Προς το περιεχόμενο

Bless Online

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Gilmaru said:

Χεχε, κι εγώ του ίδιου στυλ είμαι. Δώσε μου δάση και βουνά. Πολύ desert έχει το Union..

Ίδωμεν, ίσως παίξω κι εγώ. Θα περιμένω πρώτες εντυπώσεις.

Καλό μας ξεκίνημα!! :D 

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελευταία χρόνια λίγο πολύ παίζω ότι mmo βγαίνει συνήθως τα παρατάω στο end game με κάποιες εξαιρέσεις.

Πιστεύω και αυτό αξίζει μια προσπάθεια.
Θα είναι b2p η f2p? 30 του μήνα βγαίνει?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, renaxan είπε

Game είναι, για να περάσει η ώρα. Εάν βγει "Πατάτα" (με Pay to Win ειδικά)** απλά θα το σταματήσω.. Χρόνο μόνο θα χάσουμε, τουλάχιστον να περάσουμε όμορφα :P 

Κι εγώ της ίδιας λογικής είμαι. Όταν ξέρεις τι να περιμένεις, χωρίς υπερβολικό hype, μπορείς να περάσεις όμορφα και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι γι αυτό που είναι. Και λίγο να είναι δεν έχει σημασία, αρκεί να περάσεις καλά. 

2 λεπτά πριν, giorgos_rom είπε

Buy to play, 30 ναι, εκτός αν πάρεις κάποιο από τα πιο ακριβά πακέτα που σε αφήνουν να μπεις 2 μέρες νωρίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έχει πει κανείς πουθενά κάτι τέτοιο. Ούτε θα ακούσεις κάποιον να το λέει πλέον γενικότερα. Γενικότερα θα έλεγα όσο αφορά το hype, το Bless είναι από τα λιγότερο hyped MMOs, κυρίως λόγω του ιστορικού αποτυχίας του σε άλλα regions.

Αλλά, όπως είπα πιο πάνω, αν ξέρεις τι να περιμένεις, δεν χρειάζεσαι wow killer για να περάσεις καλά για ένα διάστημα. Προσωπικά έχω παίξει πολλά ΜΜΟs και τα έχω ευχαριστηθεί όλα. Δεν χρειάζεται να τα παντρευτείς κιόλα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γίνεται να σκοτώσεις το καλύτερο game που υπήρξε ποτέ.

Ο μόνος ικανός να το κάνει αυτό είναι η blizzard κλείνοντας τους servers. Το μόνο άσχημο πράγμα με το wow είναι πως ότι και να πας να παίξεις σε MMO είναι τόσο φανερά υποδεέστερο που η διαφορά το κάνει χαοτικό. Rift, Star wars, Aion, Lotr, Warhammer, Guild Wars, Lineage, Age of Conan, Wildstar, Elder scrolls Κτλπ..

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται οι άνθρωποι να μην καταλαβαίνουν ποιος είναι ο βασιλιάς των MMO. 

Αλλά εδώ είναι το θέμα του Bless οπότε δεν λέω τίποτα παραπάνω. 

Καλή τύχη στο game, εγώ είμαι κατά των μονοπώλιων ώστε να υπάρχει ποικιλία και υγιής ανταγωνισμός.

Δημοσ.

Μεγάλη κουβέντα αυτό. Το WoW υπήρξε ευλογία και κατάρα για τα MMO. Απαντάς σε κάτι που δεν ειπώθηκε βέβαια. 

Όσο καλό και να είναι το wow, που είναι καλό (άλλωστε κι εγώ αυτήν την περίοδο σκέφτομαι να επιστρέψω) κάποιοι ψάχνουν και κάτι διαφορετικό και βαριούνται να παίζουν μόνιμα το ίδιο παιχνίδι. Προσωπικά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από το Bless βέβαια, αλλά μπορεί να περάσουμε καλά για μία περίοδο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, giorgos_rom είπε

Τελευταία χρόνια λίγο πολύ παίζω ότι mmo βγαίνει συνήθως τα παρατάω στο end game με κάποιες εξαιρέσεις.

Πιστεύω και αυτό αξίζει μια προσπάθεια.

αλλο ενα pay2win ειναι.

Δημοσ.

Eμείς μια παρεά 9-10 ατόμων θα ξεκινήσουμε Union.θα φτιάξουμε ένα guild όπως κάνουμε πάντα αλλά χωρίς επίσημο recruit αρχικά διότι πάμε για δοκιμή και να περάσουμε ευχάριστα με κάτι νέο στο χαλαρό.Θα ειμαστε σε casual φάση.Όποιος ηλκιωμένος ψάχνει για παρέα τώρα ξέρει που θα μας βρει :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γραφικα απο τα lidl, θυμιζει mobile game.

Δεν ξερω γιατι υπαρχει τοσο hype γυρω απο αυτο το παιχνιδι..💸.

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hype ιδιαίτερο δεν υπήρξε, απλά είναι το πιο γνωστό από τα ελάχιστα ΜΜΟ που έχουν βγει φέτος και εν αντιθέση με άλλες χρονιές που συνήθως υπήρχαν αρκετές εναλλακτικές, φέτος όλοι όσοι ψάχνουν καινούργιο ΜΜΟ έπεσαν πάνω του. 

p.s. Δεύτερο παιχνίδι σε δημοτικότητα στο twitch αυτήν την στιγμή, lol. Τα μεγαλεία της πρώτης μέρας.

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.
22 hours ago, Vasivouzoukos said:

Δεν γίνεται να σκοτώσεις το καλύτερο game που υπήρξε ποτέ.

Ο μόνος ικανός να το κάνει αυτό είναι η blizzard κλείνοντας τους servers. Το μόνο άσχημο πράγμα με το wow είναι πως ότι και να πας να παίξεις σε MMO είναι τόσο φανερά υποδεέστερο που η διαφορά το κάνει χαοτικό. Rift, Star wars, Aion, Lotr, Warhammer, Guild Wars, Lineage, Age of Conan, Wildstar, Elder scrolls Κτλπ..

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται οι άνθρωποι να μην καταλαβαίνουν ποιος είναι ο βασιλιάς των MMO. 

Αλλά εδώ είναι το θέμα του Bless οπότε δεν λέω τίποτα παραπάνω. 

Καλή τύχη στο game, εγώ είμαι κατά των μονοπώλιων ώστε να υπάρχει ποικιλία και υγιής ανταγωνισμός.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Wow. Αλλά δεν μπορείς να παίζεις κάτι αιώνια.. Εγώ ειδικά, βαριέμαι αρκετά γρήγορα. Έχω να παίξω κάτι, 3 χρόνια.. Είπα να το δοκιμάσω, δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.. 

Τι θα είναι το Bless???!! Θα δείξει! 

• Like 1
Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια ολα τα game με το wow τα συγκρινετε , το wow που εχει πεθανει πριν απο 5-6 χρονια και εχει να δει νεο μελος απο προπερσι το οτι εισαστε παντρεμενοι με το game δικο σας θεμα

Στο θεμα μας τωρα 

οντος περασε και το λολ στο twich αλλα και 150 ευρω για να μπεις 2 ημερες νωριτερα στο παιχνιδι με χαλασε καπως και μου μυριζει p2w φαση το εχουμε ξαναδει το εργο στο Arheage 

• Confused 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, gr1goris είπε

Ελεος ρε παιδια ολα τα game με το wow τα συγκρινετε , το wow που εχει πεθανει πριν απο 5-6 χρονια και εχει να δει νεο μελος απο προπερσι το οτι εισαστε παντρεμενοι με το game δικο σας θεμα

Στο θεμα μας τωρα 

οντος περασε και το λολ στο twich αλλα και 150 ευρω για να μπεις 2 ημερες νωριτερα στο παιχνιδι με χαλασε καπως και μου μυριζει p2w φαση το εχουμε ξαναδει το εργο στο Arheage 

39,90 είναι το Founders pack-Stantard edition.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο twitch πως είναι 2ο ενώ κάνεις δεν παίζει το game? Μπήκα να δω κανα streay τίποτα , ακόμη και ο bajeera γράφει bless online και παίζει bfa

Edit: μάλλον είναι κάτω οι servers

Επεξ/σία από tsofras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...