kostasbm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 πιθανολογω οτι δεν παρακολουθεις τα δρωμενα η δεν σε ενδιαφερει το αντικειμενο... στον αστρα εχω φορμουλα 1 ελευθερο μοτοgp ελευθερο dtm ,rally, ελευθερα εχω γερμανικο παρασκευης η δευτερας ελευθερο εχω το eurosport2 ελευθερο παιχνιδια εθνικων ομαδων ελευθερα ,εχω σχεδον ολες τις αθλητικες εκδηλωσεις .....και τις τελευταιες εβδομαδες εχω το rtl uhd(formula1) για καποιον που του αρεσουν τα παραπανω δε χανει και τιποτα να εχει ενα πιατο στον αστρα αφου η τηλεοραση του εχει εισοδο για κεραια....... ποδοσφαιρα αγγλικο γερμανικο ισπανικο ιταλικο και λοιπα οποιος θελει υπαρχουν λυσεις αλλα ειπα και παραπανω οτι αν εχεις καποιο εξοπλισμο και καθεται υπαρχουν τροποι να δεις κατι.....
mynam3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Χωρίς πιάτο, παίζει να δούμε κάνα ματς ch.l σε 4Κ?
konmi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας, Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό.Αν η τηλεόραση έχει είσοδο κεραίας για καλώδιο από LNB και έχω όπως ο φίλος ένα πιάτο ξεχασμένο με LNB θα μπορέσω να δω τα ελεύθερα κανάλια η χρειάζεται απαραίτητα αποδικοποιητής?
alexakos89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, konmi είπε Καλησπέρα σας, Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό.Αν η τηλεόραση έχει είσοδο κεραίας για καλώδιο από LNB και έχω όπως ο φίλος ένα πιάτο ξεχασμένο με LNB θα μπορέσω να δω τα ελεύθερα κανάλια η χρειάζεται απαραίτητα αποδικοποιητής? Έφοσον έχει είσοδο για Lnb, έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή
kostasbm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 εννοειται οτι οτι ειναι ελευθερο στο δορυφορο που σημαδευει θα το βλεπεις
adi32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 8:57 ΠΜ, kostasbm είπε πιθανολογω οτι δεν παρακολουθεις τα δρωμενα η δεν σε ενδιαφερει το αντικειμενο... στον αστρα εχω φορμουλα 1 ελευθερο μοτοgp ελευθερο dtm ,rally, ελευθερα εχω γερμανικο παρασκευης η δευτερας ελευθερο εχω το eurosport2 ελευθερο παιχνιδια εθνικων ομαδων ελευθερα ,εχω σχεδον ολες τις αθλητικες εκδηλωσεις .....και τις τελευταιες εβδομαδες εχω το rtl uhd(formula1) για καποιον που του αρεσουν τα παραπανω δε χανει και τιποτα να εχει ενα πιατο στον αστρα αφου η τηλεοραση του εχει εισοδο για κεραια....... ποδοσφαιρα αγγλικο γερμανικο ισπανικο ιταλικο και λοιπα οποιος θελει υπαρχουν λυσεις αλλα ειπα και παραπανω οτι αν εχεις καποιο εξοπλισμο και καθεται υπαρχουν τροποι να δεις κατι..... Εχω ενα αρχαιο humax απο τις παλιες καλες εποχες Εχω της nova που την εκοψα και εχω και μια καρτα στο pc Επισης πιατο 1.20 me 2 lnb hotbird astra Για Astra 4k μαλλον δεν κανουν αυτα
kostasbm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 εννοειται οτι ο humax ειναι στο ραφι συλλεκτικος αν ειναι καλα στημενο το πιατο στους hotbird astra κατα προτιμηση πρεπει να ειναι στημενο με κεντρο τον αστρα και παρακεντρο τον hotbird δεν κανεεις τιποτα...πας συνδεεις την τιβι πας στο μενου και κανεις σαρωση αφου ενεργοποιησεις τον αστρα και τον hotbird απο την επιλογη disgeq 1,,2 me 1 ton astra kai 2 τον hotbird αν η τιβι ειναι 4κ θα δεις το fashion 4k ,astra δοκιμες 4κ οποτε συνδεσε την τιβι με το καλωδιο καθοδου και τα λεμε
