Προς το περιεχόμενο

SNAPDRAGON ή KIRIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να πεταξω μια ακυρη ερωτηση ... το καλωδιο του φορτιστη εχει χαλασει -εχει κοπει μπορω να βαλω αλλο καλωδιο απο φορτιστη μη fast charging ?  ή υπαρχει κινδυνος ?(ο φορτιστης οπως καταλαβατε ειναι γρηγορης φορτισης)

20180501_111658.jpg

Επεξ/σία από lazos21
Δημοσ.

Να βάλεις.

Φθανει να μην ειναι της λαϊκής και του παζαριού πολύ λεπτό μα σου χαλανε και τις θύρες κάτι τέτοια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgerapp είπε

Να βάλεις.

Φθανει να μην ειναι της λαϊκής και του παζαριού πολύ λεπτό μα σου χαλανε και τις θύρες κάτι τέτοια.

οχι απο αλλο φορτιστη της ιδιας εταιριας ειναι ,απλως δεν ειναι απο γρηγορης φορτισης .να σαι καλα και καλο μηνα 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lazos21 είπε

να πεταξω μια ακυρη ερωτηση ... το καλωδιο του φορτιστη εχει χαλασει -εχει κοπει μπορω να βαλω αλλο καλωδιο απο φορτιστη μη fast charging ?  ή υπαρχει κινδυνος ?(ο φορτιστης οπως καταλαβατε ειναι γρηγορης φορτισης)

20180501_111658.jpg

Βάλε κανονικά.

Όπου και να πας έχουν.

Από 2€ ξεκινάνε

Δημοσ.
4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Βάλε κανονικά.

Όπου και να πας έχουν.

Από 2€ ξεκινάνε

ναι το ξερω απλως επειδη το εχω που το εχω το καλωδιο λεω ας ρωτησω πρωτα μην παρω τσαμπα. ο λογος που ρωταω ειναι μηπως θελει καποιο καλωδιο διαφορετικο για φορτιστες γρηγορης φορτισης.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lazos21 είπε

ναι το ξερω απλως επειδη το εχω που το εχω το καλωδιο λεω ας ρωτησω πρωτα μην παρω τσαμπα. ο λογος που ρωταω ειναι μηπως θελει καποιο καλωδιο διαφορετικο για φορτιστες γρηγορης φορτισης.

Να κοιτάξεις να έχει το ίδιο πάχος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, lazos21 είπε

Θελει καλωδιο που να αντεχει τα Amper που θα περασουν (αρα πιο χοντρο εσωτερικα). Τα φθηνα κινεζικα δεν αντεχουν για πολυ παντως μιας και δεν εχουν προδιαγραφες για κατι τετοιο και ειναι πεταμενα λεφτα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
18 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Θελει καλωδιο που να αντεχει τα Amper που θα περασουν (αρα πιο χοντρο εσωτερικα). Τα φθηνα κινεζικα δεν αντεχουν για πολυ παντως μιας και δεν εχουν προδιαγραφες για κατι τετοιο και ειναι πεταμενα λεφτα.

ok ευχαριστω ... απο ιδιας εταιριας ειναι ιδιο παχος εχουν οποτε ελπιζω να γινει η δουλεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...