AlexisG13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Με ένα πολύ εύκολο τρόπο θέλω να σας δείξω πώς μπορούμε να δούμε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας του MacOS υπολογιστή μας. Καταρχάς τί είναι κύκλος φόρτισης μπαταρίας. Ένας κύκλος φόρτισης είναι η χρήση και η πλήρης επαναφόρτιση του 100% της μπαταρίας μας. Για να δούμε λοιπόν τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας ακολουθούμε τα εξής πολύ απλά βήματα: 1. Έχοντας πατημένο το κουμπί option ⌥ πατάμε πάνω αριστερά στο λογότυπο Apple . 2. Στην συνέχεια πατάμε System Information. 3. Στην κατηγορία Hardware υπάρχει η ενότητα Power. Στην ενότητα Power υπάρχει ο τίτλος Battery Information. Εκεί θα δούμε να αναγράφεται Cycle Count. Ο αριθμός που εμφανίζεται είναι ο αριθμός τον κύκλων φόρτισης της μπαταρίας. Ελπίζω να βοήθησα με αυτό το Tutorial. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 πολυ καλα αυτα που γραφεις για καποιον που δε ξερει και χρησιμα, θα προτεινα αντι να γραφεις 1 2 και τα λοιπα να κανεις ενα ενιαιο αρθρο και να τα βαλεις ολα εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexisG13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, najinblue3 είπε πολυ καλα αυτα που γραφεις για καποιον που δε ξερει και χρησιμα, θα προτεινα αντι να γραφεις 1 2 και τα λοιπα να κανεις ενα ενιαιο αρθρο και να τα βαλεις ολα εκει Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αλλά κοιτάω λίγο πιο μακροπρόθεσμα και πιστεύω πως όταν μπουν και άλλα θέματα και επιπλέον σχόλια από χρήστες θα γίνεται χαμός. Ενω έτσι πιστεύω ότι είναι πιο οργανωμένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CryptoCSM01 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, AlexisG13 είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αλλά κοιτάω λίγο πιο μακροπρόθεσμα και πιστεύω πως όταν μπουν και άλλα θέματα και επιπλέον σχόλια από χρήστες θα γίνεται χαμός. Ενω έτσι πιστεύω ότι είναι πιο οργανωμένο! Αφού έχεις την διάθεση να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, καλό είναι να βάζεις και κανένα screen shot. Βοηθάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexisG13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ναι φίλε μου. Γιατί όχι; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα