Δημοφιλής ανάρτηση mpokwsths Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ίσως ενδιαφέρει κάποιους. Μεταχειρισμένα Logitech G810 με γερμανικό layout βγαίνουν στα 41,8€ τελική (για σήμερα μόνο, καθώς έχει ένα 15% έκπτωση). RGB, Romer-G διακόπτες και ποιοτική κατασκευή. Λογικά με μια γρήγορη αλλαγή του Υ με το Ζ θα βελτιώνεται η κατάσταση και για όποιον θέλει υπάρχουν UK-layout caps για αλλαγή layout (;). Κατάσταση: Comme neuf = Like New που σημαίνει ότι μπορεί να έρθει και σφραγισμένο και με 1€ λιγότερο Tres Bon = Very Good που πρακτικά σημαίνει αψεγάδιαστο. Έχει πολλά κομμάτια διαθέσιμα. https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01B4O2GKW/ref=olp_page_4?ie=UTF8&f_used=true&f_usedLikeNew=true&f_usedVeryGood=true&startIndex=30 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από mpokwsths 20 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Και πώς αξιολογούμε αν ένα μεταχειρισμένο είναι πράγματι προσφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω πάρει 3-4 πράγματα Like New από το Amazon μπορώ να σου πω. Τα 2 ήρθαν σφραγισμένα!!! Εγγύηση είχαν 23 μήνες το ένα και 20 το άλλο. Τα άλλα είχαν ανοιγμένη συσκευασία αλλά είχαν τις εργοστασιακές ζελατίνες επίσης με πολλή εγγύηση ακόμα. Εννοείται ούτε ίχνος γρατζουνιάς, ούτε καν μικροσκοπική. Ένας σκληρός δίσκος "Very Good" μου ήρθε με 6 ώρες λειτουργίας (HD Sentinel), κτλ, κτλ. Από εκεί και πέρα, νοήμονες άνθρωποι είμαστε, ο καθένας κρίνει και αποφασίζει. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από mpokwsths 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) mpokwsths γιατί μας βάζεις σε έξοδα χωρίς λόγο και αιτία ???? Καινούργιο θα είναι παίδες , όσοι είστε σε αναζήτηση ΟΡΜΑΤΕ!!! Το μόνο που με χαλάει είναι το QWERTY ..... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από bill987 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 ευχαριστω που με εκανες να χαλασω το 40 ευρω μου φιλε... με ετρωγε καιρο!! Τρομερες τιμες εχει παντως και δεν το ειχα παρει χαμπαρι το ολο σκηνικο με amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 +1 κι από εδώ.Σιγουρα είναι οκ?Γιατί είναι too good to be true 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Έχω το 610, ίδιο χωρίς rgp Orion Brown! Για gaming τέλειο, όταν γράφω με κουράζει όμως λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Αυτές είναι προσφορές! Έχε χάρη που έχω G610 Orion, Motospeed Ck104 και Genesis thor 300 αλλιώς χαλαρά θα το χτύπαγα! Μπράβο για την ανακάλυψη @mpokwsths! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Πω ρε φιλε... Θα σου λεγα ευχαριστώ αν δεν είχα αλλα δυο πληκτρολογια κινεζουλικα, τωρα σε μισώ κιολας λιγο.... πάω να το παρω... Φοβερή τιμη. Ευχαριστουμε. 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Αυτές είναι προσφορές! Έχε χάρη που έχω G610 Orion, Motospeed Ck104 και Genesis thor 300 αλλιώς χαλαρά θα το χτύπαγα! Μπράβο για την ανακάλυψη @mpokwsths! Και εγω τα ιδια χωρίς το orion. Το παίρνω ε; Δεν γλιτωνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Τι μας κάνεις ρε @mpokwsths τώρα.. Εντάξει το θέμα με τα πλήκτρα Ζ/Υ λύνεται (ελπίζω να μην έχουν διαφορετική κλίση). Αλλά βλέπω έχει και 3 επιπλέον κουμπιά.. Με χαλάει. Επίσης οι romero-g είναι σαν cherry-mx brown; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Οι Romer-G είναι σαν Cherry-MX brown αλλά πιο αθόρυβοι και μαλακοί. Παιδιά με το δάκτυλο στη σκανδάλη είμαι και εγώ αλλά σκέφτομαι ότι έχω τα: G410, G610, Roccat Suora και Ozone Strike Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μήπως είναι refurbrished ; Το μόνο που έχω πάρει σε condition very good ηταν ενα βιβλίο 2τομο μεγάλο και μου έστειλαν καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Πάει θα το πάρω μάλλον, δεν γλυτώνω με τίποτα! Έχουμε καεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Και το Genesis thor red με 30 cherry MX δεν ειχε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Damachi είπε Και το Genesis thor red με 30 cherry MX δεν ειχε ; Outmemu. Το πήρα δεν άντεξα Έτσι απο περιεργια @mpokwsths πως την ανακαλυψες την προσφορα; newsletter ή κοιτουσες το keyboard; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από Μακιαβέλλι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις