alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kostasbm είπε τι εννοεις? https://www.lyngsat.com/εχει τα παντα για ποια και που ελευθερα Ναι το έγραψα λάθος. Κανένα guide που να λέει τι παίζει κάθε μέρα τα κανάλια του astra δορυφόρου.
kostasbm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 αν πατησεις guide οταν εισαι στο καναλι εχει το προγραμμα...οπως στα ελληνικα...της ημερας εννοειται αν θελεις της εβδοαμδας επισκεψη στο σιτε του rtl πχ....και εχει το εβδομαδιαιο
marsele Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα Επειδή διάβασα το θέμα με ενδιαφέρει η ιδέα για ελεύθερα δορυφορικά κανάλια. Κατ'αρχήν έχω ξεχασμένο στην αποθήκη ένα δορυφορικό πιάτο της Nova και τον αντίστοιχο αποκωδικοποιητή (χωρίς να έχω ενεργή συνδρομή στη nova) και σκέφτομαι το εγκαταστήσω στην ταράτσα. Επειδή θα αγοράσω τηλεόραση 55" με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη θα ήθελα να με βοηθήσετε ως προς την επιλογή του δορυφόρου. Ποιον θα πρέπει να επιλέξω έτσι ώστε να έχω αρκετά ελεύθερα κανάλια, τον astra,hotbird,eutelsat;;; Απ'ότι έχω καταλάβει πάντως ο αποκωδικοποιητής της nova δεν παίζει χωρίς συνδρομή στην ουσία είναι κλειδωμένος;;
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Αφού λες θα πάρεις τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη, δεν χρειάζεσαι το κουτάκι της Νόβα. Από το πιάτο σου κατευθείαν στην TV. Τώρα για δορυφόρο που ρωτάς, με το πιατάκι που θα βάλεις, δεν ξέρω αν μπορείς να πιάσεις κάτι παραπάνω από hotbird. Με επιφύλαξη τα περί δορυφόρου γιατί έχω χρόνια να ασχοληθώ και ίσως έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα