marmagia Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Είχε μέσα κάποιο χαρτάκι; Θα μπορούσες αν υπήρχε κάποιο χαρτί (και φυσικά σβήνοντας οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο) να το βγάλεις μια φωτογραφία; Τους λέω στο τηλέφωνο ότι πήρε το σερβις όπως μου είπαν και μου ζητάνε να αφήσω τον φορτιστή ΚΑΙ το μακ μου για έλεγχο. Τους λέω έκανα μια αναζήτησή στο Ίντερνετ και βλέπω περιπτώσεις όπου απλά στείλατε το ανταλλακτικό. Από την στιγμή που μου λέτε ότι αυτό φταίει γιατί να αφήσω και το μακ; Και μου λέει όχι δεν ισχύει αυτό ποτέ δεν το έχουμε κάνει. Όποτε αν έχεις το χαρτί και μπορείς να σβήσεις τα στοιχεία σου ώστε να μην φανείς σε τίποτα εσυ θα μπορούσες να μου το στείλεις να μιλήσω ξανά μαζί τους; 1
agiohorion Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, marmagia είπε Είχε μέσα κάποιο χαρτάκι; Θα μπορούσες αν υπήρχε κάποιο χαρτί (και φυσικά σβήνοντας οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο) να το βγάλεις μια φωτογραφία; Τους λέω στο τηλέφωνο ότι πήρε το σερβις όπως μου είπαν και μου ζητάνε να αφήσω τον φορτιστή ΚΑΙ το μακ μου για έλεγχο. Τους λέω έκανα μια αναζήτησή στο Ίντερνετ και βλέπω περιπτώσεις όπου απλά στείλατε το ανταλλακτικό. Από την στιγμή που μου λέτε ότι αυτό φταίει γιατί να αφήσω και το μακ; Και μου λέει όχι δεν ισχύει αυτό ποτέ δεν το έχουμε κάνει. Όποτε αν έχεις το χαρτί και μπορείς να σβήσεις τα στοιχεία σου ώστε να μην φανείς σε τίποτα εσυ θα μπορούσες να μου το στείλεις να μιλήσω ξανά μαζί τους; Θα σε βοηθησω , σου το στελνω σε προσωπικο μυνημα. !
marmagia Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Πραγματικά χίλια ευχαριστώ. Τους εξηγώ ότι τον χρειάζομαι για την δουλειά μου τον υπολογιστή και να μου το παίζουν τρελίτσα ότι πρέπει να τον αφήσω και αυτόν στο service; Ήμαρτον 1
agiohorion Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, marmagia είπε Πραγματικά χίλια ευχαριστώ. Τους εξηγώ ότι τον χρειάζομαι για την δουλειά μου τον υπολογιστή και να μου το παίζουν τρελίτσα ότι πρέπει να τον αφήσω και αυτόν στο service; Ήμαρτον σου εστειλα μυνημα 1
thodoris20s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/4/2018 στις 11:03 ΜΜ, agiohorion είπε σου εστειλα μυνημα Καλησπέρα. Έχω και γω το ίδιο θέμα σε Air 2018. Μπορείς να μου στείλεις και μένα μήνυμα με το τι τους είπες για να γλιτώσω να αγοράσω μόνος μου την επέκταση καλωδίου; Σε ευχαριστώ 1
agiohorion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, thodoris20s είπε Καλησπέρα. Έχω και γω το ίδιο θέμα σε Air 2018. Μπορείς να μου στείλεις και μένα μήνυμα με το τι τους είπες για να γλιτώσω να αγοράσω μόνος μου την επέκταση καλωδίου; Σε ευχαριστώ καλημερα θα ψαξω τα email μου με αυτους και σε ενημερωνω . Ευχαριστω 1
thodoris20s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και πάλι. Γνωρίζει κάποιος αν λύνεται με κάποιο τρόπο το τρέμουλο χωρίς να προστεθεί η επέκταση; Έχω συνδεδεμένο το λάπτοπ σε φορτιστή ravpower με πολλές θύρες για να εξυπηρετώ όλες μου τις συσκεύες και δεν με βολεύει καθόλου η λύση του καλωδίου επέκτασης.
MontzOlee Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 καλησπέρα σε όλους , αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα σε macbook pro 2018 touch bar! οι έχοντες το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα , πως βγάλατε άκρη ? Καντε ένα κοπο να μου πείτε ,αν γίνεται να μην με μπλέξουν με αποστολή του mac κτλ γιατί ειμαι επαρχία. ειναι κριμα γιατι πριν απο ουτε 1 μήνα δεν αγοράστηκε το μηχάνημα κ αμα δώ γρατζουνιά στην επιστροφή θα τους τα σπάσω. ΥΓ : παίζει πρόβλημα αν γίνεται έτσι η χρήση του μέχρι να βρω άκρη? @agiohorion @marmagia @thodoris20s ευχαριστώ εκ των προτέρων.
marmagia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 λύνεται με την επέκταση καλωδίου. Αρχικά θα σου πουν πηγαινε το service και θα επιμείνουν. πες τους οτι το δοκίμασες με επέκταση φίλου σου που εχει παλιοτερο μακ και δεν το εκανε πια. επέμεινε και αν χρειαστει ξανα πάρε για να μιλήσεις με άλλον εκπρόσωπο (δεν θα θυμάσαι τον αριθμό αναφοράς που σου δίνουν φυσικά) μέχρι να κάνεις την δουλειά σου και να αποδεκτούν να σου στείλουν μια προέκταση δωρεάν. εμένα ήρθε 2-3 μέρες μετά απο ιρλανδία με ups. αλλά χρειάστηκε να μιλήσω με 3 άτομα. Σαν γυναίκα λυπάμαι να πω οτι όσες φορές μίλησα με γυναίκες δεν είχαν την παραμικρή όρεξη να βοηθήσουν και με εβγαλαν τρελη. Όσες φορές μίλησα με άνδρα πραγματικά είχε όρεξη να ακούσει και να βοηθήσει. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά παραέχω μεγάλο δείγμα ωστε να το θεωρήσω ως τέτοιο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, marmagia είπε λύνεται με την επέκταση καλωδίου. Αρχικά θα σου πουν πηγαινε το service και θα επιμείνουν. πες τους οτι το δοκίμασες με επέκταση φίλου σου που εχει παλιοτερο μακ και δεν το εκανε πια. επέμεινε και αν χρειαστει ξανα πάρε για να μιλήσεις με άλλον εκπρόσωπο (δεν θα θυμάσαι τον αριθμό αναφοράς που σου δίνουν φυσικά) μέχρι να κάνεις την δουλειά σου και να αποδεκτούν να σου στείλουν μια προέκταση δωρεάν. εμένα ήρθε 2-3 μέρες μετά απο ιρλανδία με ups. αλλά χρειάστηκε να μιλήσω με 3 άτομα. Σαν γυναίκα λυπάμαι να πω οτι όσες φορές μίλησα με γυναίκες δεν είχαν την παραμικρή όρεξη να βοηθήσουν και με εβγαλαν τρελη. Όσες φορές μίλησα με άνδρα πραγματικά είχε όρεξη να ακούσει και να βοηθήσει. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά παραέχω μεγάλο δείγμα ωστε να το θεωρήσω ως τέτοιο Και γώ όσες φορές έχω μιλήσει με γυναίκες για τεχνικά θέματα (πες Vodafone, πες apple support), πραγματικά δεν έχω βγάλει άκρη. Μπορεί απλά να είναι τυχαίο.
thodoris20s Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε καλησπέρα σε όλους , αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα σε macbook pro 2018 touch bar! οι έχοντες το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα , πως βγάλατε άκρη ? Καντε ένα κοπο να μου πείτε ,αν γίνεται να μην με μπλέξουν με αποστολή του mac κτλ γιατί ειμαι επαρχία. ειναι κριμα γιατι πριν απο ουτε 1 μήνα δεν αγοράστηκε το μηχάνημα κ αμα δώ γρατζουνιά στην επιστροφή θα τους τα σπάσω. ΥΓ : παίζει πρόβλημα αν γίνεται έτσι η χρήση του μέχρι να βρω άκρη? @agiohorion @marmagia @thodoris20s ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εγώ δοκίμασα και με επέκταση καλωδίου σε Macbook air 2018 και το τρέμουλο πάλι υπήρχε. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι η επέκταση είχε Αμερικανικό βύσμα, αλλά δεν νομίζω. Δυστυχώς δεν έχω κάποια ευρωπαική επέκταση για να δοκιμάσω. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από thodoris20s
MontzOlee Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εγώ δοκίμασα και με επέκταση καλωδίου σε Macbook air 2018 και το τρέμουλο πάλι υπήρχε. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι η επέκταση είχε Αμερικανικό βύσμα, αλλά δεν νομίζω. Δυστυχώς δεν έχω κάποια ευρωπαική επέκταση για να δοκιμάσω. Όποτε , εννοείς πως το άφησες χωρις να γίνει τίποτα κ απλά συνεχίζεις να το λειτουργείς έτσι ; Είναι κάπως σπαστικό ρε φίλε & είναι μηχάνημα 1 μήνα με 23 μήνες εγγύηση ακόμα .. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από MontzOlee
CheOnWeb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 28 minutes ago, thodoris20s said: Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εγώ δοκίμασα και με επέκταση καλωδίου σε Macbook air 2018 και το τρέμουλο πάλι υπήρχε. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι η επέκταση είχε Αμερικανικό βύσμα, αλλά δεν νομίζω. Δυστυχώς δεν έχω κάποια ευρωπαική επέκταση για να δοκιμάσω. Χωρίς γείωση δεν είναι αυτό;
thodoris20s Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, MontzOlee είπε Όποτε , εννοείς πως το άφησες χωρις να γίνει τίποτα κ απλά συνεχίζεις να το λειτουργείς έτσι ; Είναι κάπως σπαστικό ρε φίλε & είναι μηχάνημα 1 μήνα με 23 μήνες εγγύηση ακόμα .. Το άφησα έτσι ναι. Έκανα διαλογισμό και το συνήθισα πλέον, αν και δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα, σταμάτησα να το σκέφτομαι και δεν το παρατηρώ πλέον. 😂 4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Χωρίς γείωση δεν είναι αυτό; Δεν γνωρίζω να πω την αλήθεια. Ο αντάπτορας που έχω όμως από US σε EU φαίνεται να έχει γείωση, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα εφόσον το ίδιο το αμερικάνικο καλώδιο δεν έχει. Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα από κάποιον γνωστό να βρω EU επέκταση και δεν ψήνομαι να την αγοράσω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Δεν γνωρίζω να πω την αλήθεια. Ο αντάπτορας που έχω όμως από US σε EU φαίνεται να έχει γείωση, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα εφόσον το ίδιο το αμερικάνικο καλώδιο δεν έχει. Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα από κάποιον γνωστό να βρω EU επέκταση και δεν ψήνομαι να την αγοράσω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Κάτι τέτοιο δε σου κάνει; Είναι volex (γνήσιο ΟΕΜ). Εναλλακτικά έχω εγώ να σου δώσω σε λογική τιμή καινούργιο Volex UK καλώδιο (μαζί με EU adapter). Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από natural_sgf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα