agiohorion Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 καλησπερα εχω αποκτησει το Macbook pro 13,3 (2017 ) i5 2.3 εδω και 3 μερες . Το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν ειναι στην μπριζα και φορτιζει , υπαρχει ενα τρεμουλο πανω απο τα πληκτρα F1-F12 και το νοιωθεις στα δακτυλα σαν να σου διαπερνα ρευμα , το ιδιο τρεμουλο εντοπιζεται και γυρω απο το touchpad . αυτο το τρεμουλο σταματα οταν βγαζεις και τον φορτιστη . Ειναι θεμα γειωσης ? τι κινησεις μπορω να κανω ? Ευχαριστω εκ των προτερων
agiohorion Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 ποια μπριζα ? αυτη του τοιχου ? ναι εχει το ιδιο κανει και στο γραφειο , το παλιο macbook late 2013 δεν ειχε κανενα θεμα
Dr.Fuzzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 3 hours ago, agiohorion said: καλησπερα εχω αποκτησει το Macbook pro 13,3 (2017 ) i5 2.3 εδω και 3 μερες . Το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν ειναι στην μπριζα και φορτιζει , υπαρχει ενα τρεμουλο πανω απο τα πληκτρα F1-F12 και το νοιωθεις στα δακτυλα σαν να σου διαπερνα ρευμα , το ιδιο τρεμουλο εντοπιζεται και γυρω απο το touchpad . αυτο το τρεμουλο σταματα οταν βγαζεις και τον φορτιστη . Ειναι θεμα γειωσης ? τι κινησεις μπορω να κανω ? Ευχαριστω εκ των προτερων Είναι πιθανότατα πρόβλημα του power brick ή (πιο σπάνιο) του power circuit στο Macbook. Όπως και να έχει πηγαινε το για service. 1
thodoris20s Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Νομίζω δεν έχει κανένα πρόβλημα το λάπτοπ φίλε μου. Νομίζω αυτό γίνεται επειδή είναι πολύ λεπτή κατασκευή. Εγώ το παρατήρησα και σε μαγαζί που τα είχαν στημένα τα Macbok και στο iPad Air 2 φίλου. Έτριψα το δάχτυλο μου στην μεταλλική μεριά κοντά στον φορτιστή και είχε αυτή την αίσθηση που είπες. Στο iPad είχε όλη η πλάτη αυτή την αίσθηση. 2
agiohorion Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 καλημερα , μιλησα με την υποστηριξη apple και ειπαν οτι συμβαινει σε μερικα macbook αυτο , ειναι θεμα γειωσης , και το προβλημα λυνεται με την προεκταση του καλωδιου φορτισης το οποιο θα μου το στειλουν δωρεαν και το προβλημα θα λυθει , Ετσι μου ειπαν τουλαχιστον , Ευχαριστω για τις απαντησεις σας 1
thodoris20s Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, agiohorion είπε καλημερα , μιλησα με την υποστηριξη apple και ειπαν οτι συμβαινει σε μερικα macbook αυτο , ειναι θεμα γειωσης , και το προβλημα λυνεται με την προεκταση του καλωδιου φορτισης το οποιο θα μου το στειλουν δωρεαν και το προβλημα θα λυθει , Ετσι μου ειπαν τουλαχιστον , Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Ααα ωραία φίλε μου μια χαρά. Ενημέρωσε αν είναι εύκολο όταν παραλάβεις το καλώδιο
agiohorion Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, thodoris20s είπε Ααα ωραία φίλε μου μια χαρά. Ενημέρωσε αν είναι εύκολο όταν παραλάβεις το καλώδιο ναι ευχαριστως , μολις το παραλαβω 6 ώρες πριν, liospi είπε ειχες δικιο τελικα οσον αφορα το θεμα της γειωσης , απομενει τωρα να το δουμε και στην πραξη οταν παραλαβω το καλωδιο .
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 On 18/4/2018 at 07:58, agiohorion said: καλημερα , μιλησα με την υποστηριξη apple και ειπαν οτι συμβαινει σε μερικα macbook αυτο , ειναι θεμα γειωσης , και το προβλημα λυνεται με την προεκταση του καλωδιου φορτισης το οποιο θα μου το στειλουν δωρεαν και το προβλημα θα λυθει , Ετσι μου ειπαν τουλαχιστον , Ευχαριστω για τις απαντησεις σας σε ποιο τηλέφωνο κάλεσες να το παρουμε και εμειες; χοχοχοχοχο 1
marmagia Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω και εγώ αυτό το ζήτημα πράγματι. Με ποιους μίλησες και συμφώνησαν για το καλώδιο; εγώ πήρα την εξυπηρέτηση της apple ελλάδος (0800χχ τηλέφωνο αν θυμάμαι καλά) και μου είπαν πρέπει να πάει σέρβις να δουν οτι οντως κάνει το τρέμουλο και αυτοί θα μου πουν τι να κάνω το ζήτημα είναι θέλουν 1 βδομάδα για να έρθει φορτιστής και ως τότε δεν θα έχω αντάπτορα Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από marmagia
agiohorion Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, marmagia είπε έχω και εγώ αυτό το ζήτημα πράγματι. Με ποιους μίλησες και συμφώνησαν για το καλώδιο; εγώ πήρα την εξυπηρέτηση της apple ελλάδος (0800χχ τηλέφωνο αν θυμάμαι καλά) και μου είπαν πρέπει να πάει σέρβις να δουν οτι οντως κάνει το τρέμουλο και αυτοί θα μου πουν τι να κάνω το ζήτημα είναι θέλουν 1 βδομάδα για να έρθει φορτιστής και ως τότε δεν θα έχω αντάπτορα Ναι στο ιδιο τηλεφωνο καλεσα και εγω ! απλα κρατω μια επιφυλαξη με την προεκταση του καλωδιου φορτισης θα λυθει το θεμα , εντωμεταξυ αυτη την προεκταση την ειχε το macbook pro late 13 που ειχα μεσα στο κουτι . τωρα γιατι στο Macbook pro του 2017 δεν την ειχε δεν ξερω . Πιστευω ειναι θεμα με ποιον θα μιλησεις στην υποστηριξη και αν εχει την διαθεση να σε βοηθησει ,γιατι εξαρχης τους ειπα οτι δεν το στελνω στο σερβις . εν κατακλειδι οταν παραλαβω θα σε ενημερωσω για αν λυθηκε το θεμα . 22 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε σε ποιο τηλέφωνο κάλεσες να το παρουμε και εμειες; χοχοχοχοχο 22 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε σε ποιο τηλέφωνο κάλεσες να το παρουμε και εμειες; χοχοχοχοχο
marmagia Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι μαλλον ειναι σε ποιόν θα πέσεις. Εώ τους λέω το κατάστημα που είναι κοντά στο σπίτι μου μου λέει οτι πρέπει να κρατήσει το φορτιστή καμια βδομάδα και δεν έχουν αντικατάστασης μου λεει ξέρετε δεν έχουμε επίσημη apple και δεν έχουν στοκ αξεσουάρ και τέτοια. και σκέψου έχω apple care περασμένο, και της λέω δε θα γινόταν να μου στείλετε το καλώδιο εφόσον προσανατολίζεστε σε αυτή τη λύση; μου λέει δε γίνεται να πάτε σε ένα κέντρο σερβις Έχουν καταγράψει τον σειριακό και σκέφτομαι αν ξαναπάρω ίσως το δουν και μου πουν μα καλά δε τα είπατε για το ίδιο ζήτημα με την συνάδερφο; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από marmagia
Romanzo Criminale Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Για να μην υπάρχει παραφιλολογία, το τρέμουλο στο μέταλλο είναι επειδή ο φορτιστής είναι αγείωτος. Θα πας να αγοράσεις power cable extension 1,8m απο ebay με 5 ευρώ που βγάζει σε σουκο και τελείωσε το άγχος σου. Το ίδιο έχω και κάνει εγώ. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό οπότε μη σε αγχώνει. 1
agiohorion Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 παρελαβα σημερα , το προβλημα λυθηκε , ηταν θεμα γειωσης το καλωδιο επεκτασης εδωσε την λυση και ολα καλα . *** το παρελαβα δωρεαν ***. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα