Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

350 ευρω για το P20lite? Και τα 250 ευρω παρα πολλα ειναι! Ποιος ο λογος? Πολυ κακη αγορα για τα λεφτα του. Μου αρεσει που το συγκρινεις με το S7 edge και το S7 το θεωρεις λιγοτερο futureproof...! Το U ultra ειναι κλασεις καλυτερο με μειονεκτημα οτι δεν εχει την 800αρα ομως. Το G6 επισης,

Το htc u ultra ποιος είπε ότι δεν έχει 800αρα?

Και το G6? :blink:

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι είναι για κοπέλα και το U Ultra είναι τεράστιο. Το S7 είναι ήδη 2 χρονών συσκευή και πιο futureproof να είναι βάσει hardware, μόνο γι αυτό το απέκλεισα.

Το ότι είναι κακή αγορά στα 330 το p20 lite το ξέρω κι εγώ. Το θέμα είναι αν είναι τόσο κακή που είναι απαγορευτική :P

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην πραξη αγοραζεις κιντητο των βαρια 200 ευρω στην τιμη των 350 ευρω! Εγω την λεω κακη. Εσυ εαν εχεις λεφτα για πεταμα δικο σου θεμα. Το οτι κατι ειναι παλιο αλλα καλυτερο δεν βλεπω που ειναι προβλημα αλλα ΟΚ οπως εσυ το σκεφτεσαι.

Xiaomi Mi6 μικροτερο, βολικοτερο και καλυτερο

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Στην πραξη αγοραζεις κιντητο των βαρια 200 ευρω στην τιμη των 350 ευρω! Εγω την λεω κακη. Εσυ εαν εχεις λεφτα για πεταμα δικο σου θεμα. Το οτι κατι ειναι παλιο αλλα καλυτερο δεν βλεπω που ειναι προβλημα αλλα ΟΚ οπως εσυ το σκεφτεσαι.

Xiaomi Mi6 μικροτερο, βολικοτερο και καλυτερο

Δεν είναι για μένα λέμε, κι εγώ για μένα δεν θα το έπαιρνα με τόσα λεφτά :P

Θα το κοιτάξω το mi6, ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Meizu Pro 6 Plus

Ελαχιστα φαρδυτερο, καλυτερο και στα μισα λεφτα.

https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB&cur_warehouse=HK

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Στην πραξη αγοραζεις κιντητο των βαρια 200 ευρω στην τιμη των 350 ευρω

Λιγο υπερβολικο...εδω το p10 lite 1χρονου κινητο και το βρισκεις 199 στην εκδοση με τα 3gb ram και 250 αυτη των 4...Το κινητο εκει ειναι η τιμη του. Τα 250!

Αν ειναι απαγορευτικα τα 350?Οχι φυσικα..περι ορεξεως...σιγουρα ομως δεν αξιζει εφοσον ολοι ξερουμε που θα φτασει μεχρι το καλοκαιρι.Και δεν ειναι καμια ναυαρχιδα για να βιαζεσαι να την παρεις...αλλα αν καλυπτει τα παντα και μπορουν να δωθουν αυτα τα λεφτα τοτε τι το συζηταμε?

Δημοσ.

αν και φαν της huawei δεν έχει κανένα νόημα να αγοράσεις το p20 lite το κινητό έπρεπε να κοστίζει 100+ ευρώ φθηνότερα με 320 βρίσκεις το honor 9 που είναι κλάσης ανώτερο 

Δημοσ.

Και ένα update:

Βρήκαμε ελληνικής αντιπροσωπείας Mi Mix 2 σε καλή τιμή και σχεδόν καινούριο (ημερών).
Είναι καλή επιλογή στα έως 400?

Έχει κάποιο θέμα ή κάποιο σημείο που υστερεί αισθητά;

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που προσέχουν τις συσκευές τους περισσότερο απο τον εαυτό τους, έτσι εκανα εγώ αγορά μεταχειρισμένου z5 πριν χρόνια χέρι χέρι απο εδω insomnia αγγελία.

Εγω θα κοίταγα htc u11 galaxy s8 μεταχειρισμένο μετά lg g6,το ultra ειναι γομαρι όντως,καπακι θα έφευγα προς Κίνα μεριά στο mi6.

Απο την στιγμή που παίζει στο budget lgg6 το να αγοράσω p20 pro το θεωρώ λάθος.

Δημοσ.

Τσεκαρε το mi 6 . Είναι βέβαια 5.2 ιντσες αλλά κατά τ αλλά είναι πύραυλος και δεν βλεπω να υστερεί κάπου. Είναι και πάρα πολύ κομψό με εξαιρετική μπαταρία 

Δημοσ.
Στις 22/4/2018 στις 9:49 ΠΜ, petran91 είπε

Επανέρχομαι καθώς διαπιστώσαμε ότι το Lg G6 δεν έχει notification led, deal breaker.

Kατεληξα προσωπικα εγω στο G6 μετα απο παρα πολυ ψαξιμο και εχοντας μεγαλυτερες απαιτησεις. Το led αντισταθμιζεται απο το always on display που σου δειχνει οτι ειδοποιησεις θες. Η οθονη ειναι φοβερη, το μεγεθος ελαχιστα πιο μεγαλο απο το ιδανικο (αλλα καλυτερο σιγουρα απο αλλες παντοφλες) και η εμπειρια ως τωρα εντελως smooth.Η μπαταρια κραταει ανετα και φορτιζει για πλακα.Ποιοτητα κατασκευης αψογη και στιβαρη. Τα αρνητικα του ειναι το ui (αλλα το λεω επειδη προερχομουν απο stock android) και η σελφοκαμερα το βραδυ (συγκριτικα με s8 και u11 κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατη). 348 απο γνωστο μαγαζι με 2 χρονια εγγυηση της επισημης αντιπροσωπιας αλλιως το βρισκεις και ακομα πιο κατω.

PS αν βγαζανε το Nokia 8 στα 400 οπως τωρα με 5,5 οθονη και χωρις τα τεραστια bezel θα εκλεινε σπιτια. Κριμα που χωραει μονο σε τσαντα και οχι σε τσεπη.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/4/2018 στις 10:54 ΜΜ, petran91 είπε

Και ένα update:

Βρήκαμε ελληνικής αντιπροσωπείας Mi Mix 2 σε καλή τιμή και σχεδόν καινούριο (ημερών).
Είναι καλή επιλογή στα έως 400?

Έχει κάποιο θέμα ή κάποιο σημείο που υστερεί αισθητά;

Ευχαριστώ για τις νέες προτάσεις σας όμως βρήκαμε το Mi Mix 2 με εγγύηση infoquest μεταχειρισμένο 2 ημερών στα 330€ και δεν γινόταν να το απορρίψουμε.
Όσο το δούλεψαπετάει, με εντυπωσίασε κι εμένα και δεν το περίμενα τόσο πολύ.
Την κάμερα που μάλλον είναι το αδύνατο σημείο της συσκευής δεν την έχουμε δοκιμάσει πλήρως ακόμα, όμως φαίνεται αξιοπρεπής μέχρι στιγμής.

Άρα case closed, ευχαριστώ για τη συμμετοχή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...