Προς το περιεχόμενο

Bless Online

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στο twitch πως είναι 2ο ενώ κάνεις δεν παίζει το game? Μπήκα να δω κανα streay τίποτα , ακόμη και ο bajeera γράφει bless online και παίζει bfa

Eχει emergency maintenance για να βάλουν νέους σέρβερ γιατί μαζέυτηκε (κλασικά) παραπάνω κόσμος από όσους περίμεναν.

• Thanks 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tulcito είπε

Eχει emergency maintenance για να βάλουν νέους σέρβερ γιατί μαζέυτηκε (κλασικά) παραπάνω κόσμος από όσους περίμεναν.

Και μόλις έκανα edit ότι είναι κάτω οι servers

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gr1goris είπε

Ελεος ρε παιδια ολα τα game με το wow τα συγκρινετε , το wow που εχει πεθανει πριν απο 5-6 χρονια και εχει να δει νεο μελος απο προπερσι το οτι εισαστε παντρεμενοι με το game δικο σας θεμα

Στο θεμα μας τωρα 

οντος περασε και το λολ στο twich αλλα και 150 ευρω για να μπεις 2 ημερες νωριτερα στο παιχνιδι με χαλασε καπως και μου μυριζει p2w φαση το εχουμε ξαναδει το εργο στο Arheage 

Ειπε το ατομο που παιζει Archage 🤣

Τωρα για το ποιος εχει πεθανει και ποιος οχι,θα το δεις επισημα σε μερικους μηνες με το νεο expansion...

Οσο για το hype και τον κοσμο στο Twitch ε λογικο ειναι ρε παιδια οταν ο Soda εχει κοντα 40-45.000 λογικο να ειναι τοσο ψηλα.

Προσωπικα απο τα λιγα που ειδα ειναι πιο κοντα στο Final Fantasy XIV και ας πουμε Guild Wars(και λοιπα κορεατικα) παρα στο Wow το στυλακι του.

Περαν τουτου το εχω ξαναπει και πιο παλια σε ολα τα γνωστα mmo παιχνιδια που εχουν βγει ως τωρα αλλα αν δεν εχει δυνατο Pve κομματι να φτανει τα μεγαλυτερα του χωρου ,δεν θα κρατησει.

Δεν ειναι τυχαιο γιατι το Final Fantasy 14 ειχε τοσο μεγαλη και καλη υποδοχη ασχετως βεβαια που στο insomnia δεν το εχει παιξει σχεδον κανεις.

Θα το παρακολουθησω το εν λογω παιχνιδι και τις επομενες μερες για να δω γενικα εντυπωσεις του κοσμου και πιθανως dungeons/raids(δεν ξερω τι εχουν βαλει)αλλα απο τα ως τωρα λιγα που εχω δει,δεν μου εχει πεισει ουτε οτι ειναι κατι το μεγαλο,ουτε για τα 40ευρω που ζηταει.Αν καποιος θελει να του δωσει μια ευκαιρια φυσικα,ας το κανει.

Να διορθωσω μονο στα παραπανω οτι το hype υπαρχει επειδη δεν εχουμε δει ως τωρα και πολλες κυκλοφοριες γενικα στο pc και περιμενουμε σε λιγες μερες την Ε3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αθλιο launch...και διαβαζω αρκετα σχολια του τυπου: garbage / trash / really bad / optimization Δεν / refunds / ...καλα παει το ''wow killer'' 😂

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Αθλιο launch...και διαβαζω αρκετα σχολια του τυπου: garbage / trash / really bad / optimization Δεν / refunds / ...καλα παει το ''wow killer'' 😂

Εμένα με στενοχωρεί πάντως που δεν υπάρχει αντίπαλος για τη blizzard. Αν νιώθεις πως απειλείσαι από κάποιον θα κοιτάξεις να βελτιωθείς ώστε να είσαι καλύτερος και να προσφέρεις περισσότερα στον κόσμο σου. Αν δεν έχεις αντίπαλο εφησυχάζεις και η σταθερότητα-μονιμότητα οδηγεί σε βάλτο. 

Πάντως παίζει και μεγάλο ρόλο ότι η νέα γενιά προτιμάει το γρήγορο fps/moba. Δεν κάθεται να ''χτίσει'' σε ένα mmo. Θέλουν μέσα σε 5 λεπτά να υπάρχει δράση και γρηγοράδα.

Ευχαριστώ την τύχη μου που όταν ήμουν νεαρός έφηβος εξερευνούσα το elwyn forest ενώ τώρα θα έπαιζα fortine και lol.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Εμένα με στενοχωρεί πάντως που δεν υπάρχει αντίπαλος για τη blizzard. Αν νιώθεις πως απειλείσαι από κάποιον θα κοιτάξεις να βελτιωθείς ώστε να είσαι καλύτερος και να προσφέρεις περισσότερα στον κόσμο σου. Αν δεν έχεις αντίπαλο εφησυχάζεις και η σταθερότητα-μονιμότητα οδηγεί σε βάλτο. 

Πάντως παίζει και μεγάλο ρόλο ότι η νέα γενιά προτιμάει το γρήγορο fps/moba. Δεν κάθεται να ''χτίσει'' σε ένα mmo. Θέλουν μέσα σε 5 λεπτά να υπάρχει δράση και γρηγοράδα.

Ευχαριστώ την τύχη μου που όταν ήμουν νεαρός έφηβος εξερευνούσα το elwyn forest ενώ τώρα θα έπαιζα fortine και lol.

Και εγω θα ηθελα να υπαρχει ανταγωνισμος εννοειται, αλλα κανουν λαθος προσεγγισει...cash shop με boost και ιστοριες?? μεγα λαθος...

Το μονο παιχνιδι που περιμενω και μπορει να αντεξει ειναι το PantheonMMO & το Last Epoch που ειναι παρομοιο με το Path OF Exile που ασχολουμαι απο το 2012,

Παραδειγμα παλι το Lost Ark <-- χτιζεται μεγαλο hype και ειναι μονο μια κοπια diablo 3...και αυτο απατο θα παει στην ευρωπη..

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, aliakas είπε

έχετε τπτ μετοχές της Βlizzard και έρχεστε στο forum του bless και βγάζετε τη χολή σας ?

Που κολλαει αυτο που γραφεις με τα παραπανω σχολια?

Ειμαι σιγουρος οτι αρκετος κοσμος θα ψαξει δεξια και αριστερα για γνωμες και αποψεις πριν πεταξει 40ευρω για ενα online που δεν ειναι σιγουρος.

Εχεις μηπως εσυ ως τωρα δει καποια πιο θετικα δειγματα γυρω απο το εν λογω παιχνιδι?

Οταν κυκλοφορει ενα νεο παιχνιδι στην αγορα,για να γινει αξιολογηση του αν ειναι καλο ή οχι πρεπει να συγκριθει με τα κορυφαια του ειδους του(το ιδιο φυσικα και σε ολα τα προιοντα)για να δουμε τι ρολο τελικα βαραει και ποσο καλο/ανταγωνιστικο ειναι.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Σήμερα προσπάθησα να μπω και το Que ήταν κάπου 500+  γρήγορα κατέβηκε αλλά δεν μπήκα. Σκέφτηκα ότι πρέπει να διαβάσω.. Να το κάνω να δουλεύει fast. 

Με τον 1700, 18 tabs στον chrome και ότι άλλο τρέχω πίσω.. CPU usage max 25% και η VEGA 56, καν δεν άκουσα να δουλεύουν τα φαν περισσότερο. GPU usage 15% lol. Σίγουρα θέλει ρυθμίσεις και πρέπει να τις βρω. Έκλεισα το VSync. Βιάστηκαν? Δεν είχαν χρήματα?? Τι να πω.. O driver της VEGA έβαλε μόνος του το game, αλλά.. 

1.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαίνοντας ελαφρώς off topic, δύο λόγια γενικότερα σε σχέση με την προηγούμενη κουβέντα περί ΜΜΟ κλπ, χωρίς να με νοιάζει ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ενδεχομένως και να μην παίξω ποτέ Bless.

1. Το Bless ακολουθεί αρκετά κλασσική φόρμουλα, σχετικά κοντά στο WoW, κατά συνέπεια οι συγκρίσεις είναι αναμενόμενες και φυσικές. Και οι συγκρίσεις και η κριτική είναι καλά, αλλά για να έχουν νόημα πρέπει να είναι επί του συγκεκριμένου και όχι γενικόλογες ισοπεδωτικές κρίσεις π.χ. το Α είναι σκουπίδι, το Β είναι το καλύτερο παιχνίδι ever, κλπ κλπ. Αν δεν ειπωθούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αποτελούν προτέρημα ή ελάττωμα και δεν εξηγηθεί λογικά ο λόγος που αυτό ισχύει, τότε από μακριά ακούγεστε σαν παιδάκια 3ης δημοτικού που μαλώνουν για το αγαπημένο τους χ ή ψ πράγμα.

