Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κλείνω τον λογαριασμό μου στο Facebook και μετά από μια βδομάδα ακριβώς ενεργοποιείται ξανά από μόνος του!!!!! Γιατί συμβαίνει αυτό;;;;; Πως γίνεται να το κάνω να μην ενεργοποιείται αυτόματα αλλά να τον ανοίξω ξανά οποτε θέλω εγώ;;; 

Απενεργοποιηση λογαριασμόυ κάνω από τις ρυθμίσεις. Έχω το ίδιο πρόβλημα και όταν κάνω απενεργοποιηση από την επίσημη εφαρμογή του Facebook αλλά και από browsers ( chrome, Brave) του κινητού. 

Όταν πάω να κάνω απενεργοποιηση δεν βλέπω να λέει κάπου εκεί ότι θα ανοίξει αυτόματα μετά από λίγες ημέρες. Γιατί συμβαίνει;; Πως μπορώ να το κάνω να μην ανοίξει ξανά αυτόματα; 

Screenshot_20180415-144417.png

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ψαξε στο google, δινουν λινκ για οριστική διαγραφή, η απενεργοποιηση δεν κανει τιποτα ουσιώδες.

Δεν θέλω οριστική διαγραφή. Θέλω απενεργοποιηση και αν βαριέμαι καμία μέρα σε λίγο καιρό να μπορω να μπω να περάσει η ώρα. Απλά με νευριαζει που ενεργοποιείται από μόνο του χωρίς να κάνω log in!! Δεν μου αρέσει που παίρνει πρωτοβουλίες!! 

Για οριστική διαγραφή θέλει άλλη διαδικασία. Έχω βρει το link στο Google αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο προς το παρόν. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mesqal είπε

Δοκιμασε να κανεις αδρανοποιηση του apk του facebook με το Greenify, ή να το κανεις disable με το MyAndroidTools.

Δεν κατάλαβα καθόλου τι εννοείς!! 

Θέλω να απενεργοποιησω τον λογαριασμό μου όχι να "παγωσω" την εφαρμογή για να μη μου έρχονται ειδοποιησεις. Αν ήταν έτσι, θα έκανα απλή απεγκατασταση της εφαρμογής του Facebook. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Τί νόημα έχει η απενεργοποίηση? 

Όποτε θες να μπαίνεις θα μπαίνεις. Η σβήστο ή άστο!

Είναι κ αυτό μια άποψη 

Δημοσ.

Πως ενεργοποιειται απο μονο του χωρις να κανεις log in? Προφανως το apk του facebook τρεχει συνεχως στο backgroung και μολις βρει internet συνδεεται, και ενεργοποιειται αυτοματα ο λογαριασμος σε μενα ετσι εκανε παλιοτερα, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Αν παγωσεις το apk δεν προκειται να ξαναπαρει πρωτοβουλια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mesqal είπε

Πως ενεργοποιειται απο μονο του χωρις να κανεις log in? Προφανως το apk του facebook τρεχει συνεχως στο backgroung και μολις βρει internet συνδεεται, και ενεργοποιειται αυτοματα ο λογαριασμος σε μενα ετσι εκανε παλιοτερα, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Αν παγωσεις το apk δεν προκειται να ξαναπαρει πρωτοβουλια.

Τον απενεργοποιησα και απεγκατεστησα εντελώς το Facebook και το messenger. Για να δούμε.... 

Δημοσ.

Μέσα από τον browser θα κάνεις την απενεργοποίηση.

Τις εφαρμογές θα τις διαγράψεις.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Μέσα από τον browser θα κάνεις την απενεργοποίηση.

Τις εφαρμογές θα τις διαγράψεις.

Τον απενεργοποιησα από τον Chrome στον υπολογιστή. Και μετά έκανα απεγκατασταση του messenger, Facebook και Instagram του κινητού. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, lek88 είπε

Τον απενεργοποιησα από τον Chrome στον υπολογιστή. Και μετά έκανα απεγκατασταση του messenger, Facebook και Instagram του κινητού. 

Ωραία λογικά τώρα επειδή δεν έχεις τις εφαρμογές δεν θα έχεις πρόβλημα.

Εγώ μόνο μέσω browser τα διαχειρίζομαι,γιατί η εφαρμογές καταναλώνουν πόρους και είναι κακογραμμένες.

http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/4/2018 στις 3:01 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Ψαξε στο google, δινουν λινκ για οριστική διαγραφή, η απενεργοποιηση δεν κανει τιποτα ουσιώδες.

Πλέον μπορείς να κάνεις οριστική διαγραφή και μέσα από την επίσημη εφαρμογή του Facebook. Υπάρχει επιλογή!!! 

Δημοσ.
Στις 16/4/2018 στις 12:52 ΜΜ, lek88 είπε

Best choice ever.Στην αρχη θα σε ''τρωει'' λιγο αλλα αποζημιωνεσαι.Παρατηρησε αντιδρασεις οταν λες σε παρεα εξω οτι δεν εχεις πια προφιλ,ειναι ολα τα λεφτα οι αντιδρασεις τους :lol:

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Best choice ever.Στην αρχη θα σε ''τρωει'' λιγο αλλα αποζημιωνεσαι.Παρατηρησε αντιδρασεις οταν λες σε παρεα εξω οτι δεν εχεις πια προφιλ,ειναι ολα τα λεφτα οι αντιδρασεις τους :lol:

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αυτό...... 

Αλλά φοβάμαι μη το μετανοιώσω μετά από λίγες μέρες και ζητάω το Facebook φίλων να μπω λίγο να δω τίποτα να περάσει λίγο η ώρα :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...