alexakos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, kostasbm είπε εννοειται οτι ο humax ειναι στο ραφι συλλεκτικος αν ειναι καλα στημενο το πιατο στους hotbird astra κατα προτιμηση πρεπει να ειναι στημενο με κεντρο τον αστρα και παρακεντρο τον hotbird δεν κανεεις τιποτα...πας συνδεεις την τιβι πας στο μενου και κανεις σαρωση αφου ενεργοποιησεις τον αστρα και τον hotbird απο την επιλογη disgeq 1,,2 me 1 ton astra kai 2 τον hotbird αν η τιβι ειναι 4κ θα δεις το fashion 4k ,astra δοκιμες 4κ οποτε συνδεσε την τιβι με το καλωδιο καθοδου και τα λεμε έβαλα τον αστρα με το κινητό.Επιασε 1200 καναλια. Αλλα όλα είναι κωδικοποιημένα! Ποια από αυτά αξίζουν μην ψάχνω άδικα όλα αυτά?Και στην tv μου 65xe7096 δεν έχει πουθενά στάθμη σήματος για τα δορυφορικά. Edit : τις έλυσα μονος τις απορίες μου! Ποια καναλια αξίζουν? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89
kostasbm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε έβαλα τον αστρα με το κινητό.Επιασε 1200 καναλια. Αλλα όλα είναι κωδικοποιημένα! Ποια από αυτά αξίζουν μην ψάχνω άδικα όλα αυτά?Και στην tv μου 65xe7096 δεν έχει πουθενά στάθμη σήματος για τα δορυφορικά. Edit : τις έλυσα μονος τις απορίες μου! Ποια καναλια αξίζουν? ειναι λιγο σταυρολεξο οταν κανεις συντονισμο για δορυφορικα...τα γερμανικα rtl f1, sport1, eurosport2,zdf θα εχει σημερα ποδοσφαιρα η το das erste, εκει που εχεις τη σταθμη σηματος κανε λιγο να στριψεις το lnb ελαχιστα αριστερα δεξια να δεις αν καλλιτερευει η μικρη κινηση στο πανω κατω του πιατου
alexakos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε ειναι λιγο σταυρολεξο οταν κανεις συντονισμο για δορυφορικα...τα γερμανικα rtl f1, sport1, eurosport2,zdf θα εχει σημερα ποδοσφαιρα η το das erste, εκει που εχεις τη σταθμη σηματος κανε λιγο να στριψεις το lnb ελαχιστα αριστερα δεξια να δεις αν καλλιτερευει η μικρη κινηση στο πανω κατω του πιατου Είναι τέρμα. Δεν πάει άλλο 99τα100. Γύρω στα 450 ελεύθερα πιάνω. Ρβαλα να ψάξει μόνο ελεύθερα. Πιάνω και 2 4K. Δεν ήξερα ότι με 10ετιας lnb θα πιάνω. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89
kostasbm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Είναι τέρμα. Δεν πάει άλλο 99τα100. Γύρω στα 450 ελεύθερα πιάνω. Ρβαλα να ψάξει μόνο ελεύθερα. Πιάνω και 2 4K. Δεν ήξερα ότι με 10ετιας lnb θα πιάνω. το lnb δεν εχει αλλαξει πολυ....σημασια εχει οτι μπηκες στη διαδικασια να το ψαξεις οποτε τωρα εισαι στη κατηγορια των προχωρημενων 4κ νομιζω εχει ενα τεστ και το fashion ...το τεστ αξιζει γιατι παιζει ενα κραμα εκπομπων ..πιθανολογω οτι εντυπωσιαστηκες
alexakos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, kostasbm είπε το lnb δεν εχει αλλαξει πολυ....σημασια εχει οτι μπηκες στη διαδικασια να το ψαξεις οποτε τωρα εισαι στη κατηγορια των προχωρημενων 4κ νομιζω εχει ενα τεστ και το fashion ...το τεστ αξιζει γιατι παιζει ενα κραμα εκπομπων ..πιθανολογω οτι εντυπωσιαστηκες Ναι αστα να πάνε. Το 4K είναι άλλου τελείως όμως. Έχει ένα purple λέγεται που πουλάει πραγμάτα και το fashion. Όποτε τα κανάλια που κρατώ είναι αυτά που είπες ; Το προγραμμα όλα τα λεφτά. Με την μια τέρμα. Λες και είχα πεδιομετρο. Έγραψες. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89
kostasbm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το rtl 4k κανει και αυτο καποιες ελευθερες δοκιμες οποτε εχε το νου σου το αλλο ΣΚ για φορμουλα ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΡΟΥ φιλικο στο rtl 21.45 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από kostasbm
alexakos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kostasbm είπε το rtl 4k κανει και αυτο καποιες ελευθερες δοκιμες οποτε εχε το νου σου το αλλο ΣΚ για φορμουλα ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΡΟΥ φιλικο στο rtl 21.45 Εσείς κάνενα προγραμμα ; Για δορυφόρο ;
kostasbm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 τι εννοεις? https://www.lyngsat.com/εχει τα παντα για ποια και που ελευθερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα