Προς το περιεχόμενο

Bless Online

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για το 1. που αναφερεις εχεις δικιο,αλλα ειναι ακομα υπερβολικα νωρις για να ειμαστε σε θεση να αναφερουμε θετικα και αρνητικα του εν λογω τιτλου,αρα δεν πολυ στεκει αυτο που γραφεις την παρουσα χρονικη στιγμη.

Όχι. Αν κάποιος δεν έχει ακόμη αρκετή γνώση του παιχνιδιού για να τεκμηριώσει την άποψή του στοιχειωδώς, ας περιμένει μέχρι να αποκτήσει. 

17 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οταν μιλαμε για mmorpg τετοιου επιπεδου η εμπορικη επιτυχια ενδιαφερει τον περισσοτερο κοσμο για ενα και μονο λογο.Για το τι υποστηριξη θα εχει μελλοντικα ενας τιτλος και κατα ποσο αξιζει να ασχοληθουν και να επενδυσουν σε αυτον.

Προσωπικά η αίσθησή μου από όσο διαβάζω συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ είναι ότι στο μυαλό πολλών συνχέεται το ένα με το άλλο και αφορά αξιολογικές κρίσεις και όχι μόνο μια εύλογη ανησυχία σε σχέση με την προοπτική του development, με την οποία όντως σχετίζεται.

Επιπλέον, δεν χρειάζεσαι εμπορική επιτυχία επιπέδου WoW, ούτε κάτι κοντά σε αυτό για να σταθεί ένα game. Το ESO επίσης στέκεται αξιοπρεπώς και το Black Desert γι αυτό που είναι.Το δε Eve Online μια χαρά είναι μια ξέχωρη κατηγορία από μόνο του.

Τέλος, δεν ψάχνουν όλοι το ένα και μοναδικό εκλεκτό game με το οποίο θα πεθάνουν παρέα. Κάποιοι θέλουν να περάσουν καλά για λίγους μήνες.

• Like 2
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν με ενθουσίασε ο χειρισμός τα γραφικά ή τουλάχιστον όσα γραφόντουσαν, λέγανε. Σίγουρα θα λέει κάτι. Αλλά πραγματικά δεν είμαι σε θέση να περιμένω. Ήθελα να παίξω κάτι να χαλαρώσω, να διασκεδάσω. Όχι αυτό να διασκεδάζει μαζί μου xD.

Έχεις δίκιο σε όσα γράφεις. Έχω την ίδια άποψη απλά περίμενα κάτι πιο ωραίο, δυνατό. Δεν έχασα τίποτα. Το δοκίμασα, δεν με συγκίνησε. Είπα να δώσω μια ευκαιρία ακόμα, αλλά δεν βοήθησε η NEOWIZ.

Καλοκαίρι έρχεται ας πάμε βόλτα, μπάνιο :D 

• Like 1
Δημοσ.

To eso ειναι παρα πολυ καλο 

δε ξερω γτ αναφερετε τοσο γνωστα mmo, προσωπικα το μονο που με κρατησε μετα απο τις χιλιαδες ωρες στο wow ειναι το Neverwinter, λογω παρεας και lore

ο καθενας περναει καλα με οτι του αρεσει, δε χρειαζεται να κοιταμε μονο πωλησεις και νουμερα

• Like 2
Δημοσ.

παιδιά όταν βλέπετε premium να τα αποφεύγεται  αυτά τα παιχνίδια,  μέχρι να γίνουν τελείως free με shop μόνο και τέλος, γιατί όσο και να καείς δεν θα κάνεις τιποτα εάν δεν τα σκάσεις,την έχω πάθει  αρκετές φορές, καθόλου balance ανάμεσα στους παίχτες και λογικό ειναι, οπότε αναγκάζεσαι να τα σκας κάθε μήνα για να έχεις διάφορα καλούδια, αλλιως δεν βλέπεις φως στον ορίζοντα :)     

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια αυτα που αναφερω πιο πανω ειναι πραγματα που γραφονται και στα υπολοιπα θεματα των mmo παιχνιδιων οπως αυτο.

Ωραια ολα αυτα που γραφετε και δεν διαφωνω(ειδικα στα περι τεκμηριωμενης αποψης ασχετως βεβαια που το αντιθετο βλεπουμε στα περισσοτερα παιχνιδια αλλα τεσπα)αλλα ειναι τελειως ουτοπικα πραγματα και στην πραξη αλλα ειναι τα πραγματα που κοιταζουν οι περισσοτεροι,ειδικα στην Ελλαδα.

Το ''αν εχει κοσμο''και''αν το παιζει η παρεα''ή ''εχει πολλους Ελληνες'' κυριως,γιαυτο και υπαρχει κοσμος που παιζει μεχρι και σημερα Lineage,δεν εχει να λεει κατι αυτο.

48 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

To eso ειναι παρα πολυ καλο 

δε ξερω γτ αναφερετε τοσο γνωστα mmo, προσωπικα το μονο που με κρατησε μετα απο τις χιλιαδες ωρες στο wow ειναι το Neverwinter, λογω παρεας και lore

ο καθενας περναει καλα με οτι του αρεσει, δε χρειαζεται να κοιταμε μονο πωλησεις και νουμερα

Το Eso το ειχα παιξει τον πρωτο μηνα οταν ειχε βγει και δυστηχως ειχε παρα πολλα θεματα και το αφησα τοτε,δεν ξερω πως ειναι σε σχεση με τοτε.

Τα αλλα γνωστα mmo αναφερονται καθαρα και μονο λογω κουβεντας μεχρι περισσοτερος κοσμος να το εχει παιξει το παιχνιδι και να μπορει να πει δυο πραγματα παραπανω.

Παντως ηδη βλεπω τα παραπονα στο steam ειναι παρα πολλα για το ως τωρα release του παιχνιδιου κυριως επειδη χρεωναν το να το παιξεις νωριτερα αλλα υπαρχουν τα θεματα που υπαρχουν.

https://steamcommunity.com/app/681660

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

To eso ειναι καλο αν σου αρεσει ο κοσμος. Βεβαια ειναι ψιλο-casual αν και εχει content να λιωσεις, και εβαλαν και bgs σαν το wow.

Εγω το bless το τσεκαρα και μου αρεσε, το σκεφτομαι tbh, ξερουμε αν εχει και mac/linux client η παλι θα το δω σε bootcamp 😂

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, renaxan είπε

Με τον 1700, 18 tabs στον chrome και ότι άλλο τρέχω πίσω.. CPU usage max 25% και η VEGA 56, καν δεν άκουσα να δουλεύουν τα φαν περισσότερο. GPU usage 15% lol.

Απο οτι διαβαζω το παιχνιδι ειναι παλιο και τρεχει σε Dx9 με αποτελεσμα να υπαρχει bottleneck απο το ιδιο το παιχνιδι,γιαυτο και το συστημα σου στην ουσια υπολειτουργει.

Το ιδιο βεβαια ισχυει και στο Wow.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

To eso ειναι καλο αν σου αρεσει ο κοσμος. Βεβαια ειναι ψιλο-casual αν και εχει content να λιωσεις, και εβαλαν και bgs σαν το wow.

Εγω το bless το τσεκαρα και μου αρεσε, το σκεφτομαι tbh, ξερουμε αν εχει και mac/linux client η παλι θα το δω σε bootcamp 😂

Και σε μένα όσο έχω μπορέσει να παίξω σαν ανθρωπος μου άφησε καλές εντυπώσεις.Όχι κάτι ουάου αλλά ευχάριστο game για κάποιο διάστημα.Απλά να περάσει αυτη η ασθένεια των release να χαλαρώσει λίγο από τους κλάψες και τα troll. :P

Αν δεν το έχεις πάρει ακόμα θα πρότεινα να περίμενεις κάποιο διάστημα να στρώσει η κατάσταση ;) 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Fulgore said:

Απο οτι διαβαζω το παιχνιδι ειναι παλιο και τρεχει σε Dx9 με αποτελεσμα να υπαρχει bottleneck απο το ιδιο το παιχνιδι,γιαυτο και το συστημα σου στην ουσια υπολειτουργει.

Το ιδιο βεβαια ισχυει και στο Wow.

Καμιά σχέση με το wow. Είχα παίξει για λίγο το Legion (Φυσικά και παλιότερα, σχεδόν από τότε που βγήκε). Πραγματικά καμιά σχέση. Απλά είναι βαρετό πλέον. Περισσότερο το δοκίμασα για την VEGA, παρά για να παίξω. Γενικά το wow - εάν και πολύ παλιό game -, είναι κορυφαίο σε ότι έχουν κάνει, πως λειτουργεί. Απλά είναι στο χαρακτήρα μου, να μην μου αρέσουν τα "μακαρόνια" κάθε μέρα. :x 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

δυστηχως μονο λιγα παιχνιδια τρεχουν native σε εμας, μονο eso k wow απ οσο ξερω

Κοιταξε να δεις σε αυτο φταιει αποκλειστικα και το γεγονος οτι ειναι αρκετα περιορισμενα και απο πλευρας hardware ισχυος τα mac σε σχεση με των windows(ειδικα τα φθηνοτερα μοντελα)με αποτελεσμα να μην υπαρχει μεγαλη μεριδα κοσμου.

Στα κινητα πχ βλεπεις ολως τυχαιως οτι υπαρχει τεραστια λιστα για Iphone που και το hardware ειναι πολυ δυνατο και η μεριδα του κοσμου μεγαλη.

1 λεπτό πριν, renaxan είπε

Καμιά σχέση με το wow. Είχα παίξει για λίγο το Legion (Φυσικά και παλιότερα, σχεδόν από τότε που βγήκε). Πραγματικά καμιά σχέση. Απλά είναι βαρετό πλέον. Περισσότερο το δοκίμασα για την VEGA, παρά για να παίξω. Γενικά το wow - εάν και πολύ παλιό game -, είναι κορυφαίο σε ότι έχουν κάνει, πως λειτουργεί. Απλά είναι στο χαρακτήρα μου, να μην μου αρέσουν τα "μακαρόνια" κάθε μέρα. :x 

Οταν λεω για το Wow εννοω στην συμπεριφορα του παιχνιδιου απο πλευρας Cpu και Gpu utility που αναφερεις.Και στο Wow αν δεις πχ μεσα σε raid και η cpu και η Gpu ειναι πολυ πιο χαμηλα απο τα περισσοτερα παιχνιδια της αγορας.

Παιδια να ξεκαθαρισω ενα πραγμα.Εχω σταματησει να παιζω ενεργα στο Wow εδω και 3(κοντα 6χρονια)xpansion και απλα τυχαινει να μπαινω μια φορα στο τοσο(1-2χρονια)για κανα μηνα απλα για να βλεπω τι εχει αλλαξει απο πλευρας νοσταλγιας.

Και εγω ψαχνω  κατι παρομοιο με το wow αλλα στο μονο παιχνιδι που με κρατησε σε αυτο το στυλακι περισσοτερο(λιγο το rift)ηταν το FF XIV αλλα δεν ειχα ορεξη να μπλεκω παλι με συνδρομες,γιαυτο και κοιταζω τι αλλο καινουργιο βγαινει αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια βλεπω οτι απλα εχουν ενδιαφερον τον πρωτο καιρο και μετα οι περισσοτεροι τα παρατανε.

• Like 1
Δημοσ.

Mετά το τελευταίο maintenance το game φαίνεται αρκετά smooth αλλά ας περιμένουμε και το αυριανό crash test :)

Δημοσ.

λογικά σήμερα θα γίνει πανηγύρι που θα μπουν και οι κανονικοί παίχτες 

στο steam πάνε σύννεφο τα negative reviews λόγω του άθλιου launch του game 

περίμενα κακό launch όταν ανέφεραν 1 ΝΑ server και 1 EU server αλλά αυτο το χάλι τα ξεπέρασε όλα

προσωπικά θα το αγοράσω σήμερα το game 30 ευρώ και μέχρι να το κατεβάσει η 4αρα μου γραμμή ελπίζω να έχουν βάλει 5-6 servers ακόμα και να στρώσει η κατάσταση

Δημοσ.

-Ποιος είπε οτι ειναι "wow killer" που γραφετε και ξαναγραφετε?
-Πώς ακριβώς προέκυψε το p2w?Ενα μικρο,χρονικό προβάδισμα θα έχει οποιος ξηλωθεί,επειδή θα παιρνει λιγο παραπάνω xp,αλλα αν νομιζεις οτι εγινε p2w επειδή ο αλλος θα φτασει max level την πεμπτη και εσυ την κυριακή,άστο,μη ξεκινήσεις καν.Ούτε και η διαφορά σε gold στο μαρκετ θα ειναι κάτι τρομερό,απ ότι κατάλαβα.Εκτός αν μου ξεφυγε κάτι.
-Εμένα μου τράβηξε την προσοχή το pvp based.Μου θυμισε l2 το συστημα του.Το pve το βαριέμαι af,και στο φινάλε η χαρά του ιντερνετ gaming ειναι η κοντρα με αλλους ανθρωπους.
Εναντίον μηχανής παιζαμε και offline.
Θα το ξεκινήσω ΛΟΓΙΚΑ απο βδομαδα,που θα επιστρέψω απο ταξιδι,και θα έχω και μια καλύτερη εικόνα για το τι παιζει με servers.Γενικά,απο launches πάντα περιμενω τα χειρότερα και τα αποφευγω όσο γινεται.Τελευταία φορά που το hype ηταν too much και δε μπορούσα να το αποφυγω,περιμενα το launch του Diablo III.Ακόμα και εκει ναυαγιο ήταν,και ήταν και μπλιζαρντ απο πίσω,οπότε μπορώ να δειξω περισσότερη επιείκεια σε launches μικρότερων παιχτών.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...