thodoris20s Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 42 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Κάτι τέτοιο δε σου κάνει; Είναι volex (γνήσιο ΟΕΜ). Εναλλακτικά έχω εγώ να σου δώσω σε λογική τιμή καινούργιο Volex UK καλώδιο (μαζί με EU adapter). Δεν έχω θέμα να το πάρω, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει πάλι. Πόσο το δίνεις το δικό σου; Αν δεν θες να γράψεις εδώ στείλε μου pm.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Δεν έχω θέμα να το πάρω, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει πάλι. Πόσο το δίνεις το δικό σου; Αν δεν θες να γράψεις εδώ στείλε μου pm. Σου έστειλα pm. Γιατί να μη δουλέψει; Εκτός εαν δεν έχεις γείωση στο σπίτι σου, είναι known issue αυτό από τη στιγμή που η Apple σταμάτησε να δίνει το extension cord. Οι γύφτουλες.
ice25 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, thodoris20s είπε Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εγώ δοκίμασα και με επέκταση καλωδίου σε Macbook air 2018 και το τρέμουλο πάλι υπήρχε. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι η επέκταση είχε Αμερικανικό βύσμα, αλλά δεν νομίζω. Δυστυχώς δεν έχω κάποια ευρωπαική επέκταση για να δοκιμάσω. Σε κάποια σπίτια δεν υπάρχει γείωση πραγματική ... για να μην πούμε για την ουδετερογειωση που υπάρχει σε κτίσματα ακόμα και του 80. αν είσαι σε αυτήν την περίπτωση μόνο ηλεκτρολόγος σε σώζει
thodoris20s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, ice25 είπε Σε κάποια σπίτια δεν υπάρχει γείωση πραγματική ... για να μην πούμε για την ουδετερογειωση που υπάρχει σε κτίσματα ακόμα και του 80. αν είσαι σε αυτήν την περίπτωση μόνο ηλεκτρολόγος σε σώζει Όχι δεν είμαι σε αυτή τη περίπτωση. Το σπίτι είναι σύγχρονο και σχετικά καινούργιο. Ίσως απλά το αμερικάνικο καλώδιο να μην έχει γείωση, και με το EU να είμαι καλά εν τέλει
MontzOlee Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 δεν ξερω πραγματικα τι να κανω , το δοκιμασα σε 3 διαφορετικες πριζες και μερη και παραμένει ακριβως το ιδιο. Δεν γίνεται να μην υπάρχει γείωση πουθενά , κατι παίζει και πρέπει να το φτιάξω!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, MontzOlee είπε δεν ξερω πραγματικα τι να κανω , το δοκιμασα σε 3 διαφορετικες πριζες και μερη και παραμένει ακριβως το ιδιο. Δεν γίνεται να μην υπάρχει γείωση πουθενά , κατι παίζει και πρέπει να το φτιάξω! Στη κουζίνα πρέπει να το δοκιμάσεις. Είναι το μόνο που εχει σίγουρα γείωση.
MontzOlee Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Επειδή εγώ δεν το έλυσα το θέμα ακόμα καθώς δεν έχω ανεβει στην πρωτεύουσα κ να πάω σε κάποιο επίσημο service , @thodoris20s Πήρες καλώδιο ; Αν ναι λύθηκε έτσι ; @natural_sgf όταν λες είναι known issue , πάει να πει ότι το ξέρουν και κάνουν την κότα ; Έδιναν καλώδιο κ πλέον δεν δίνουν ; Αν ναι πως γίνεται αυτό ; όχι τίποτα άλλο αλλά το γνήσιο έχει και 25€ πανάθεμά το για 1.8 μέτρα παρά είναι , αλλά δεν το αντέχω αυτό το τρέμουλο στην φόρτιση όποτε θα τα δώσω , χαχαχ 😛
thodoris20s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 51 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Επειδή εγώ δεν το έλυσα το θέμα ακόμα καθώς δεν έχω ανεβει στην πρωτεύουσα κ να πάω σε κάποιο επίσημο service , @thodoris20s Πήρες καλώδιο ; Αν ναι λύθηκε έτσι ; @natural_sgf όταν λες είναι known issue , πάει να πει ότι το ξέρουν και κάνουν την κότα ; Έδιναν καλώδιο κ πλέον δεν δίνουν ; Αν ναι πως γίνεται αυτό ; όχι τίποτα άλλο αλλά το γνήσιο έχει και 25€ πανάθεμά το για 1.8 μέτρα παρά είναι , αλλά δεν το αντέχω αυτό το τρέμουλο στην φόρτιση όποτε θα τα δώσω , χαχαχ 😛 Δεν έχω πάρει φίλε μου όχι, τα λυπάμαι να τα δώσω να σου πω την αλήθεια. Άσε που θα με εκνευρίζει γιατί έχω τώρα δεμένα και κρυμμένα ωραία τα καλώδια στο γραφείο, και άμα το βάλω άντε να το μαζέψω αυτό. Θα είναι σύνολο 3 μέτρα καλώδιο ενώ εγώ έχω μπρίζα στο μισό μέτρο από το γραφείο μου.
MontzOlee Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Δεν έχω πάρει φίλε μου όχι, τα λυπάμαι να τα δώσω να σου πω την αλήθεια. Άσε που θα με εκνευρίζει γιατί έχω τώρα δεμένα και κρυμμένα ωραία τα καλώδια στο γραφείο, και άμα το βάλω άντε να το μαζέψω αυτό. Θα είναι σύνολο 3 μέτρα καλώδιο ενώ εγώ έχω μπρίζα στο μισό μέτρο από το γραφείο μου. Κατάλαβα , λογικό όπως το θέτεις.. εγώ έχω βρει UK φθηνό αλλά δεν αντέχω την ασχήμια του ανταπτορα. πραγματικα δεν υπάρχει τίποτα όμορφο όσο έψαξα..
thodoris20s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Κατάλαβα , λογικό όπως το θέτεις.. εγώ έχω βρει UK φθηνό αλλά δεν αντέχω την ασχήμια του ανταπτορα. πραγματικα δεν υπάρχει τίποτα όμορφο όσο έψαξα.. Θα μπορούσες να πάρεις κάτι τέτοιο
MontzOlee Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Η volex και η well shin είναι οι εταιρίες που προμηθεύουν την Apple και μετά μπαίνει απλά το logo ? Γιατί έτσι αυτό που εστειλες φαίνεται καλή περίπτωση ..
thodoris20s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δεν γνωρίζω για να πω την αλήθεια. Είναι δεν είναι γνήσιο ένα καλώδιο είναι, και οι κριτικές φαίνονται καλές. Γιατί να δώσεις 25-30€; Εγώ τα λυπάμαι δεν ξέρω. Να πω ότι ήταν φορτιστής ΟΚ, εκεί είναι σημαντικό να είναι γνήσιο. Επιβάλλεται. Αλλά για μία επέκταση καλωδίου κλαιν.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε Η volex και η well shin είναι οι εταιρίες που προμηθεύουν την Apple και μετά μπαίνει απλά το logo ? Γιατί έτσι αυτό που εστειλες φαίνεται καλή περίπτωση .. Volex είναι η επίσημη. Για well shin δε γνωρίζω. Το listing του aliexpress που παραθέτει ο @thodoris20s 99% δεν είναι γνήσιο. Αυτό το καταλαβαίνεις από τις εικόνες που έχει παραθέσει ένας αγοραστής και φαίνεται διαφορά στο χρώμα. Τα originals έχουν matching χρώμα. Όμως, απλό καλώδιο είναι, λογικά δε κάνει καμία διαφορά (πέρα από το οπτικό). 2 ώρες πριν, MontzOlee είπε @natural_sgf όταν λες είναι known issue , πάει να πει ότι το ξέρουν και κάνουν την κότα ; Έδιναν καλώδιο κ πλέον δεν δίνουν ; Αν ναι πως γίνεται αυτό ; Είναι known issue από την άποψη ότι το έχουν αναφέρει και στο εξωτερικό το πρόβλημα. π.χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα