονται οι διαφορές για την τιμή που πήραμε το πληκτρολόγιο. Βέβαια αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και τα παιδιά πιο πάνω που παρέλαβαν σήμερα (με γεια, καλοδούλευτα κιόλας) ανεβάζοντας καμιά φωτογραφία.

με τον κωτσο να εχει  προσφορα επισης σε τιμη σκοτωμα το  masterkeys tenkeyless με λιγοτερο απο 20 ευρω επιπλεον,

δεν ξερω κατα ποσο το 810 ηταν καλη αγορα. εκτος κι αν καποιος χρειαζεται numpad φυσικα. 

καλυτεροι διακοπτες, programmable (χωρις να χρειαζεται software), standard layout. το Logitech επισης κακης ποιοτητας keycaps ( αν κ το masterkeys δεν το χω τοσο ωστε να ξερω τι θα γινει, αλλα τουλαχιστο μπορω να βαλω οτι caps θελω, εχει standard layout)

εχω το 610 που ειναι το ιδιο form factor χωρις rgb και με cherry brown. με τα 1000 θα το ανταλλαζα με masterkeys για πολλους λογους.

Nταξει σιγουρα για 40 ευρω ειναι καλη τιμουλα. το βασικο μειον ειναι οτι σχετικα συντομα, ~ περιπου χρονο η και νωριτερα, αρκετα caps θα ξεβαψουν και το backlight θα φαινετα σκ@τ@.

και γενικα οι romer δεν ειναι καλυτεροι απ τους cherry στο typing.

Επεξ/σία από rofl
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

56 λεπτά πριν, ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ είπε

Να ρωτήσω κάτι, οι διαφορές βλέπω (σε βίντεο που παρατέθηκε στην αρχή του παρόντος) δεν είναι μόνο το (Ζ), το (Υ) και το μικρό αριστερό (SHIFT), σωστά;

Αντί για το (~`) έχει το (^°),

αντί για (@2) το ("2),

(#3) (§3),

({[) (Ü),

(:;) (Ö),

("') (Ä),

(|\) (#,),

(?/) (_-) και άλλα τόσα που βαριέμαι να τα γράφω και επιπλέον αντί για CTRL, DELETE, INSERT, HOME, PRINT SCREEN και άλλα τόσα γράφει κάτι STRG, ENIF, EINFO, POST, DRUCKEN ROLLEN POUTSEN, σωστά;

Επεξεργασία: Πολύ φοβάμαι ότι κόσμος το αγόρασε χωρίς να γνωρίζει τις τόσες διαφορές.

Ακριβώς όπως τα λες ειναι. Γι αυτο και δεν ειναι για να το παρει παιδάκι ή κάποιος άπειρος γενικά στην πληκτρολόγηση. 

Επιλογες ειναι. Τον φιλο απο πανω δεν τον πειραζει που δεν εχει numpad, εκανα το λάθος να παρω λάπτοπ χωρίς numpad και το εδωσα στους γονείς μου λογω αυτου. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rofl είπε

με τον κωτσο να εχει  προσφορα επισης σε τιμη σκοτωμα το  masterkeys tenkeyless με λιγοτερο απο 20 ευρω επιπλεον,

δεν ξερω κατα ποσο το 810 ηταν καλη αγορα. εκτος κι αν καποιος χρειαζεται numpad φυσικα. 

καλυτεροι διακοπτες, programmable (χωρις να χρειαζεται software), standard layout. το Logitech επισης κακης ποιοτητας keycaps ( αν κ το masterkeys δεν το χω τοσο ωστε να ξερω τι θα γινει, αλλα τουλαχιστο μπορω να βαλω οτι caps θελω, εχει standard layout)

εχω το 610 που ειναι το ιδιο form factor χωρις rgb και με cherry brown. με τα 1000 θα το ανταλλαζα με masterkeys για πολλους λογους.

Nταξει σιγουρα για 40 ευρω ειναι καλη τιμουλα. το βασικο μειον ειναι οτι σχετικα συντομα, ~ περιπου χρονο η και νωριτερα, αρκετα caps θα ξεβαψουν και το backlight θα φαινετα σκ@τ@.

και γενικα οι romer δεν ειναι καλυτεροι απ τους cherry στο typing.

Συμφωνώ μαζί σου και του Κωτσόβολου η προσφορά στο coolerrmaster το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλή αρκεί αυτός που θα το πάρει να μην χρειάζεται numpad. Παράδειγμα εγώ μπορώ να δουλέψω χωρίς τους λατινικούς χαρακτήρες σε κάποια πλήκτρα και με αλλαγμένα τα σύμβολα σε κάποια άλλα πλήκτρα, αλλά δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς numpad σε πληκτρολόγιο ανεξάρτητα αν αυτό είναι σταθερού ή φορητού υπολογιστή! Βέβαια αυτή είναι προσωπική άποψη για  άλλον πχ σε ενα πληκτρολόγιο μπορεί να είναι must να είναι μορφής QWERTY και να περιέχει λατινικούς και ελληνικούς χαρακτήρες.

Επεξ/σία από dimitris1090t

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι οκ εγω ειμαι και αριστεροχειρας και σχεση με τα μαθηματικα/ υπολογισμους ελαχιστη. οποτε 2πλα αχρηστο:P

αλλα ειναι ντροπη και καταντια τις logitech που πουλουσε τετοια προιοντα στην τιμη που τα πουλουσε  fullprice. εχει χαλασει παρα πολυ.

premium σειρα, μηχανικο + advertised durability + και rgb αλλα τα πληκτρα θα αρχιζουν να ξεφτιζουν στο 4μηνο, που ουτε του 10ευρου τοσο γρηγορα. θα με θυμηθειτε . και δεν παιζουν αλλα   ανταλλακτικα keycaps, μονο τα δικα μας, και φυσικα στην ιδια χαλια ποιοτητα.  ειλικρινα και 80 ευρω να το αγοραζα απογοητευμενος θα μουν. για μενα αν σας χαλασουν τα caps καντε rma γιατι εχει παραγινει το κακο οτι πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες. και να πληρωνεις και να μην αγοραζεις ποιοτητα. τουλαχιστον δεν το χρυσοπληρωσατε.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα περί τα 4 χρόνια σε καθημερινή χρήση το coolermaster quickfire tk με brown cherry mx και μπορώ να πώ ότι ήταν εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και πάρα πολύ στιβαρό.

Το καλώδιο δε που μπορούσες να το αφαιρέσεις ήταν πολύ χρήσιμο όταν ήθελες να το καθαρίσεις. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το πούλησα, το άτιμο το μικρόβιο της αλλαγής...

Το θέμα είναι ότι ήταν σαν καινούργιο όταν το έδωσα και το παλικάρι που το πήρε δεν πίστευε ότι το είχα τόσο καιρό. 

Επιβεβαιώνω λοιπόν ότι η coolermaster στα μηχανικά πληκτρολόγια παίζει πολύ ψηλά. Αν το masterkeys ήταν το L και το έδιναν με αντίστοιχη έκπτωση με το S θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Επεξ/σία από lionheart75

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Είχα περί τα 4 χρόνια σε καθημερινή χρήση το coolermaster quickfire tk με brown cherry mx και μπορώ να πώ ότι ήταν εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και πάρα πολύ στιβαρό.

δεν επρεπε να το δωσεις.:P

με τα χρονια η τεχνολογια μπορει να ανεβαινει αλλα η ποιοτητα των υλικων κατασκευης πεφτει, και δεν το περιμενα πλεον, αλλα συνεχεια βρισκουν περιθωρια να κανουν τα υλικα ακομα πιο φθηνιαρικα. καθε περυσι και καλυτερα. για να γλυτωσουν 5 δεκαρες και για να χρειαστουμε αντικατασταση πιο συντομα. με laptop κινητα και πληκτρολογια 90ς ανοιγες κεφαλια, και τωρα ετσι οπως το πανε ακομα και στα hi end μοντελα δεν εισαι και σιγουρος οτι δεν θα σου μεινουν στο χερι...

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Α, ναι. Νόμιζα ότι ήταν γνωστό. Στον τομέα gaming η Logitech υπερέχει ξεκάθαρα του ανταγωνισμού. Πολλά παιχνίδια έχουν εγγενή υποστήριξη για τη lighting engine της Logitech. Π.χ. στο Battlefield 1 όταν μας σκοτώνουν κοκκινίζει, όταν μας ρίχνουν τοξικό αέριο κιτρινίζει και αναβοσβήνει το πλήκτρο Τ της μάσκας. Σε άλλα παιχνίδια προσαρμόζεται στο φωτισμό της κάθε πίστας, κτλ κτλ

• Like 2

13 ώρες πριν, nick1111 είπε

Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα (express shipping). H συσκευασία ήταν ταλαιπωρημένη.  Δεν είχε SW CD.

To πληκτρολόγιο, αν εξαιρέσεις 1-2 δακτυλιές, δεν θα το ξεχώριζα από καινούργιο.

Λειτουργικά είναι άψογο. Επίσης, άλλαξα τα πλήκτρα Ζ & Υ (τα έβγαλα και τα επανατοποθέτησα αντίστοιχα) και δούλεψε με τη μια.

Με μια λέξη τέλια αγορά.

Καλημέρα. Περί SW CD έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει  πλέον να συνοδεύεται γενικα ποντίκι ή πληκτρολόγιο με CD (πχ και το ΜΧ Master 2 δεν είχε κάτι μέσα). Πάντως και στην περιγραφή του προίόντος στην LOGITECH δεν αναγράφεται CD.

Ας υπαρχει μια ενημερωση μεχρι να εξαφανιστουν τελείως. Χθες δεν υπηρχε τιποτα, σημερα ειχε ενα Like new που το πηρα εγω, και εχει και ενα Tre Bon ακομα. Εγω ακυρωσα το Tre Bon που ειχα παραγγειλει αρα σε καποια φαση θα εμφανιστει και αυτο στα διαθεσιμα.

Καλά, καλοπούλητα δε θα είναι. Σε keyboard που έχει παίξει πολλές φορές στην ελληνική αγορά στα 99€ καινούριο με κανονικό US layout ποιος θα δώσει 70+ € για μεταχειρισμένο γερμανικό; 

Εκτός αν η τιμή πώλησης είναι κοντά στο 50άρικο που το κέρδος θα είναι φράγκο-δίφραγκα. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά κουλάρετε λίγο. Εγώ που έχω αγοράσει (λέμε τώρα) το πληκτρολόγιο από Ελληνικό μαγαζί στα 150 ευρώ και είναι σαν καινούριο, πόσο θα το πουλήσω στις αγγελίες; Αν το βάλω στην τιμη που πρέπει περίπου στα 100 με 120 ευρώ ποιος θα το πάρει μετά αφου θα υπάρχουν στις αγγελίες αυτά της προσφοράς αν μπουν για παράδειγμα στα 40 που λέτε μερικοί;;;;;

Για μένα πρέπει να τιμολογείται ένα προϊόν συμφωνα με την τρέχουσα αξία του στην αγορά βάση βεβαίως και αυτών που προσφέρει και όχι καποιας ευκαιριακής προσφοράς και τιμής. 

IMHO. Αν το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο (G810) αγορασμένο απο την Ελληνική αγορά πρέπει να πουληθεί στις αγγελίες 100 ευρώ για παράδειγμα τότε αυτο του θέματος θα πρέπει να μπει με ελαφρώς λιγότερη τιμή (80-90 ευρώ) και αυτό λόγω του german layout, για να μην κάνει χαλάστρα στους υπόλοιπους κατόχους Ελληνικών πληκτρολογίων που θέλουν πουλήσουν. Τώρα το αν είναι ηθικό το να αγοράζει κάποιος από τις προσφορές και μετά να πουλάει με καπέλο, είναι άλλο θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν έχω αγοράσει ούτε σκοπεύω να αγοράσω το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο απο πουθενά (ούτε από Ελλάδα, ούτε αυτό της προσφοράς) και ουτε να πουλήσω κανένα.

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 1

6 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Ρε παιδιά κουλάρετε λίγο. Εγώ που έχω αγοράσει (λέμε τώρα) το πληκτρολόγιο από Ελληνικό μαγαζί στα 150 ευρώ και είναι σαν καινούριο, πόσο θα το πουλήσω στις αγγελίες; Αν το βάλω στην τιμη που πρέπει περίπου στα 100 με 120 ευρώ ποιος θα το πάρει μετά αφου θα υπάρχουν στις αγγελίες αυτά του θεματος αν μπουν για παράδειγμα στα 40 που λέτε μερικοί;;;;;

Για μένα πρέπει να τιμολογείται ένα προϊόν συμφωνα με την τρέχουσα αξία του στην αγορά βάση βεβαίως και αυτών που προσφέρει και όχι καποιας ευκαιριακής προσφοράς και τιμής. 

IMHO. Αν το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο (G810) αγορασμένο απο την Ελληνική αγορά πρέπει να πουληθεί στις αγγελίες 100 ευρώ για παράδειγμα τότε αυτο του θέματος θα πρέπει να μπει με ελαφρώς λιγότερη τιμή (80-90 ευρώ) και αυτό λόγω του german layout, για να μην κάνει χαλάστρα στους υπόλοιπους.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν έχω αγοράσει ούτε σκοπεύω να αγοράσω το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο απο πουθενά (ούτε από Ελλάδα,ούτε αυτό της προσφοράς) και ουτε να πουλήσω κανένα.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο και στο λέω με την καλή έννοια. Δεν αναφερόμαστε σε κάτι που αγοράσαμε στην κανονική του τιμή και το πουλάμε στις αγγελίες όπως αυτό που αναφέρεις. Φυσικά και θα το πουλήσεις όσο πρέπει εφόσον το πήρες 150 και είναι σε άριστη κατάσταση. Εδώ μιλάμε ότι ο άλλος πήρε κάτι στα 40 και το πουλάει με μεγάλο καπέλο για να βγάλει φράγκα στην πλάτη των μελών. Δεν είναι παράνομο αλλά είναι ανήθικο. Αυτό λέμε. 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...