Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλαησπερα, εχω ενα CD με τραγουδια MP3, τα εκανα αντιγραφη στο Κομπιουτερ μου διοτι θελω να αλλαξω την σειρα που παιζουν τα τραγουδια, αλλα δεν τα εχω καταφερει ,.

Τα τραγουδια ταξινομουνται απο οτι βλεπω, ειτε αλφαβητικα, ειτε με ονομα καλλιτεχνη, εγω ομως θελω να τα εχω με δικι μου σερια για να τα ταξινομισω οπως θελω εγω, πχ : Εχω καποια τραγουδια  απο τους CC CATCH kai apo MODERN TALKING και θελω να τα βαλω να παιξουν μαζι, αλλα αυτο δεν γινετε διοτι δεν ταιριαζουν αλφαβητικα, πως μπορω να το καταφερω να παιζουν μαζι ??

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Montezuma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετονόμασε τα αρχεία και βάλε έναν αριθμό μπροστά από κάθε όνομα:

1 whatever artist whatever song

2 another artist another song

3 yet another artist and one more song

ταξινομούνται αλφαβητικά στη σειρά 1, 2, 3

Επεξ/σία από ajaxmonkey4hire
  • Like 1
Δημοσ.

Με το renamer ή όποιο άλλο massive ranemer πρόγραμμα θέλεις μπορείς να το κάνεις μαζικά. Θα τα βάλεις στη λίστα τους με τη σειρά που θέλεις και θα προσθέσεις στην αρχή του ονόματος τους αυτόματη αρίθμηση με δύο ψηφία (01, 02, 03,.....,98) για να μπουν στη σειρά.

π.χ. στο renamer φόρ΄τωσε τα τραγούδια στη λίστα και βάλτα με τη σειρά που θέλεις. Μετά πάρα Add στο rules και βάλτα όπως τα δείχνω. Μετά πάτα πάλι add και μετά επέλεξε Insert και βάλε στο πεδίο Insert μια τελεία και ένα κενό και όρισε position 3 για να πάνε μετά τα δύο νούμερα (δηλαδή θέση/position 3) και θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Αυτό που βλέπεις στο δεξί κάτω μέρος είναι preview. Αν είσαι οκ με το αποτέλεσμα πάτα Rename και είσαι έτοιμος.

ueo1x2.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Με το renamer ή όποιο άλλο massive ranemer πρόγραμμα θέλεις μπορείς να το κάνεις μαζικά. Θα τα βάλεις στη λίστα τους με τη σειρά που θέλεις και θα προσθέσεις στην αρχή του ονόματος τους αυτόματη αρίθμηση με δύο ψηφία (01, 02, 03,.....,98) για να μπουν στη σειρά.

π.χ. στο renamer φόρ΄τωσε τα τραγούδια στη λίστα και βάλτα με τη σειρά που θέλεις. Μετά πάρα Add στο rules και βάλτα όπως τα δείχνω. Μετά πάτα πάλι add και μετά επέλεξε Insert και βάλε στο πεδίο Insert μια τελεία και ένα κενό και όρισε position 3 για να πάνε μετά τα δύο νούμερα (δηλαδή θέση/position 3) και θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Αυτό που βλέπεις στο δεξί κάτω μέρος είναι preview. Αν είσαι οκ με το αποτέλεσμα πάτα Rename και είσαι έτοιμος.

ueo1x2.jpg

Ολα καλα με το rename, Ευχαριστω για την βοηθεια micos000 kai ajaxmonkey4hire. Τελικα μιτσο εκανε πολυ καλη δουλεια το προγραμματακι Ευχαριστω

Δημοσ.

Το renamer είναι φοβερό κατ' εμέ. Έχει τρομερές δυνατότητες μαζικής μετονομασίας και είναι ένα από τα αναντικατάστατα προγράμματα που βάζω όποτε στήνω μηχάνημα για μένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο σημερα θα ειναι αναντικαταστατο και για μενα, μιας και δεν το ηξερα το προγραμματακι.

Κατεβασα απο χτες ενα σορρο προγραματα και δουλεια δεν εκανα, ευτυχως βρηκα αυτο/

Επεξ/σία από Montezuma

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...