giorgos1966 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας. Βρε παιδια εχω ενα προβλημα σε μία ιστοσελιδα με Joomla. Mπηκα σημερα μεσα και μου εβγαλε μύνημα να κανω αναβαθμιση στην 3.8.6. Την εκανα αλλα τωρα μου βγαζει αυτα τα μυνηματα: Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/xxxxx/xxxx/libraries/joomla/session/handler/joomla.php on line 48 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/xxxxx/xxxx/libraries/src/Session/Session.php on line 944 Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από giorgos1966
antonisem Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Καλημερα σας. Βρε παιδια εχω ενα προβλημα σε μία ιστοσελιδα με Joomla. Mπηκα σημερα μεσα και μου εβγαλε μύνημα να κανω αναβαθμιση στην 3.8.6. Την εκανα αλλα τωρα μου βγαζει αυτα τα μυνηματα: Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/greekcms/xxxxx/libraries/joomla/session/handler/joomla.php on line 48 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/greekcms/xxxxx/libraries/src/Session/Session.php on line 944 Εδω είσαι. Αν δεν δουλέψει στειλε μου να σου πω τι θα κανεις. Για εναν τετοιο site που δεν εχει πολλους χρήστες και δυναμικό περιεχόμενο μην κανεις update καθε φορα που βγάζουν. κανε πχ 1 φορα τον χρόνο. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από antonisem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα