fysikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημέρα. στον χώρο εργασίας μου υπάρχουν laptop τα οποία συνδέονται στο wifi. Στα laptop θέλω να ορίσω κωδικό ώστε να μην μπορούν να μπαίνουν οι διάφοροι χρήστες στις "Ρυθμισεις" και να βλέπουν τον κωδικό που έχω ορίσει στην σύνδεση με το wifi ώστε να τον χρησιμοποιήσουν μετά σε δική τους συσκευή. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό στα windows (7&10)? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από fysikos
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Αν οι χρηστες σου ειναι "users" εχεις την δυνατοτητα, αν τα λαπτοπ ειναι ανεξέλεγκτα χωρις χρηστες και με admin πρόσβαση, ξέχασε το
fysikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μπορω να δημιουργησω λογαριασμους δλδ να εχω εναν admin και εναν δεύτερο user
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν οι συσκευές που συνδέονται ασύρματα δεν είναι πάρα πολλές μπορείς να ορίσεις mac filtering, οπότε θα συνδέονται μόνο αυτές που θα έχεις ορίσει στη λίστα. Έτσι και να έχει κάποιος τον κωδικό θα του είναι άχρηστος. Πάντως είναι και αυτό που λέει και ο Nikos. Αν βάλεις κωδικό στον admin και μπαίνουν οι υπόλοιποι σαν users δε θα μπορούν να πατήσουν την εμφάνιση χαρακτήρων γιατί θέλει διαχειριστικά δικαιώματα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα