Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχει και την Omnitech.

Και την Cometron

33 λεπτά πριν, ziaba είπε

https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz1-compact/20367419/

Θετικά

αυτονομία

snap 835

θα πάρει μέχρι android 10

στερεό ηχεία

αδιάβροχο

από Γερμανό-ελληνικό

αρνητικά

μικρή οθόνη (προσωπικά μ αρέσει)

μέτρια κάμερα (για την κατηγορία του)

service arvato

Και μικρή μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και το χρόνο που αφιερώσατε, με βοηθάτε πάρα πολύ στην επιλογή μου αλλά ας μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου κλείνω περισσότερο προς το Samsung Galaxy S7 (32GB). Το θεωρώ πιο αξιόπιστο και από Lenovo και από LG και από Sony καθώς η Sony κάποτε ήταν κορυφαία εταιρία για εμένα αλλά εδώ και χρόνια έχει πέσει κατά την γνώμη μου. Όσο αναφορά το LG G6 που μου προτείνατε ομολογώ πως είναι ένα ωραίο κινητό αλλά προσωπικά μου αρέσουν τα πιο στρογγυλά κινητά (και με χαλάνε αρκετά όσα έχουν αποτύπωμα από την πίσω πλευρά παρά στο home button).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, traxanas15 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και το χρόνο που αφιερώσατε, με βοηθάτε πάρα πολύ στην επιλογή μου αλλά ας μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου κλείνω περισσότερο προς το Samsung Galaxy S7 (32GB). Το θεωρώ πιο αξιόπιστο και από Lenovo και από LG και από Sony καθώς η Sony κάποτε ήταν κορυφαία εταιρία για εμένα αλλά εδώ και χρόνια έχει πέσει κατά την γνώμη μου. Όσο αναφορά το LG G6 που μου προτείνατε ομολογώ πως είναι ένα ωραίο κινητό αλλά προσωπικά μου αρέσουν τα πιο στρογγυλά κινητά (και με χαλάνε αρκετά όσα έχουν αποτύπωμα από την πίσω πλευρά παρά στο home button).

αφού είσαι ψημένος για το s7 παρ το ... αυτό για την αξιοπιστία από που προκύπτει?

17 ώρες πριν, saruman123 είπε

Και την Cometron

Και μικρή μπαταρία.

στο μάτι.... στην πράξη η συσκευή έχει την καλύτερή αυτονομία στην κατηγορία της

18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εχει και την Omnitech.

οκ τότε ας μην το λάβουμε υπόψη στα αρνητικά

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ziaba είπε

αφού είσαι ψημένος για το s7 παρ το ... αυτό για την αξιοπιστία από που προκύπτει?

Από το ότι είναι μια εταιρία μια χρόνια εμπειρία στα κινητά και σε άλλα πολλά χωρίς μεγάλα προβλήματα (εκτός από την χειροβομβίδα το note χαχα).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ziaba είπε

στο μάτι.... στην πράξη η συσκευή έχει την καλύτερή αυτονομία στην κατηγορία της

Για το xz1 λέμε.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ziaba είπε

xz1 compact 

Αα εντάξει.

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...