lazos21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) να πεταξω μια ακυρη ερωτηση ... το καλωδιο του φορτιστη εχει χαλασει -εχει κοπει μπορω να βαλω αλλο καλωδιο απο φορτιστη μη fast charging ? ή υπαρχει κινδυνος ?(ο φορτιστης οπως καταλαβατε ειναι γρηγορης φορτισης) Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από lazos21
georgerapp Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Να βάλεις. Φθανει να μην ειναι της λαϊκής και του παζαριού πολύ λεπτό μα σου χαλανε και τις θύρες κάτι τέτοια.
lazos21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Να βάλεις. Φθανει να μην ειναι της λαϊκής και του παζαριού πολύ λεπτό μα σου χαλανε και τις θύρες κάτι τέτοια. οχι απο αλλο φορτιστη της ιδιας εταιριας ειναι ,απλως δεν ειναι απο γρηγορης φορτισης .να σαι καλα και καλο μηνα 1
saruman123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, lazos21 είπε να πεταξω μια ακυρη ερωτηση ... το καλωδιο του φορτιστη εχει χαλασει -εχει κοπει μπορω να βαλω αλλο καλωδιο απο φορτιστη μη fast charging ? ή υπαρχει κινδυνος ?(ο φορτιστης οπως καταλαβατε ειναι γρηγορης φορτισης) Βάλε κανονικά. Όπου και να πας έχουν. Από 2€ ξεκινάνε
lazos21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Βάλε κανονικά. Όπου και να πας έχουν. Από 2€ ξεκινάνε ναι το ξερω απλως επειδη το εχω που το εχω το καλωδιο λεω ας ρωτησω πρωτα μην παρω τσαμπα. ο λογος που ρωταω ειναι μηπως θελει καποιο καλωδιο διαφορετικο για φορτιστες γρηγορης φορτισης.
saruman123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, lazos21 είπε ναι το ξερω απλως επειδη το εχω που το εχω το καλωδιο λεω ας ρωτησω πρωτα μην παρω τσαμπα. ο λογος που ρωταω ειναι μηπως θελει καποιο καλωδιο διαφορετικο για φορτιστες γρηγορης φορτισης. Να κοιτάξεις να έχει το ίδιο πάχος.
SeNNinhA Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, lazos21 είπε ναι το ξερω απλως επειδη το εχω που το εχω το καλωδιο λεω ας ρωτησω πρωτα μην παρω τσαμπα. ο λογος που ρωταω ειναι μηπως θελει καποιο καλωδιο διαφορετικο για φορτιστες γρηγορης φορτισης. Θελει καλωδιο που να αντεχει τα Amper που θα περασουν (αρα πιο χοντρο εσωτερικα). Τα φθηνα κινεζικα δεν αντεχουν για πολυ παντως μιας και δεν εχουν προδιαγραφες για κατι τετοιο και ειναι πεταμενα λεφτα. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από SeNNinhA
lazos21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Θελει καλωδιο που να αντεχει τα Amper που θα περασουν (αρα πιο χοντρο εσωτερικα). Τα φθηνα κινεζικα δεν αντεχουν για πολυ παντως μιας και δεν εχουν προδιαγραφες για κατι τετοιο και ειναι πεταμενα λεφτα. ok ευχαριστω ... απο ιδιας εταιριας ειναι ιδιο παχος εχουν οποτε ελπιζω να γινει η δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα