Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, suffocater είπε -Εμένα μου τράβηξε την προσοχή το pvp based.Μου θυμισε l2 το συστημα του.Το pve το βαριέμαι af,και στο φινάλε η χαρά του ιντερνετ gaming ειναι η κοντρα με αλλους ανθρωπους. Εναντίον μηχανής παιζαμε και offline. Ναι αλλα δεν υπηρχαν τα raids
suffocater Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι αλλα δεν υπηρχαν τα raids True,αλλα οπως και να χει,ειναι μηχανή. Μαθαίνεις τα patterns,και μετα απο την δευτερη-τριτη φορά,ειμαι απλά μια brainless ρουτίνα.. Eκτός αν εχεις ανιωθους στο party που τρεχουν σαν ακέφαλα κοτόπουλα και κάνουν μλκιες,αλλα αυτό ειναι άλλη ιστορια ^^
Shyn Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Refund Online? Τελικα υπαρχει καποιος που απολαμβανει το παιχνιδι? Προβληματα υπαρχουν σχεδον ολα τα Launch, οποτε τα προσπερναω. Βαρεθηκα με το grind και το απειρο RNG, οποτε θα ηθελα να δοκιμασω κατι "καινουργιο".
Vasivouzoukos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Χαχαχα καιρό είχα να γελάσω έτσι με ένα game πάντως. Διαβάζω στο reddit πως οι μεταφράσεις είναι άλλα ντ' άλλων και θα κάνω install το game μόνο και μόνο επειδή το γέλιο είναι σπάνιο στις μέρες μας.
Balantakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλη φαση 😂 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από Balantakos
Vasivouzoukos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Balantakos είπε Καλη φαση 😂 Επειδή μερικοί δεν θα το καταλάβουν, αυτό σημαίνει πως θέλουν λεφτά ( euroz) για να κάνεις teleport σε dungeon. Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσω και εγώ αυτήν την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε Επειδή μερικοί δεν θα το καταλάβουν, αυτό σημαίνει πως θέλουν λεφτά ( euroz) για να κάνεις teleport σε dungeon. Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσω και εγώ αυτήν την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ δηλαδη θελει λεφτα για αμεσο summon η μπορεις να πας κανονικα απλα θελει περπατημα/mount? αν ισχυει αυτο που καταλαβα σε παιχνιδι που πληρωνεις δεν κανω καν τον κοπο
gr1goris Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Στο steam πεφτει πολυ θαψιμο , κριμα γιατι ολοι περιμεναμε ενα mmo του 2018 να εχει να δωσει κατι παραπανω 1
aliakas Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 άσχημα νέα κάποιοι έξυπνοι κάναν preorder πηραν τα bonus και κάναν refund , όχι μια φορά αλλά συνέχεια , με αποτέλεσμα η οικονομία των servers να πάει κατά διαόλου ακόμα δεν βγήκε το game 1
suffocater Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, aliakas είπε άσχημα νέα κάποιοι έξυπνοι κάναν preorder πηραν τα bonus και κάναν refund , όχι μια φορά αλλά συνέχεια , με αποτέλεσμα η οικονομία των servers να πάει κατά διαόλου ακόμα δεν βγήκε το game Σχολιο στο βιντεο. "Rofl this game is a barely surviving abortion". χαχαχαχαχαχ
renaxan Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ακόμα δεν έχουν κάνει refund.. Το έχω κάνει uninstall. Σήμερα λέω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Πραγματικά θέλω να γελάσω!! Το ξανά κατεβάζω!! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από renaxan
aliakas Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 μπήκα και γω σήμερα στο game και απ ότι βλέπω τα negative reviews είναι δικαιολογιμενα όχι τόσο από το lag των servers που αυτο νομίζω ότι θα φτιαχτεί γρήγορα αλλά από πλευράς performance του game που είναι χάλια και στην πόλη έχω 20-30 frames και αυτά όχι σταθερά παρ ολ αυτα δεν το κάνω refund και θα το συνεχίσω ελπίζοντας να το στρώσουν κάποια στιγμή
Gilmaru Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, το θέμα των fps πολύ σπάνια το έχω δει να βελτιώνεται σημαντικά μετά το release ενός game. Το lag θα φτιάξει με τον καιρό λογικά. Ειδικά μόλις πέσει το playerbase κιάλο, που θα πέσει σίγουρα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από Gilmaru
KaRouLi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Παίζει κανείς μέχρι σήμερα? Είδα κάποιες κριτικές ότι σιγα σιγά στρώνουν κάποια θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα