Προς το περιεχόμενο

Bless Online

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο εγω το περιμενω?

Εψαχνα για thread κ δεν εβρισκα...Μετα απο κοπωση σε aion(μεχρι 4.8 αντεξα) κ στο gw2 εχω μεινει αρκετα πισω, εψαχνα για mmorpg να ειμαι στο ξεκινημα... Απο τα λιγα βιντεο που ειδα φαινεται ενδιαφερον κ οικειο, για τα γουστα μου τουλαχιστον, ωραια γραφικουλια😅,gameplay, combat κλπ.

Αν δεν κανω λαθος θα ξεκινησει Ευρωπη μεχρι τον Μάϊο με καποιες προσαρμογες για πιο δυτικα γουστα, αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει το μοντελο αν θα ειναι πχ f2p ή b2p ή οτιδηποτε αλλο...

επισης καλοδεχουμενες ολες οι πληροφοριες πχ θα εχει p2w ή cosmetic shop κλπ ή εντυπωσεις απο ατομα που το δοκιμασαν.

Ευχαριστω

Επίσημο site: https://blessonline.net/

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τα λιγα που εχω διαβασει, αυτη τη στιγμη ισχυουν τα παρακατω:

- Θα ειναι b2p μεσω steam. Δηλαδη αγοραζεις και παιζεις χωρις συνδρομη

- Θα εχει in-game store αλλα με cosmetics, boosts και τετοιου ειδους αντικειμενα που δεν θα το κανουν p2w

- Early access το Μαιο και founders pack αλλα δεν γνωριζω τιμη

- Έχουν γινει σημαντικες αλλαγες απο τη κορεατικη εκδοση, αλλαγες σε skills, καποια classes για αρχη δεν θα τα φερουν κτλ

Ριξε μια ματια εδω https://steamcommunity.com/gid/103582791460487597/announcements/detail/1653259610124065062 και (κατα τη γνωμη μου) κρατα μικρο καλαθι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά απο πολύ καιρό χωρίς κανένα game, είπα να δοκιμάσω το Bless Online. Θα το δοκιμάσει κανείς? Θα αξίζει σαν game? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, renaxan είπε

Μετά απο πολύ καιρό χωρίς κανένα game, είπα να δοκιμάσω το Bless Online. Θα το δοκιμάσει κανείς? Θα αξίζει σαν game? 

Μετραμε αντιστροφα ωρες,αυριο ειναι το early access για EU κ NA 😀 κ τα guild recruit στο steam εχουν ξεκινησει εδω κ καιρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κράτα μικρό καλάθι. Αλλά μπρος στην ξηρασία στα ΜΜΟ τελευταία δεν παρεξηγώ κανέναν από όσους θέλουν να το δοκιμάσουν. Κι εγώ σκεφτόμουν να το δοκιμάσω, αλλά μάλλον όχι προς το παρόν.

Αν θες κάτι καινούργιο για λίγο καιρό και δεν περιμένεις κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό ή καινοτόμο σε σχέση με ότι έχουμε δει, ίσως ναι. Αν περιμένεις την παιχνιδάρα που θα κάνει την διαφορά άστο.

p.s. Προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει πολλά p2w στοιχεία, αλλά αν αποτύχει να γίνει έστω και μέτρια επιτυχημένο εμπορικά (όπως το BDO ή το ESO) τότε να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει p2w, καθώς ουσιαστικά έχει αποτύχει όπου αλλού έχει κάνει launch και η επιβίωσή του κρέμεται από το western release.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιξα wow, το βαρέθηκα αρκετές φορες. GW2 το βαρέθηκα σε 3 μήνες. Για να δούμε με το Bless. Δεν έχω πολύ ελεύθερη ώρα για games γενικα. Αλλά θα το δοκιμάσω αύριο @dimarg00 λές να κάνουμε team up?? Paladin θα κανω, μόνο το healing μου αρέσει 😂

Επεξ/σία από renaxan
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, renaxan είπε

Έπαιξα wow, το βαρέθηκα αρκετές φορες. GW2 το βαρέθηκα σε 3 μήνες. Για να δούμε με το Bless. Δεν έχω πολύ ελεύθερη ώρα για games γενικα. Αλλά θα το δοκιμάσω αύριο @dimarg00 λές να κάνουμε team up?? Paladin θα κανω, μόνο το healing μου αρέσει 😂

Χαχα κ εγω ερχομαι απο aion κ gw2 τα οποια δεν με τραβανε πια,παντως αν διαλεξεις faction Hieron εχει μαζευτει μια παρεα με guild name hellenic phalanx,μπορειςνα βρεις κ το discord τους στα recruit του bless στο steam

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσείς που θα παίξετε paladin πείτε εντυπώσεις γιατί μου έχει λείψει το healing στα ΜΜΟ και ψάχνομαι τελευταία με αποτέλεσμα να σκέφτομαι να γυρίσω στο wow μετά από καιρό. 

Κρίμα που δεν θα είναι διαθέσιμος ο Mystic στο release. Ίσως με Mystic να ψηνόμουν να δοκιμάσω Bless, τα spell effects και animations του φαίνονται πολύ όμορφα.

Επεξ/σία από Gilmaru
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gilmaru είπε

Εσείς που θα παίξετε paladin πείτε εντυπώσεις γιατί μου έχει λείψει το healing στα ΜΜΟ και ψάχνομαι τελευταία με αποτέλεσμα να σκέφτομαι να γυρίσω στο wow μετά από καιρό. 

Κρίμα που δεν θα είναι διαθέσιμος ο Mystic στο release. Ίσως με Mystic να ψηνόμουν να δοκιμάσω Bless, τα spell effects και animations του φαίνονται πολύ όμορφα.

Απο τα λιγα που καταλαβα ο παλαντιν παιζει support heal με καποια buffs κ debuffs κ σαν main heal αργοτερα ο mystic(μετα απο 6μηνες?)...μεχρι τοτε μαλλον θα την παλευουμε με palandin στο group κ heal potion,εναλλακτικα μπορεις να ξεκινησεις με mage κ οταν βγει mystic του περνας το gear αφου υπαρχει account wh

Δημοσ.

Μετα απο τοσες αποτυχιες τα τελευταια χρονια ,πιστευω οτι το bless ειναι αυτο που χρειαζεται το mmo community ,πιστευω αυτην την στιγμη χρειαζομαστε ενα mmorpg που να ειναι απλα "καλο" και να χρησιμοποιει βασικα feature .Αμα με κρατησει τουλαχιστον 8 μηνες θα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, dimarg00 said:

Χαχα κ εγω ερχομαι απο aion κ gw2 τα οποια δεν με τραβανε πια,παντως αν διαλεξεις faction Hieron εχει μαζευτει μια παρεα με guild name hellenic phalanx,μπορειςνα βρεις κ το discord τους στα recruit του bless στο steam

Ναι, Hieron race θα ξεκινήσω. 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στο Union θα υπάρχει ελληνικό guild πάντως έχει πάρει τ' αυτί μου. :P

15 λεπτά πριν, Gatzman είπε

Μετα απο τοσες αποτυχιες τα τελευταια χρονια ,πιστευω οτι το bless ειναι αυτο που χρειαζεται το mmo community ,πιστευω αυτην την στιγμη χρειαζομαστε ενα mmorpg που να ειναι απλα "καλο" και να χρησιμοποιει βασικα feature .Αμα με κρατησει τουλαχιστον 8 μηνες θα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Κοίτα, όλα καλά φαίνονται από μακριά. Μην εμπιστεύεσαι reviews από youtubers που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν παίξει αρκετά το game για να έχουν ολοκληρωμένη άποψη. Θεωρώ ότι υπάρχουν ήδη αρκετά "απλά καλά" ΜΜΟ πάντως. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα τέτοιο για να υπάρχει ποικιλία.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Gilmaru είπε

Και στο Union θα υπάρχει ελληνικό guild πάντως έχει πάρει τ' αυτί μου. :P

Κοίτα, όλα καλά φαίνονται από μακριά. Μην εμπιστεύεσαι την άποψη youtuber που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν παίξει αρκετά το game για να έχουν ολοκληρωμένη άποψη. Θεωρώ ότι υπάρχουν ήδη αρκετά "απλά καλά" ΜΜΟ πάντως ήδη. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα τέτοιο για να υπάρχει ποικιλία.

Όντως υπάρχει κ εκει ελληνικο guild αλλα επελεξα hieron γιατι δεν ηθελα να ξεκινησω με περιοχες desert...ηθελα δαση κ πρασινο για αυτο παω hieron 😀

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Game είναι, για να περάσει η ώρα. Εάν βγει "Πατάτα" (με Pay to Win ειδικά)** απλά θα το σταματήσω.. Χρόνο μόνο θα χάσουμε, τουλάχιστον να περάσουμε όμορφα :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimarg00 είπε

Όντως υπάρχει κ εκει ελληνικο guild αλλα επελεξα hieron γιατι δεν ηθελα να ξεκινησω με περιοχες desert...ηθελα δαση κ πρασινο για αυτο παω για hieron 😀

Χεχε, κι εγώ του ίδιου στυλ είμαι. Δώσε μου δάση και βουνά. Πολύ desert έχει το Union..

Ίδωμεν, ίσως παίξω κι εγώ. Θα περιμένω πρώτες εντυπώσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...