2. Ο όρος ΜΜΟ είναι αρκετά ευρύς και κάποια ΜΜΟ διαφέρουν αρκετά σημαντικά από το WoW και επικεντρώνονται σε άλλα πράγματα σε επίπεδο gameplay (π.χ. sandbox MMOs). Το να συγκρίνεις το ένα με το άλλο είναι κάποιες φορές σα να συγκρίνεις νεράντζια με αχλάδια. Έχοντας αγαπήσει παιχνίδια που είναι πολύ διαφορετικά το ένα με το άλλο, έχω να πω, πως όταν έχω όρεξη για sandbox MMO κανένα themepark δεν μπορεί να με καλύψει. Κανένα. Ακόμη κι αν είναι overall πολύ πιο καλό παιχνίδι στα επιμέρους χαρακτηριστικά του.

3. Δεν θα καταλάβω ποτέ την εμμονή με την εμπορική επιτυχία (και την ταύτιση στο μυαλό μερικών της εμπορικής επιτυχίας με την ποιότητα του προϊόντος). Ναι, το WoW είναι ένα εμπορικά επιτυχημένο game, που προσωπικά θεωρώ ότι είναι ταυτόχρονα και ποιοτικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι αυτό που όλοι απολαμβάνουν περισσότερο μια δεδομένη στιγμή. Μην το παίζετε ειδικοί στα γούστα του άλλου. Δεν θέλουμε όλοι τα ίδια πράγματα.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, aliakas said:

έχουν βγει .ini στο reddit/r/bless που ανεβάζουν κατά πολύ τα fps

Ναι αυτά άρχισα να ρυθμίζω τώρα. Τα κράτησα backup. Τώρα τα πειράζω. "Play out of the box" ένα πράγμα 🤣. Δεν έχω χρόνο, + την κούραση από όλη την μέρα στην δουλειά.. 

Επεξ/σία από renaxan
Δημοσ.
2 minutes ago, aliakas said:

κάτι πηρε το αφτί μου και για ddos attacks 

Άρχισαν! 🤣

ΟΚ, αυτή ήταν η δοκιμή. Μονό χθες μπήκα για 2 ώρες περίπου. Τώρα, το que δεν παλεύεται. Μόλις ζήτησα refund! 😋

Καλή τύχη σε όλους το δοκιμάζεται. Πραγματικά δεν έχω ώρα για κάτι τέτοιο. 

Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Gilmaru είπε

3. Δεν θα καταλάβω ποτέ την εμμονή με την εμπορική επιτυχία (και την ταύτιση στο μυαλό μερικών της εμπορικής επιτυχίας με την ποιότητα του προϊόντος). Ναι, το WoW είναι ένα εμπορικά επιτυχημένο game, που προσωπικά θεωρώ ότι είναι ταυτόχρονα και ποιοτικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι αυτό που όλοι απολαμβάνουν περισσότερο μια δεδομένη στιγμή. Μην το παίζετε ειδικοί στα γούστα του άλλου. Δεν θέλουμε όλοι τα ίδια πράγματα.

Οταν μιλαμε για mmorpg τετοιου επιπεδου η εμπορικη επιτυχια ενδιαφερει τον περισσοτερο κοσμο για ενα και μονο λογο.Για το τι υποστηριξη θα εχει μελλοντικα ενας τιτλος και κατα ποσο αξιζει να ασχοληθουν και να επενδυσουν σε αυτον.

Δες ολα τα υπολοιπα mmorpg περαν του guild wars 2 και το FF 14 που βρισκονται στην παρουσα φαση απο τοτε που εγιναν free to play και θα καταλαβεις τι εννοω.

Και εχεις δει πως ξεκινανε ολα τα υπολοιπα mmo απο πλευρας ενθουσιασμου στο forum(και οχι μονο)και πως καταλληγουν.

Θυμισου και το Star wars online πως ξεκινησε και πως ειναι σημερα.

Για το 1. που αναφερεις εχεις δικιο,αλλα ειναι ακομα υπερβολικα νωρις για να ειμαστε σε θεση να αναφερουμε θετικα και αρνητικα του εν λογω τιτλου,αρα δεν πολυ στεκει αυτο που γραφεις την παρουσα χρονικη στιγμη.

Οσα γραφονται ή λεγονται δεξια και αριστερα σε forums ή και streams ειναι πρωτες εντυπωσεις απο το παιχνιδι.

Και προσωπικα μιας και ειδα χτες τον Soda να παιζει το εν λογω παιχνιδι ειδα στο τελος που εκλεισε το video να ειναι ψιλο απογοητευμενος απο το παιχνιδι ως τωρα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...