christopher0016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 καλημερα πως μπορω να αλλαξω να μην φαινεται η τελευταια επισκεψη ?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Επιλέγεις ανώνυμη σύνδεση. 1
christopher0016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Snoob είπε Επιλέγεις ανώνυμη σύνδεση. που ακριβως θα βρω αυτη την επιλογη?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Επιλέγεις αποσύνδεση, και αμέσως μετά στη σύνδεση έχεις username, password και δύο επιλογές: "Να με θυμάσαι" και "Ανώνυμη σύνδεση". 1
christopher0016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Snoob είπε Επιλέγεις αποσύνδεση, και αμέσως μετά στη σύνδεση έχεις username, password και δύο επιλογές: "Να με θυμάσαι" και "Ανώνυμη σύνδεση". σε ευχαριστω ειχα φαει ολες της ρυθμισεις και δεν εβρισκα κατι δεν μου δουλευει εγω βλεπω κανονικα την τελευταια επισκεψη . δοκιμασα και απο ff και απο chrome
infin1tyGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ξαναδές μετά από λίγες ώρες αν θα συνεχίσει να ανανεώνεται και να δείχνει τι κάνεις. Εμένα είχε αργήσει αρκετά την τελευταία φορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα