Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην κοινότητα του insomnia.gr

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με αγορά κινητού να αντέχει γενικά. Gaming και γενικά σσυνεχόμενη λειτουργεία ημερών,σκεφτόμουν για το Samsung Galaxy S7 καθώς είμαι χρήστης του S4 εδώ και 3 χρόνια απλά τώρα έχει αρχίζει να τα παίζει ( ακουστικό μπαταρία κολλήματα κτλπ ) αλλά θα ήθελα και κάποιες ακόμα γνώμες για αυτό απευθεινομαι εδώ. Το budget που διαθέτω είναι μέχρι τα 350€.Όλες οι προτάσεις είναι καλοδεχούμενες ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από traxanas15
Δημοσ.
10 ώρες πριν, traxanas15 είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα του insomnia.gr

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με αγορά κινητού να αντέχει γενικά. Gaming και γενικά σσυνεχόμενη λειτουργεία ημερών,σκεφτόμουν για το Samsung Galaxy S7 καθώς είμαι χρήστης του S4 εδώ και 3 χρόνια απλά τώρα έχει αρχίζει να τα παίζει ( ακουστικό μπαταρία κολλήματα κτλπ ) αλλά θα ήθελα και κάποιες ακόμα γνώμες για αυτό απευθεινομαι εδώ. Το budget που διαθέτω είναι μέχρι τα 350€.Όλες οι προτάσεις είναι καλοδεχούμενες ευχαριστώ πολύ.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να συμπληρώσεις την φόρμα αγοράς?

• Like 1
Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350.
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Γενικά Gaming αλλά και εφαρμογές κλασικές (youtube messenger, facebook, γενικά browser).
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Θεωρώ πως έως 5.5 το πολύ είναι καλά (και 5.1 ή 5.2 π.χ θα είναι μια χαρά).
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι δεν έχω κάτι στο μυαλό μου.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι.
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Θεωρώ πως 32 GB και πάνω είναι καλά καθώς γεμίζει πλέον γρήγορα.
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Καλό θα ήταν.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android μόνο.
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Σχετικά ναι λόγο της βαριάς λειτουργίας του.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Όλες καλοδεχούμενες.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Skroutzomagaza.
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο.

Πιστεύω σας έχω δώσει μια εικόνα, ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vchristod84 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου το εκτιμώ πάρα πολύ. Παρακαλώ οποίος άλλος έχει να προσθέσει κάτι ας το κάνει ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τις γνώμες σας για Huawei Honor 8 και 9.

Επεξ/σία από traxanas15
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Honor 9 παρα πολυ δυνατο!

Ευχαριστώ γιατί το σκέφτομαι και αυτό, ό,τι άλλο καλοδεχούμενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το G6 ειναι ενα σκαλοπατι, τουλαχιστον, πανω απο honor 9. Αδιαβροχο IP68,  διπλη καμερα wide με πολυ καλες φωτο και  OIS, 5.7 οθονη μαζεμενη, καλο επεξεργαστη, καλη μπαταρια, ασυρματη φορτιση(ακυρο νομιζω μονο η κορεατικη εκδοση το εχει), qc 3.0 κλπ κλπ. Ναυαρχιδα με τα ολα της. Τα μονα αρνητικα η ελλειψη oreo αλλα ανακοινωσαν q2 18 θα παρει και η ελλειψη notification led που δεν διορθωνεται δυστυχως.  Πολυ μικρη διαφορα τιμης για να σκεφτεις να πας σε honor. Καμια συγκριση με S7 ποσο μαλλον με xiaomi. Στα 300+ ευρω ειναι το πιο underated VFM κινητο κατα την αποψη μου

Γουστα ειναι αυτα βεβαια 

Επεξ/σία από dionysg
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dionysg είπε

Το G6 ειναι ενα σκαλοπατι, τουλαχιστον, πανω απο honor 9. Αδιαβροχο IP68,  διπλη καμερα wide με πολυ καλες φωτο και  OIS, 5.7 οθονη μαζεμενη, καλο επεξεργαστη, καλη μπαταρια, ασυρματη φορτιση(ακυρο νομιζω μονο η κορεατικη εκδοση το εχει), qc 3.0 κλπ κλπ. Ναυαρχιδα με τα ολα της. Τα μονα αρνητικα η ελλειψη oreo αλλα ανακοινωσαν q2 18 θα παρει και η ελλειψη notification led που δεν διορθωνεται δυστυχως.  Πολυ μικρη διαφορα τιμης για να σκεφτεις να πας σε honor. Καμια συγκριση με S7 ποσο μαλλον με xiaomi. Στα 300+ ευρω ειναι το πιο underated VFM κινητο κατα την αποψη μου

Γουστα ειναι αυτα βεβαια 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την τόσο τοποθετημένη απάντηση σου το εκτιμώ ιδιαίτερα, θα το έχω στο νου μου και θα το ψάξω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dionysg είπε

Γουστα ειναι αυτα βεβαια 

Στις selfie όμως δεν είναι ότι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/4/2018 στις 3:55 ΜΜ, traxanas15 είπε

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350.
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Γενικά Gaming αλλά και εφαρμογές κλασικές (youtube messenger, facebook, γενικά browser).
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Θεωρώ πως έως 5.5 το πολύ είναι καλά (και 5.1 ή 5.2 π.χ θα είναι μια χαρά).
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι δεν έχω κάτι στο μυαλό μου.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι.
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Θεωρώ πως 32 GB και πάνω είναι καλά καθώς γεμίζει πλέον γρήγορα.
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Καλό θα ήταν.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android μόνο.
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Σχετικά ναι λόγο της βαριάς λειτουργίας του.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Όλες καλοδεχούμενες.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Skroutzomagaza.
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο.

Πιστεύω σας έχω δώσει μια εικόνα, ευχαριστώ πολύ.

https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz1-compact/20367419/

Θετικά

αυτονομία

snap 835

θα πάρει μέχρι android 10

στερεό ηχεία

αδιάβροχο

από Γερμανό-ελληνικό

αρνητικά

μικρή οθόνη (προσωπικά μ αρέσει)

μέτρια κάμερα (για την κατηγορία του)

service arvato

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...