captain gold Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας σημερα που πηγα στην δουλεια μια φιλη μου μου ειπε οτι εχει σκοπο να αγορασει μια τηλεοραση για το δωματιο τις.. μεχρι την παρασκευη θα κανει την αγορα αυτη. η τηλεοραση θελει να εινε στις 32 ιντσες και να εχει και internet.... επισης επειδη εχει καπιο προβλημα με τα ματια της δεν θελει η τηλεοραση να εχει παρα πολυ φωτεινοτητα.. η χρηση της θελει να εινε για να βλεπει ταινιες και να ακουει και μουσικη. , ,,να μπορει να συνδεετε και με το λαπτοπ της.. και με το κινητο της και να παιζει και κανενα παιχνιδι στο ps4.. επισης ,μου ειπε οτι η τηλέοραση θελέι να εχει και ιντερνετ//. απλα επειδη δεν το γνωριζω μια τηλεοραση εχει και ιντερνετ?? γιατι αυτο δεν το καταλαβα.. το ποσο που μπορει να διαθεσει εινε μεχρι 270 ευρω.. πια θα μπορουσατε να της προτεινετε?. απλα αν μπορουσατε να μου δωσετε καπια λινκς απο 5 διαφορετικες τηλεορασεις για να της στειλω αυτα τα λινκς για να μπορει να αποφασισει πια να αγορασει στα λέφτα αυτα.. απλα θελει η αγορα να γινει απο καταστηματα πλαισιο,, public,, κοτσοβολος.. η mediamarket>.e-shop//scroutz Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από captain gold
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα