aliakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 εγώ παίζω κανονικά , μια χαρά έχουν στρώσει οι servers , έχουμε κάνει και ένα ελληνικό guild παρειστικο προς το παρών με 6-7 άτομα σε Union μεριά και περνάμε καλά πέρα από το fan του game και της παρέας αν έχεις , το game σαν game έχει θέματα γιαυτό και το έχουν σε early access , και εκεί που πάμε να συνηθίσουμε τους μηχανισμούς του game και τον τρόπο που δουλεύει το σύστημα , τι μπορούμε να σολαρουμε τι όχι που θέλουμε group που όχι ερχετε η εταιρεία και λέει ότι το damage των παιχτών είναι πάνω από αυτο που είχαν υπολογίσει και μας ρίχνουν (σε όλους) ένα τρελό nerf σε σημείο που εγώ με τον paladin να μην μπορώ να σκοτώσω εύκολα απλά mobακια μετά που εγινε σάλος και άρχισαν να φωνάζουν οι παίχτες μας ειπαν ότι σήμερα-αύριο θα το εξετάσουν πάλι το damage , τέτοια εταιρία είναι , πονάει χέρι κόψει χέρι και μετά βλέπουμε 1
Tulcito Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Kαι εμείς είμαστε 4 άτομα σε ένα άλλο guild (Union).Από ότι φαίνεται έχει αρκετά μικρά casual Ελληνικά.Το game για μένα είναι διασκεδαστικό για να περάσουμε κάποιο διάστημα ευχάριστα. Τα nerfs είναι επακόλουθο τις γκρίνιας των PvPάκηδων σε κάθε game.Aς ελπίσουμε να βρούν ένα balance σύντομα.
renaxan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δεν το άντεξα τελικά. Uninstall. Πολλά προβλήματα, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η μη εκμετάλλευση του hardware. Είναι πολύ πίσω. Καλό gaming σε όποιον συνεχίζει.
aliakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Tulcito είπε Kαι εμείς είμαστε 4 άτομα σε ένα άλλο guild (Union).Από ότι φαίνεται έχει αρκετά μικρά casual Ελληνικά.Το game για μένα είναι διασκεδαστικό για να περάσουμε κάποιο διάστημα ευχάριστα. Τα nerfs είναι επακόλουθο τις γκρίνιας των PvPάκηδων σε κάθε game.Aς ελπίσουμε να βρούν ένα balance σύντομα. όχι δεν ήταν λόγω του pvp. O Μάγος ας πούμε θερίζει στο PvP . Είναι που είδαν στα δευτερεια τους ότι τα νούμερα του damage ήταν κατά την γνώμη τους λάθος .
BossDoc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Η γνώμη μου για το game. Με πολλή απογοήτευση και αυτό βγαίνει προς τα έξω... 1
aliakas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με όσα λες κατά 90% . Τα Gathering Tools έτσι πρέπει να είναι με ημερομηνία λήξεις. Δεν μπορεί να μην τα πληρώνεις επειδή πλήρωσες 10 ευρώ παραπάνω.Η για ολους Free ή για κανενα Φαντάσου ότι εμένα έχει bugαρι ένα πράσινο quest (guide quest) από την αρχή του παιχνιδιού και ακόμα δεν το έχουν φτιάξει (δεν μπορώ να δω έναν npc έξω από το dungeon του lvl 13 σε Union μεριά Υπάρχουν και άλλα προβλήματα και αυτά που λες είναι η κορυφή του παγόβουνου αν έπαιζες περισσότερο θα τα έβλεπες To game όπως είναι τώρα είναι μια μεγάλη φάρσα για να μην γράφω πολλά ελπιζουμε τα καλύτερα για το μέλλον Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από aliakas 1
aliakas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 η κατάσταση έφτιαξε λίγο μετά το σημερινό patch στο questing αλλά και στα dungeons αφού κατέβασαν το HP των mobs κατά 25%
BossDoc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2018 στις 2:16 ΠΜ, aliakas είπε Συμφωνώ με όσα λες κατά 90% . Τα Gathering Tools έτσι πρέπει να είναι με ημερομηνία λήξεις. Δεν μπορεί να μην τα πληρώνεις επειδή πλήρωσες 10 ευρώ παραπάνω.Η για ολους Free ή για κανενα Φαντάσου ότι εμένα έχει bugαρι ένα πράσινο quest (guide quest) από την αρχή του παιχνιδιού και ακόμα δεν το έχουν φτιάξει (δεν μπορώ να δω έναν npc έξω από το dungeon του lvl 13 σε Union μεριά Υπάρχουν και άλλα προβλήματα και αυτά που λες είναι η κορυφή του παγόβουνου αν έπαιζες περισσότερο θα τα έβλεπες To game όπως είναι τώρα είναι μια μεγάλη φάρσα για να μην γράφω πολλά ελπιζουμε τα καλύτερα για το μέλλον Δεν απαιτώ φίλε να έχω κάτι που δεν έχουν οι άλλοι.Συνήθως λέω στα ΜΜΟ αν πάρεις κάτι παρόμοιο σε collectors h founders δεν έχει ημερομηνία λήξης και αυτό νόμιζα ότι θα γινόταν και εδώ αλλιώς δεν θα το αγόραζα εξαρχής.Μετά από τόσα ΜΜΟ λοιπόν και τόσα χρήματα που έχω δώσει σε παρόμοιες περιπτώσεις αυτό απλά είναι κλοπή για εμένα! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από BossDoc 1
suffocater Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 6/6/2018 στις 1:42 ΠΜ, aliakas είπε η κατάσταση έφτιαξε λίγο μετά το σημερινό patch στο questing αλλά και στα dungeons αφού κατέβασαν το HP των mobs κατά 25% Aυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι χρειαστηκε αυτο το διαστημα για να ριξουν το hp. Το game παιζοταν απο τους σχιστοματηδες τοσο καιρο.Δεν το ήξεραν? Μηπως ειμαστε φλωροι οι δυτικοι?Η μηπως ηταν full hardcore οι αλλοι?
aliakas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 γιατί απ ότι έχω καταλάβει αυτοί οι developers δεν πρέπει να έχουν και πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία στα mmorpg δεν εξηγουνται αλλιώς τα παιδαριωδει λάθη που κάναν από την πρώτη μέρα της κυκλοφοριας του game νομίζω ότι έχουν καλές προθέσεις να το στρώσουν το game αλλα μαλλον δεν ξέρουν πως στον server μας κάποιοι πρόλαβαν και 45ρισαν πριν το damage nerf και τώρα την έχουν στιμενει και δεν αφήνουν τους άλλους να κάνουν quests έπεσε τέτοιο nerf που απ ότι λέγετε τώρα για να πας από το 1-45 θες τον 10πλασιο χρόνο εντομεταξυ επειδη η πρώτη επαφή μετράει το game έχει χάσει ήδη τους μισούς παίχτες του και μάλλον η κατηφόρα θα συνεχιστεί
DeiX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται μέχρι τις 13/8 το δίνουν στα 9,89€ Δεν έχω ασχοληθεί αλλά νομίζω πως και μόνο για να το δούμε λίγο αξίζει σε αυτή τη τιμή. https://store.steampowered.com/app/681660/Bless_Online/
DeiX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ρεκόρ μετάβασης σε f2p... https://www.blessonline.net/news_read/237
Balantakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Σαπιο παιχνιδι, οπως ειχα πει τον αυγουστο..ουτε 1 ευρω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Τοσο κακο ε?Γιατι ομως? Να μην το δοκιμασω καν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα