Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deafman είπε

Πολυ θα μου αρεσε το ιδιο κινητο χωρις το notch. Προφανως δε με ενδιαφερει η selfie cam. Θα ηταν cool να βγει επιτελους ενα κινητο με απλα καθαρη προσοψη μονο screen. 

Ναι αλλα στον χώρο του notch δεν εχει μόνο την καμερα αλλα και αλλους αισθητήρες. Θα ήθελες πχ να βάζεις το κινητό στο αυτή και να μην κλείνει η οθόνη;  Ή μήπως να είσαι στο σκοτάδι και να είναι η φωτεινότητα παντα στο τέρμα.

Όσο για την selfie cam..... είναι χρήσιμη (για να μην πω μονοδρομος) για βιντεοκλησεις. Προφανως δεν χρειαζεσαι 20mp για το viber/skype αλλα.... εχει λόγο υπαρξης γενικότερα.

Δημοσ.

Oneplus με τον 845, θα πεταει πραπγματικα το κινητο, ειμαι ηδη στην καβατζα κινητο μου και περιμενω να βγει.. 

Ελπιζω για OIS βεβαια.. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, galistaboy είπε

φιλε DINKO λιγο ελληνικοτερα θα ηταν καλυτερα ;)

γιατι   2 weeks και οχι 2 εβδομάδες;

έχουμε μια πολλή ωραία γλώσσα τα ανακατεμένα ελληνοαγγλικά δεν προσφέρουν τίποτα

Εσυ φιλε γραψε και το ονομα χρηστη σου στα ελληνικα

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πολύ μεγάλη οθόνη όμως , θα μπορούσε λίγο μικρότερη. Νομίζω εκεί στις 5,5 ιντσες είναι αρκετά μεγάλη για media/gaming και ταυτόχρονα μικρό σε διαστάσεις μιας και είναι χωρίς bezel. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, sta2 είπε

Release date και τιμή; Είναι νωρίς ακόμα;

Υπολόγιζε μετά τα μέσα Μαίου. Τιμη ανάλογα την έκδοση. 3 θα υπάρχουν κατά πάσα πιθανότητα. 64/128/256 με 6 και 8 ραμ. Υα κυμανθεί απο 500++ έως 600  κατι πιθανόν. Μένει να δούμε αν το 128 θα έχει 6 η 8 ραμ. Ώστε να σπρώξουν το 256 σε περίπτωση που θα έχει 6. Ίσως παιχτεί και αδιαβροχοποιηση.

2 ώρες πριν, nikcrf είπε

Ξέρει αν κρύβετε το νοτσ όπως στο huawei p 20? 

Ναι θα ρυθμίζεται αυτό μέσω του OxygenOS αλλά οχι Out of the box. Σε επόμενο update μετά την κυκλοφορία του.

Επεξ/σία από gaster
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αδιαβροχοποίηση κλείδωσε με τουιτ της OnePlus στην Ινδία... 

Όπως και ότι το notch θα μπορεί να «κρυφτεί»...  Μένει να δούμε αν θα υπάρχει OIS...

Με μία καλή τιμολόγηση (549€) δεν βλέπω γιατί να μην κάνει πάλι πάταγο η OnePlus...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alex-gate-7-1925 είπε

Αδιαβροχοποίηση κλείδωσε με τουιτ της OnePlus στην Ινδία... 

Όπως και ότι το notch θα μπορεί να «κρυφτεί»...  Μένει να δούμε αν θα υπάρχει OIS...

Με μία καλή τιμολόγηση (549€) δεν βλέπω γιατί να μην κάνει πάλι πάταγο η OnePlus...

Κατσε ρε φιλε. 559 εκανε το 5Τ χωρις αυτα που ανεφερες και με 128/8 εκδοση. Το 256/8 σιγουρα δεν θα κανει τοσο αλλα 600 και πανω. Για τις αλλες εκδοσεις τις κατωτερες σε ραμ και χωρο ναι γιατι οχι μπορει να παει εκει το κοστος. Θα ριξουν και μια Limited edition παλι και θα πουλησουν να το δεις.

Δημοσ.
Στις 16/4/2018 στις 1:42 ΜΜ, bvb7 είπε

ωραιο το χεις απο μπροστα iphone x, το χεις απο πισω εχεις galaxy s9+, πιο κοπια πεθαινεις

Ευτυχώς που δεν αντιγράφει ΤΙΠΟΤΕ άλλο παρά μόνον εμφάνιση. Σε όλα τα άλλα φυσικά θα είναι ανώτερο όπως πάντα.

Στις 16/4/2018 στις 1:45 ΜΜ, DmC10 είπε

Η πρώτη μου σκέψη.

Στις 16/4/2018 στις 1:38 ΜΜ, stelios18120 είπε

Με τέτοια ανάλυση οθόνης και τέτοιο μέγεθος καλό θα ήταν μια πιο μεγάλη μπαταρία...

Με Dashcharge 2 δεν χρειάζεται μεγαλύτερη. Θα φορτίζει προτού στρίψεις τσιγάρο για όλη την μέρα. Οπότε μια χαρά και μεγαλύτερη από του 5Τ.

23 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Εάν δεν έχεις δικιά σου ομάδα σχεδιασμού αντιγράφεις τους δύο καλύτερους 😂

Όπως είπα μόνο στην εμφάνιση. Ευτυχώς σε τίποτε άλλο. Hardware, ταχύτητα ποιότητα οθόνη σε όλα καλύτερο. Ευτυχώς Παναγία μου!!!

23 ώρες πριν, Cowboy είπε

Και πέρα από αυτό απορώ πως βολεύει όπως γράφεις να αλλάζεις γλώσσα εκεί που γράφεις ελληνικά για να γράψεις λέξεις στα αγγλικά χωρίς λόγο.

Τον σκίσατε τον άνθρωπο... γράφει αργκό.. αυτό σας ενόχλησε παραξηγιάριδες?

12 ώρες πριν, nikcrf είπε

Ξέρει αν κρύβετε το νοτσ όπως στο huawei p 20? 

Πάντα.. σε όλα θα κρύβεται... ήδη υπάρχουν 10άδες εφαρμογές στο στορ που το κάνουν. Όποιο κινητό έχει amoled και νοτς κρύβεται σωστά. Τέλος αυτό.

Εγώ πάλι θα περιμένω με υπομονή προτού δώσω το 5Τ μου να δω και το 6Τ... Σίγουρα θα έχουν κάποιο άσσο κρυμμένο στο μανίκι... ότι έκανε και με το 6άρι... Θα τους λιώσει ΟΛΟΥΣ.

ΑΝΤΕ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕ !!!! :D :D :D

Δημοσ.
Στις 16/4/2018 στις 4:05 ΜΜ, boulevar είπε

Oneplus με τον 845, θα πεταει πραπγματικα το κινητο, ειμαι ηδη στην καβατζα κινητο μου και περιμενω να βγει.. 

Ελπιζω για OIS βεβαια.. 

μην περιμένεις κάτι τέτοιο στο 6, στο 6T ίσως να έχει OIS + UDFS (είδαμε και τη σχετική πατέντα της Oppo προ ημερών).

Στο 6 εγώ πιστεύω σε μια καλύτερη κάμερα (όσο αφορά το hardware) αλλά με το ίδιο κακό camera app software, πλήρης αδιαβροχοποίηση (το 5/5t έχουν επίσης αλλά όχι επίσημα και όχι 100%), μεγαλύτερη (και ελπίζω καλύτερη) full screen οθόνη με το γνωστό notch, Dual Channel UFS 2.1 (πολύ καλό) και φυσικά τον Snapdragon 845. Μη περιμένετε κάτι wow από το 5t που υπάρχει ήδη. Το 6αρι ποντάρει στην ταχύτητα (εξού και ο 845 μαζί με το dual channel UFS 2.1) για αυτό και το διαφημίζουν πολύ έτσι με μικρά teaser posts.

Στις 16/4/2018 στις 1:38 ΜΜ, galistaboy είπε

φιλε DINKO λιγο ελληνικοτερα θα ηταν καλυτερα ;)

γιατι   2 weeks και οχι 2 εβδομάδες;

έχουμε μια πολλή ωραία γλώσσα τα ανακατεμένα ελληνοαγγλικά δεν προσφέρουν τίποτα

από κεκτημένη ταχύτητα, σκέφτομαι και γράφω πολύ γρήγορα...

Στις 16/4/2018 στις 2:42 ΜΜ, Cowboy είπε

Και πέρα από αυτό απορώ πως βολεύει όπως γράφεις να αλλάζεις γλώσσα εκεί που γράφεις ελληνικά για να γράψεις λέξεις στα αγγλικά χωρίς λόγο.

και επίσης, δεν με ενοχλεί η αναλλαγή γλώσσας το κάνω μηχανικά, δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ ποντίκι παρά μόνο για browsing (νάτο πάλι).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/4/2018 στις 1:35 ΜΜ, gaster είπε

Κατσε ρε φιλε. 559 εκανε το 5Τ χωρις αυτα που ανεφερες και με 128/8 εκδοση. Το 256/8 σιγουρα δεν θα κανει τοσο αλλα 600 και πανω. Για τις αλλες εκδοσεις τις κατωτερες σε ραμ και χωρο ναι γιατι οχι μπορει να παει εκει το κοστος. Θα ριξουν και μια Limited edition παλι και θα πουλησουν να το δεις.

Αναφερόμουν στην αρχική τιμή του χαμηλότερου μοντέλου... Σίγουρα θα έχουμε αύξηση, μένει να δούμε αν θα είναι 50 ή 100 ευρώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...