peronoforos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδιά έχω ένα θεματάκι με ένα macbook pro early 2015... έχει κάτι σαν καμμένο pixel στην οθόνη... δεν ξέρω τι να κάνω φαίνεται σε μαύρο φόντο.... δεν έχω apple care όμως.... αγοράστηκε 2016 σεπτέμβριο online έχω απόδειξη αλλα η apple ένα χρόνο δεν δίνει μόνο? έχω κάποια επιλογή? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από peronoforos
Dr.Fuzzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Πάρε τηλ. την Apple και ρώτα τους, λογικά θα στο καλύψουν.
peronoforos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 τους πηρα κανανε remote control το μηχανημα αλλα μου λενε δεν ειναι καμμενο πιξελ κατι εξωτερικο πρεπει να ειναι γιατι δεν φαινοταν απο εκεινους τιποτα..... μου ειπαν να το παω στην istore αλλά μαλλον θα θελει χρηματα.... δεν πρεπει να το καλυπτει η εγγυηση αγοραστηκε το 2016 σεπτεμβριο
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Αν είναι εξωτερικό στο coating της οθόνης, τότε να ξέρεις οτι η Apple έχει βγάλει recall και σου αλλάζουν όλοι την οθόνη μαζί με το casing (και εκτός εγγύησης) δωρεάν. Είχα το ίδιο με το δικό σου και μου την είχαν αλλάξει. Δες εδώ https://www.macrumors.com/2017/02/24/apple-extended-anti-reflective-repair-program/ 1
peronoforos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 να το πάω δηλαδη στην istorm και να τους πω ότι η apple εχει βγάλει recall? λογικά θα το ξέρουν ήδη....
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δε χρειαζεται καν να πας, το γνωρίζουν. Θα πάρεις τηλ θα πεις οτι ειναι το γνωστο πρόβλημα με το coating και θα σου ζητήσουν το σειριακό αριθμό για να δουν αν καλύπτεται το μοντέλο σου (εφοσον ειναι 2015 καλύπτεται). Απο εκει και πέρα θα το πάς απο εκεί ή θα το στείλεις με courier και θα το έχεις σε 2-3 μέρες.
AlexisG13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Στις 4/15/2018 στις 11:06 ΜΜ, peronoforos είπε παιδιά έχω ένα θεματάκι με ένα macbook pro early 2015... έχει κάτι σαν καμμένο pixel στην οθόνη... δεν ξέρω τι να κάνω φαίνεται σε μαύρο φόντο.... δεν έχω apple care όμως.... αγοράστηκε 2016 σεπτέμβριο online έχω απόδειξη αλλα η apple ένα χρόνο δεν δίνει μόνο? έχω κάποια επιλογή? Φίλε μου μακάρι να στο καλύψουν δωρεάν αλλά δυστυχώς δεν μου φαίνεται για costing (ή αλλιώς staingate). Το λέω επειδή το έχω πάθει στο δικό μου λάπτοπ και είναι διαφορετικό. Από ότι καταλαβαίνω ίσως να μην είναι καμμένο το pixel αλλά να είναι κολλημένο. Προσπάθησε με το νύχι σου λίγο να το πιέσεις. Μην βάλεις υπερβολική δύναμη όμως να το χαλάσεις. Περιμένω απάντηση να δω τελικά την λύση που θα ακολουθήσεις. Μακάρι να φτιάξει χωρίς μεγάλο κόστος!
peronoforos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα στην istorm αλλά μου είπανε ότι είναι επιφανειακο τραύμα οθόνης από κάποιο σκουπιδακι και δεν καλύπτεται.... Λέει η αλλαγή κάνει 500 ευρώ....ξενέρωσα..... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από peronoforos 1
AlexisG13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, peronoforos είπε Πήγα στην istorm αλλά μου είπανε ότι είναι επιφανειακο τραύμα οθόνης από κάποιο σκουπιδακι και δεν καλύπτεται.... Λέει η αλλαγή κάνει 500 ευρώ....ξενέρωσα..... Κρίμα φίλε. Ψάξε μήπως βρεις καμιά οθόνη από ebay από κανένα macbook μόνο για ανταλλακτικά. Αν και κάτω από 150 - 200 € δεν θα κάνεις δουλειά είναι η αλήθεια. Όποτε ίσως είναι καλύτερα να το αφήσεις όπως είναι...
peronoforos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέχρι 200 με τα έξοδα του τεχνικού δίνω.... Αλλιώς αποκλείεται... Δε φαίνεται σε χρώμα μόνο στο μαύρο και στο γκρι.... Αλλά πέφτει το μάτι γιατί ξέρω ότι είναι εκεί..... Σε φίλο που το έδειξα μου είπε ότι είμαι τρελός να το φτιάξω για μια βούλα Εμένα με χάλασε πολύ. Έχω και Apple watch και iphone x όλα στη πένα.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 hours ago, peronoforos said: Μέχρι 200 με τα έξοδα του τεχνικού δίνω.... Αλλιώς αποκλείεται... Δε φαίνεται σε χρώμα μόνο στο μαύρο και στο γκρι.... Αλλά πέφτει το μάτι γιατί ξέρω ότι είναι εκεί..... Σε φίλο που το έδειξα μου είπε ότι είμαι τρελός να το φτιάξω για μια βούλα Εμένα με χάλασε πολύ. Έχω και Apple watch και iphone x όλα στη πένα. Να παρακαλάς να σου φύγει σε κάποιο σημείο το coating τοτε για να στην καλύψουν.
peronoforos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Ε καλά αν θέλανε θα μπορούσανε μα δηλωσουν coating πρόβλημα και να την αλλάξουν Αλλά δεν έχω φίλο να δουλεύει σε istorm
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 On 4/18/2018 at 7:33 ΜΜ, peronoforos said: Ε καλά αν θέλανε θα μπορούσανε μα δηλωσουν coating πρόβλημα και να την αλλάξουν Αλλά δεν έχω φίλο να δουλεύει σε istorm Καθαρισε την μερικές φορές, αν είσαι τυχερός και ανήκει στην προβληματική παρτίδα θα φύγει σε κάποιο σημείο το coating οπότε μετά αναγκαστικά θα στο καλύψουν.
peronoforos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Το coating βγαίνει εύκολα με metal polish αλλά δεν ξέρω.... Ίσως το κάνω
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 5 hours ago, peronoforos said: Το coating βγαίνει εύκολα με metal polish αλλά δεν ξέρω.... Ίσως το κάνω Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις...Αν είναι προβληματική η οθόνη και με ένα κανονικό καθαριστικό οθόνης αν την καθαρίσεις σε κάποιο σημείο θα φύγει. Πάντως πριν το κάνεις απλά πάρε ένα τηλ. πες ότι έχεις πρόβλημα με το coating, δώσε το serial σου για να βεβαιωθείς ότι καλύπτεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα