Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ζητάω την βοήθεια σας πάνω σε ένα θέμα, διότι έχω μπλέξει και ψάχνω πως να απεμπλακώ. Είμαι κάτοχος double play στην cyta με 24 adsl όπου δεν πιάνει ιδιαίτερες ταχύτητες. Έτσι λοιπόν την προηγούμενη Παρασκευή 13 του μήνα (δες μέρα που διάλεξα) έκανα αίτηση στον ΟΤΕ για να πάω στο πρόγραμμα Fiber 30. Αφότου η κοπέλα με διαβεβαίωσε ότι η περιοχή μου υποστηρίζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, της είπα να προχωρήσουμε, οπότε μου έστειλε μέσω email την αίτηση φορητότητας όπου την υπέγραψα και την έστειλα. Το ίδιο απόγευμα παίρνω τηλέφωνο να δω αν είναι όλα οκ, και μου λέει ο υπάλληλος ότι όλα προχωράνε κανονικά, απλά επειδή ο τεχνικός τους είπε ότι η περιοχή μου δεν υποστηρίζει fiber, θα προχωρήσουμε με 24 adsl, χωρίς να με ρωτήσουν. Εγώ αμέσως τους είπα να το ακυρώσουν γιατί φυσικά δεν ήθελα να πάω πάλι σε adsl και να το υποστώ άλλα 2 χρόνια όπου θα ήταν το συμβόλαιο. Από τότε έχω πάρει 10 τηλέφωνα και μου λένε ότι το κοιτάει το αρμόδιο τμήμα, και πριν λίγο έλαβα μήνυμα ότι αυτοί ολοκλήρωσαν την φορητότητα, που τους είπα τόσες φορές ότι δεν θέλω να ολοκληρωθεί. Τι κάνω από εδώ και πέρα;

Δημοσ.

Εφοσον ενεργοποιήθηκε μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι για την ακύρωση, παρόλα αυτά αφού ζήτησες να διακοπεί η διαδικασία (η οποια για καποιο περίεργο λόγο γίνεται δεκτή ΜΟΝΟ με fax (!) και οχι τηλεφωνικά ή με email) μπορείς να κανεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ ή στον συνήγορο του καταναλωτη. Πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε τους, αρχισε τα γκάζια, ζητα τους τις ηχογραφημένες συνομιλίες. Το πιο πιθανό είναι οτι θα σου δώσουν καποια πάγια δωρεαν, αλλα για να σε γυρίσουν στην άλλη εταιρία χλωμο. Πελατάκια ψάχνουν, οταν πρόκειται να πάρουν νεο πελατη τρεχουν, για να διακόψουν είναι πιο αργοί και απο το Δημόσιο την μέρα (ή τον αιώνα) που πήγε ο Ψάλτης

Δημοσ.

Ότι είπε ο @mpentenis θα κάνεις, όχι μόνο γιατί δικαιούσαι υπαναχώρηση, αλλά και γιατί κάνανε κάτι άλλο από αυτό που ζήτησες χωρίς να σε ενημερώσουν. Καταγγελία και στην ΕΕΤΤ και στον ΣτΚ αν έχεις τον χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα υπηρεσια εχεις απο τον οτε?
Λιγο νωριτερα αν εγραφες θα μπορουσες να κανεις αιτηση ακυρωσης φορητοτητας που ειναι 3 μερες  πριν την ενεργοποιηση της υπηρεσιας.
Απο εκει κ περα δικαιουσαι για 14 μερες απο την εναρξη της υπηρεσιας να κανεις υπαναχωρηση.
Πολυ γρηγορος ο οτε παντως..
Εγω οταν εκανα φορητοτητα απο vodafone σε nova ηθελε πανω απο εβδομαδα για να ολοκληρωθει,.,

Επεξ/σία από xirosiman
Δημοσ.

Εγώ έκανα την αίτηση Παρασκευή και μου είπαν μέχρι την Δευτέρα θα ανήκω στον ΟΤΕ. Την ακύρωση την έκανα την ίδια μέρα (Δηλαδή Παρασκευή που έκανα την αρχική αίτηση), αλλά για κάποιο λόγο ξαφνικά δεν είναι τόσο πρόθυμοι όσο πριν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως αναφερθηκε η ακυρωση φορητοτητας γινεται δεκτη κυριως με φαξ πραγμα π εσυ δν εκανες.. βεβαια οτι κ να εκανες παλι νομιζω πως θα προχωρουσε..  αλλα μεγαλη απατη να κλεινεις για vdsl κ να σου λενε σε συνδεουμε σε adsl ! αρχισε τα τηλεφωνα κ ξεκινα τις καταγγελιες αν θελεις να φυγεις..  εκτος αν εχεις πιασει καμια καλη προσφορα π ακομα κ για adsl θα σε συμφερει να μεινεις..

επισης οταν ειπες στην  κοπελα να ακυρωσουν την φορητοτητα κ οτι δν θελεις συνδεση adsl τι σου ειπαν?

Επεξ/σία από xirosiman
Δημοσ.

xirosiman η cyta μου πρόσφερε double play με 16€, δε νομίζω ότι ο οτε μπορεί να βαρέσει την τιμή. Η κοπέλα του οτε, μου είπε ότι θα το προωθήσει στο αντίστοιχο τμήμα και ότι θα το εξετάσουν. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xirosiman είπε

Οπως αναφερθηκε η ακυρωση φορητοτητας γινεται δεκτη κυριως με φαξ πραγμα π εσυ δν εκανες.. βεβαια οτι κ να εκανες παλι νομιζω πως θα προχωρουσε..  αλλα μεγαλη απατη να κλεινεις για vdsl κ να σου λενε σε συνδεουμε σε adsl ! αρχισε τα τηλεφωνα κ ξεκινα τις καταγγελιες αν θελεις να φυγεις..  εκτος αν εχεις πιασει καμια καλη προσφορα π ακομα κ για adsl θα σε συμφερει να μεινεις..

επισης οταν ειπες στην  κοπελα να ακυρωσουν την φορητοτητα κ οτι δν θελεις συνδεση adsl τι σου ειπαν?

Αναφέρεσαι στην υπαναχώρηση και όχι σε ακύρωση της αίτησης φορητότητας. Είναι διαφορετικά πράγματα.

Η υπαναχώρηση γίνεται μετά την ενεργοποιήση στον νέο πάροχο οπότε δεν ακυρώνεται η φορητότητα.

Η ακύρωση της αίτησης φορητότητας γίνεται πριν ολοκληρωθεί η μετάβαση στην νέο πάροχο(αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει βέβαια, το οποίο συστημικό και δεν μπορεί να σου πει κάποιος με βεβαιότητα μέχρι πότε μπορεί να γίνει).

Δημοσ.
12 hours ago, xirosiman said:

Τωρα υπηρεσια εχεις απο τον οτε?
Λιγο νωριτερα αν εγραφες θα μπορουσες να κανεις αιτηση ακυρωσης φορητοτητας που ειναι 3 μερες  πριν την ενεργοποιηση της υπηρεσιας.
Απο εκει κ περα δικαιουσαι για 14 μερες απο την εναρξη της υπηρεσιας να κανεις υπαναχωρηση.
Πολυ γρηγορος ο οτε παντως..
Εγω οταν εκανα φορητοτητα απο vodafone σε nova ηθελε πανω απο εβδομαδα για να ολοκληρωθει,.,

Οπως ειπες απο voda σε nova.αν εκανες απο voda σε οτε να δεις για ποτε θα ειχαν παρει την φορητοτητα και θα ειχαν γυρισει τον χαλκο(αλλαγη οριου).αν ζητησει αλλος παροχος αλλαγη οριου + φορητοτητα εκει περιμενεις καμια βδομαδουλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...