peterp@n^ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Pia einai i diafora ston hxo metaxi SBLive! 5.1 kai 6 kanalis on-board kartas hxou?? Aksizei an xrisimopoei kapoios 2 kanalo hxo na xrisimopoihsei mia SBLive! h' mhpws h AD1980 AC'97 pou exoun ta perissotera mobos einai arketh?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Αν δεν κάνω λάθος, 5.1 και 6 κάναλη είναι το ίδιο. Πάντως εάν σκοπεύεις να πάρεις την SB Live 5.1 δεν σου την προτείνω. Έχει προβλήματα (και ΕΧΩ προβλήματα). Και από όσο έχω δει και άλλοι έχουν προβλήματα στο insomnia. Και γενικά δεν θεωρείται πολύ ποιοτική. Ψάξε για κάποια άλλη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το πρόβλημα που σε οδηγεί στο να μην προτείνεις την Live. Την έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια και την βρίσκω εξαιρετική για τα λεφτά που έδωσα τότε, πόσο μάλλον σήμερα, χωρίς να μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Το γνωστό θέμα με τα crackling noises σε συνδιασμό με τα ΚΤ333 μαλλον είναι παρελθόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Αναφέρομαι στην 5.1, η απλή νομίζω δεν έχει πρόβλημα. Φίλε Marcos_Aurilius εγώ ακολούθησα τις οδηγίες και από το site της Creative και ακόμα έχω πρόβλημα. Βέβαια τα λεφτά της είναι όντως ένα σημαντικά μικρό ποσό, αλλά εαν μπορεί ο φίλος peterp@n^ να βρει σε παρόμοια τιμή κάτι άλλο, πιστεύω θα ήταν καλύτερα... Το πρόβλημα των σκουπιδιών στον ήχο κατάφερα να το μειώσω μόνο κατεβάζοντας το main volume του υπολογιστή, πράμα που δεν έχω ξαναδεί ούτε στην ενσωματωμένη κάρτα της motherboard, ούτε καν στην soundblaster 16 που είχα στον παλιό μου υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_gm Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Ki ego exo SBLive! 5.1 edo kai 2 xronia peripou kai mexri stigmis den mou exei parousiasei kanena problima. to mono spastiko pou mou kanei (den 3ero an einai apo tin SBLive! 5.1...) einai oti mou petaei stin analisi tou defragment oti xreiazetai anasigkrotisi to system restore volume. Pantos skoupidia ston ixo den eixa pote... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Κι εγώ ποτέ δεν έιχα ιδιαίτερο πρόβλημε με τις SB live έχω αγοράσει για διάφορους υπολογιστές. Αν για κάποιο όμως λόγο σου κάνει σπασίματα ο ήχος τότε απενεργοποίησε από το bios το PCI delayed transaction και όλα θα διορθωθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.